Ahojte je tu niekto kto chodí nakupovať do BA na čínsku tržnicu na vajnorskej mali by to byť čínske sklady. Malá by som zopár otázok hádam sa niekto nájde ďakujem 😃
@vanesenka niektori maju aj www stranky, skus pogooglit stara vajnorska. Je tam viac dvorov, v kazdom sklady a jedno je spravene ako obchody a outlety (golden city), ale tam to nie je uplne ako v skladoch. Ide o to co hladas a co od toho ockavas. Vela tovaru z tych skladov je po celom slovensku, niektore dni ta aj z maloobchodov vypoklonkuju, pretoze im tam chodia velkodberatelia a nebudu mat na teba cas. Otvaraciu dobu ti naozaj neviem povedat vacsinou su do 16-18 pracovne dni. Cez vikendy robia bud doobedu alebo poobede, kazdy inak
@vanesenka to radsej si nechaj den na to, ze si to cele pozries, polozeras kvalitu a dodavatelov. Je tam aj turecky a polsky textil, ktory je od cinanov trocha kvalitnejsi. Vacsina z nich ma aj niektore kusky povykladane vonku, cize budes mat aku taku predstavu o tom, co mozes cakat dnu... My sme tam pozerali primarne iny tovar, takze s tymto ti neporadim. Su tam 3-4 hlavne dvory a potom dalej az pri elektrickach je posledny, tam su tiez sklady s textilom pre dospelych. Ceny su tam normalne nakupne, nie je tam velka marza, len na prevoz a clo kontajnerov, co k nim chodia, predajna cena v maloobchode ta vie uzivit a tovar je stale predajny aj s rabatom.
Ahojte.. Ja som sa tam bola pozriet ale bola som len v tych co su pri električkovej trati. Do tých ostatných velkoskladov sa ide ako?? Tie sú niekde za týmito alebo ako to nájdem.. Ďakujem za každú odpoveď
@8853 ahoj máš prosím adresu tam ďakujem
aj ja by som potrebovala adresu..dakujem
Adresu popoprosim a maju aj krsne košlky
Su tam rozne velkosklady, nie len cinske. Do niektorych treba zivnostensky list a brat cele balenia, ine su aj maloobchodom, cize predaju hocikomu aj jednu vec.