Ahojte viete mi poradiť čím pekne vyčistiť drez??? Je to drez z tvrdeho kameňa, z mramoru alebo niečoho podobného a spodok drezu je špinavý a nejde to vobec ničím vyčistiť som už zúfalá vyzerá to sako keby sa ani nečistí ale čistím pravidelne ale proste nejde to dolu. Drez je svetlej farby takže to veľmi kričí na pohľad 😔 Skúšala som klasické čistiace prostiedky ale aj pulirapid a nič nezaberá... poraďte... ďakujem
Ja napustím drez do štvrtiny/polovice vlažnou vodou, dám Savo original, dezinfekcia vody a povrchov (tekuté) a nechám zo polhodinu pôsobiť. Krásny drez čistý, ako nový. Tiež mám kameninový drez.
Na nas drez funguje domestos v bielej flasi. Ale teda nesetrim nim. Auz by som taky drez nechcela.
napustit plny drez horucej vody a pridat za odmerku prasku na pranie - najlepsie na biele pradlo a nechat posobit na noc. drez sa krasne vycisti. alebo poszriekat savom a nechat chvilu posobit.
@moninah ja domestos modrý,a tiež ide vsetko dolu,raz za čas,inak bežne cif
A hlavne ho po vyčistení občas na noc natrieť olejom, to mi poradili baby sem a dres sa tak nezanasa
@asia83 zaujimavy napad...vyskusam
natriet jedlým olejom, ufcite ho máš čistý len treba zjednotit a obnovit farbu a to spraví ten olej
Skus dať tabletku do umyvacky a zalejeme aspoň na 12 hodín vriacou vodou.