Čínska reštaurácia, Košice. Varia chutné jedlá?

junovka
14. jan 2010

Radi by sme navstivili cinsku restauraciu, ale neveim, ci sa tam vobec oplati ist?Su chutne tie jedla?Nestipu?Su drahe?Chceli by sme ist s detmi.Ak ste z KE, tak mozte sem dat aj tip do ktorej restauracie 🙂 😉 Vdaka

tymothy
14. jan 2010

Junovka, jsou různé čínské restaurace...za sebe můžu říct, že jsem jednou jedinkrát byla v jakési dost luxusní, a ty jídla, to byla ňamka....Některá jídla jsou hodně ostá, některá vůbec, záleží, co si vybereš. Ale co jsem se setkala, ti číňani jsou dost ochotní, takže kdybys nevěděla, rádi ti poradí.

luise
14. jan 2010

Dobrá téma!!!

Môj názor a skúsenosť: Bordel, špina, hnus a najhoršie na tom je, že im u nás hygiena dovolí podnikať!!!!!!!! 😠

beruska2x
14. jan 2010

no on je dost rozdil - luxusni cinska restaurace je super, u nas je a maji tam treba skvele krevety.. ale takove ty podradnejsi nebo ty "bistra" to bych minula obloukem.. abys nejedla nejakou kocku 😀

tymothy
14. jan 2010

Luise, to není jen u číňanů. U nich se o tom jen víc mluví. Kdybys byla v kuchyni některých českých restaurací (neříkám, že všech), asi by ses nestačila divit. Můj spolužák, kdysi dělal praxi ve vyhlášeném hotelu, a od té doby se stravuje jen doma...

beruska2x
14. jan 2010

tymothy to je pravda, taky jsem na jedne takove "praxi" byla a neni to tak davno... 😅 ale zhubla jsem 😀

tymothy
14. jan 2010

Ale třeba znám jedno čínské bisto, tam vaří přímo před zákazníky a můžu říct, že se tam vše jen leskne.

rimmel
14. jan 2010

ak mate na slovensku thaisku restiku odporucam tu! cine sa neporovna, ja cinu nejem, je to hnus, az na vynimky ale inak hnus..nekvalitne, nie velmi chutne pripravene..no thajska kuchyna oo jooooojjjjj 🙂 🙂

luise
14. jan 2010

Beruska, najhoršie je, že z pohľadu zákazníka sa zdá, že je všetko skvelé, luxus a pod., no nie je to tak dávno, čo aj u vás, Praha a myslím ešte nejaké mesto-mestá; ukazovali u nás, ako Vaši robili raziu v pod. reštikách a ten humus, špina, šváby, no strach pozerať. Je možné, že sú i "pekné" reštiky, ale ja by som po tomto už do žiadnej nešla.
Stačí mi, že chodím do ich skladov a mám dosť... 😝

tymothy
14. jan 2010

Ale ale, zas taková hrůza to není... Záleží na tom, jestli to kuchař umí uvařit. Špatný kuchař nepomůže ani těm thajským jídlům.

luise
14. jan 2010

jasné, že sú to aj iné podniky, ja napr. poznám jeden, je to u nás za Nitrou, smerom na Hlohovec (natáčali tam aj Mojseovci) a počula som, že zbytky z tanierov, nevyhadzujú, ale ďalej používajú. inak, osobne to vravela kuchárka, čo tam dakedy robila!!!!!!!!!!!!! 😠 😠

beruska2x
14. jan 2010

luise to ne.. myslim ze je to spise vyjimka, delala jsem v hotelu s rest. leta a tak cisto nemam ani doma 😀

rimmel ja bych to neresila, kazda kuchyne se da udelat dobre a kazda se da zkazit..to zalezi na surovinych a kuchari..

my mame treba oblibenou mexickou 😉

rimmel
14. jan 2010

beruska to je uplna pravda...ale ja som jedla uz v tolkyych cinskych restikach a to jedlo, ta chut, sposob pripravy sa nevyrovna thajskej..teda podla mojho gusta 😉

beruska2x
14. jan 2010

ja treba byla v "prave italske" a misto mascarpone meli v tiramisu pomaznakovy maslo 😝 takze uz nikdy me tam nikdo neuvidi...

tesis se na to a pak zklamani 🙄 "ojebavat" se muze 😉 ale lidi to nesmeji poznat 😀 😀 😀

luise
14. jan 2010

My osobne čínu pripravujeme radšej doma a určite mi chutí lepšie.
Len teba používať tie pravé suroviny a aspoň viem, čo jem... 😉

beruska2x
14. jan 2010

junovka... rozhodne bych dala na doporuceni treba pratel, znamych, ... do nevyzkousene nezname restaurace bych asi nesla, at cinske, thajske nebo jine...

