Čím vyčistiť šmuhy od bicykla a podrážok na bielych dverách?

30. máj 2020

Dobry den,mame vchodove dvere bielej farby.Ked ich umyvam,tak len jarovou vodou,pride mi ten povrch biely taky nestabilne prilepeny,alebo co.Myslite,ze cifom nic nepokazim,ci pouzivate nieco ine?No a este,maju take vykroje,ktore su sklene a je na nich bud farba,alebo lepenka a zvonka to vyzera,ako oprskane,neumyte.Cim by som to odstranila?Dakujem.Pre niekoho mozno zvlastna otazka,ale nerada by som nieco znicila,nedavno sme sa nastahovali a mali sme dvere ineho typu predtym.🙂

mata1001
30. máj 2020

Vyskusala by som cif ale najprv na kusku a niekde v rohu dverí aby si ich neznicila a to sklo by som skusila hubkou na riad tou drsnejsou stranou

zzzuzzzu
30. máj 2020

... stara dobra TORO pasta, nikdy nesklamala, zvladla na vybornu aj obhorene dvierka, ktore boli povodne na vyhodenie, odskusali sme kopec roznych pripravkov, ale i tak sa vzdy k nej vratim, ak potrebujeme cokolvek odolne vycistit, podla mna nic lepsie na trhu neexistuje 👍

https://www.mojalekaren.sk/toro-pasta-200g/?gcl...

mirecmio
30. máj 2020

Ahoj skús si nájsť na internete " nano hrúbka alebo magická čistiaca hrúbka" je to špeciálna hrúbka a čistia iba čistou vodou je to zvláštne ale funguje to lepšie ako s čistiacimi prostriedkami. Používajú to automobilky na čistenie tapacirou áut vo výrobe.

autor
30. máj 2020

Dakujem velmi pekne.
@mirecmio
@zzzuzzzu
@mata1001