Chodíte? Čo si myslíte o kvalite týchto reštaurácii?
Ako pripravujú to kuracie mäso? Nikde som nezažila také kuracie mäso ako u nich - je to vôbec mäso? 😂😂😂😂 čím to je že je také aké je?
@irusa hahahahah
No ale uznajte to mäso je ozaj take len u nich
Robim si aj doma a je velmi podobne ako tam. Teda aspon u nas a jedavam tam len ich opekane rezance
áno suprové...
Zamilovala som sa do ciny, takze chodim do cinskych restauracii. Mam svoje oblubene, niekde mi chuti viac, inde menej. Najradsej mam ryzove rezance s masom alebo krevetami, potom rizoto a kungpao. Uz prichadzam na chut aj ostrokyslej polievke. A vacsinou robia genialny vyprazany syr. Jedine co neznasam je ten ich hovadzi vyvar s koriandrom, ten mi chuti ako mydlova voda 😃 Inac ale cina je istota, ze tej sa nikdy neprejem 😂
Nalož si doma mäso do oleja a solamylu a budeš ho mať také mäkké
ja mám obľube chrumkavú kačicu a ostrokyslú polievku...mňam
Je to o koreni a technlogii pripravy. Ked nalozis maso do sojovky, korenin a solamylu a opecies ho doma na woku rozpalenom "o biela" budes aj ty mat take
Chodime pravidelne , samozrejme ze je to maso ved to vidno ked to rozkrojiš a kedze maju svoje korenie, postup pripravy, marinada a pod ved je to logické
tak ako indicke jedlo je tiez mega fajn a na tom istom principe ze doma si to tak nepripravis iba podobne
kontroly im tam chodia ako na klavír( aspon u nas to tak je ) cize si nemozu dovolit nieco speci pripravovat a hlavne kuracie a ine maso kupia v obchode nemaju cas ho zhanat kade takde kedze su vkuse v reštike podla tej otvaracej doby
Myslim si, ze to nie je činska kuchyna. Ale vo vseobecnosti mam rada rozdielne azijske kuchyne, ale tie auteticke. V poslednej dobe sa pomaly zacinaju objabovat aj take.
áno chodím...varia super... možno potkany prekrstené na kura 😅