nikollette
14. jan 2010

Ja mám z čínou dobré skusenosti. Horšie je to z ázijskím bistrom u nás.
Fuj 😝

maruschka
14. jan 2010

ja mám rada čínsku kuchyňu a aj reštaurácie..A s tou hygienou-je to individuálne. Možno aj tá reštaurácia, čo sa nám zdá byť špičková a exkluzívna /či zahraničná alebo slovenská/ má kuchyňu takú, že by ste z nej v živote ani pohár čistej vody neobjednali..Osobne poznám taký hotel-fakt na úrovni /zahraničná klientela, ubytovanie 70 eur na noc a viac / a keď som videla tú kuchyňu s maličkým okienkom, ktorá vyzerala ako taký pajzel zasmradený, tak som nechcela veriť, či je vôbec možné, aby takto mohla tá reštaurácia existovať... 😖

ale v každom prípade, ponuka v každej čínskej reštaurácii-fastfoodovej je taká istá/a to je moja chuť 😀 /..Ale ak si dáš tú námahu a navštíviš naozajstnú čínsku reštauráciu, tak je to taká špecialitka nielen pre žalúdok, ale aj pre oči.. 😉 /ale samozrejme aj cenovo drahšia/

spevacka
14. jan 2010

luise, máš na mysli Hoffer? ja len preto, že ak áno, viac tam asi nepôjdem.

helenkasabinka
14. jan 2010

no ja do cinskej urcite nevkrocim,mam na to iste dovody 😒

a hoffer,tak s tym som uz asi pred 2 rokmi nadobro skoncila,casto davali pokazene jedlo a raz som aj moc zbracala so skysnutej svieckovej,to maso bolo slizske a omacka skysnuta a to podotykam ze som to len ochutnala a stacilo mi a pizza je uz u nich stale len prihorena od spodu....a jedlo ktore si objednate,nedavaju cerstve ale pozmrazene z marazu ohriate....kamos mi robi v nitrianskom hofferi -rozvaza pizzu a stacilo mi co som sa vsetko dozvedela 😒

titkovamiriam
14. jan 2010

ja milujem cinske restauracie aj idicku ci cubansku,ale samozrejme si treba vediet vybrat ,vyskusat a uvidis.z hygienou v nasich kuchyniach je to asi podobne,toho by som sa nebala.

helenkasabinka
14. jan 2010

luise veru o hofferovi vieme svoje 😒

luise
14. jan 2010

spevacka, no Ty si to vyslovila............ 😝 😝 😝

helenkasabinka
14. jan 2010

a aj tak ja do restauracii nechodim a najradsej si vychutnavam jedlo,ktore si sama navarim a viem co jem a nemusim sa bat ze mi daju odpad zameteny zo zbytkov alebo zo zeme pozbierany 😉

titkovamiriam
14. jan 2010

Čínska reštaurácia Shanghai
Ashoka - Indická reštaurácia kubanska Havana ked budete v bratislave tu je z coho vyberat

twinflame
14. jan 2010

Košičanom odporúčam sushi bar na Hlavnej ulici, povyše Mango smerom k Tescu. Treba si pripraviť viac € do peňaženky ak budete jesť sushi, inak počas dňa majú obedné menu do 13:30 cca za 4 €. Odporúčam, ani raz som nebola sklamaná. Ochotný personál, veľmi čistá reštaurácia, slušná klientela.

kotenko
14. jan 2010

ja mam z hofferom (ten za nitrou) len tie najlepsie skusenosti, casnici su tam sice divny a zazeraju po tebe, ale jedlo je vynikajuce, dokonca aj pizza a to mne pizza vsade nechuti. ktoreho hoffera ste mali na mysli? maleho v nitre, alebo velkeho???
inak ja cinske nemusim, vzdy ma z toho prehana a navyse z tych ich roznych vyhonkov a semien a cinskych ciernych hub a co ja viem akych otrovin este je mi na grc, neviem, ani na chut mi to nechuti, ani na vyzor....
ale kazdemu chuti nieco ine

tymothy
14. jan 2010

Já zase k těm číňanům občas chodím právě kvůli těm bambusovým výhonkům. 😵
Takže pokud ti takováhle jídla chutnají, klidně si tam zajděte. V nejhorším budete vědět, jakému místu se příště vyhnete.