Dobry den,mame vchodove dvere bielej farby.Ked ich umyvam,tak len jarovou vodou,pride mi ten povrch biely taky nestabilne prilepeny,alebo co.Myslite,ze cifom nic nepokazim,ci pouzivate nieco ine?No a este,maju take vykroje,ktore su sklene a je na nich bud farba,alebo lepenka a zvonka to vyzera,ako oprskane,neumyte.Cim by som to odstranila?Dakujem.Pre niekoho mozno zvlastna otazka,ale nerada by som nieco znicila,nedavno sme sa nastahovali a mali sme dvere ineho typu predtym.🙂
... stara dobra TORO pasta, nikdy nesklamala, zvladla na vybornu aj obhorene dvierka, ktore boli povodne na vyhodenie, odskusali sme kopec roznych pripravkov, ale i tak sa vzdy k nej vratim, ak potrebujeme cokolvek odolne vycistit, podla mna nic lepsie na trhu neexistuje 👍
Ahoj skús si nájsť na internete " nano hrúbka alebo magická čistiaca hrúbka" je to špeciálna hrúbka a čistia iba čistou vodou je to zvláštne ale funguje to lepšie ako s čistiacimi prostriedkami. Používajú to automobilky na čistenie tapacirou áut vo výrobe.
Vyskusala by som cif ale najprv na kusku a niekde v rohu dverí aby si ich neznicila a to sklo by som skusila hubkou na riad tou drsnejsou stranou