Čím vás dnes manžel/partner/priateľ potešil?

stano4000
17. mar 2014

Kedže je modrýkoník plný negatívnych informácií o vzťahoch s vlastným manželom/partnerom/priateľom tak zakladám toto fórum aby ste sa s nami podelili o to ako Vás dnes potešili vaše polovičky. Ďakujem za každý príspevok!

ichbinich
17. mar 2014

Dnes este nie 😉 Ale vcera 😀
Doobedu sa hral so synom, potom mi opravil vysavac (a pritom sa porezal ☹), a vecer urobil palacinky 😉 :-P 😀

cerez
17. mar 2014

Pre nás začal chystať kysnuté cesto na buchty. V tomto je môj muž "super muž"! 🙂

cerez
17. mar 2014

Jój, na to by som úplne zabudla, včera mi opravil poličku v kuchyni!!!!!!!!!!!!!!!

mir78
17. mar 2014

V sobotu aj v nedeľu navaril a este spravil úžasný cheesecake 🙂

luba28
17. mar 2014

mne pride v sobotu po 4 tyzdnoch domov,... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nkem
17. mar 2014

Mňa vždy poteší, keď mi zavolá z roboty a popraje dobre ráno 😉 v podstate nič výnimočné, ale je to pekné 😉

tykat
17. mar 2014

@stano4000 ...povedal mi, že ma ľúbi najviac na svete 🙂 ...po 20tich spoločných rokoch poteší...a ja jeho tiež, keby som si ho mala znovu zobrať, tak bez zaváhania 🙂

lyzzy
17. mar 2014

zavolal mi z prace ze ako sa mam a ze kedy dojde 😀 ....malickost ale pre mna tieto malickosti znamenaju cely svet

zlte_kuriatko
17. mar 2014

mne včera navaril kompletné nedelnajšie menu, zel. polievku a obrátené rezne 😉 ale u nás varí iba on, takže ma poteší zakaždým

jahodka8
17. mar 2014

že zobral deti k babke, lebo už som z nich bola na nervy

jabadaba
17. mar 2014

len za dnesok? Mna tesi kazdy den. Uz len tym, ze je.

bubelko
17. mar 2014

@stano4000 tym, ze rano vstal a pomohol mi s detmi 😉

andys11
17. mar 2014

Ze sa celu noc staral o syna, ked mrncal, plakal, lebo ked som pri malom ja, tak to uz maly nezaspi vobec. Ráno šiel do roboty a volal odtiaľ uz 2x ako sa ma staršia dcéra, ktorá kasle a sopli.

januliku
17. mar 2014

@stano4000 Prišiel skôr z práce, nakúpil, doniesol mi čokoládu, zohrial obed a nechal ma koníkovať 😀

ava11
17. mar 2014

Rano pri odchode do prace pustil malemu rozpravku a prisiel mi len posuskat do ucha, nech este spim 😵 A poslal mi peniaze na blbosti 😀

anh
17. mar 2014

Ja som doma tyzden na rizikovom, musim lezat.
Stara sa o vsetko sam-domace prace, nakupy, varenie, ma toho teraz vela...
V praci si vybavil viac prace z domu, tak sa tesim...
A vybral kocik pre nase prve deticky dvojicky..;)
Tak uz len dufat, ze vsetko bude ok;)

stano4000
autor
17. mar 2014

@anh drzim palce!!!

hradnapani
17. mar 2014

prisla som domov unavena ako kon, tak ma poslal rovno na gauc, umyl riad, zohrial mi obed, doniesol pod nos. Proste take tie "malickosti", na ktorych stoji svet 😉

anh
17. mar 2014

@stano4000 dakujeme;)

doty1
17. mar 2014

my sme sa s mužom potešili navzájom, on si jedného dňa vybral mňa a ja jeho 🙂

sabina1975
17. mar 2014

mna potesil uz len tym ze je moj manzel a otec mojich deti

monicm
17. mar 2014

tým,že celý víkend nemal problém ísť v noci k mladšiemu a ja som mohla spať,tým,že sa im venuje a nájde si aj na mňa čas...................... tým,že je taký,aký je,občas lezie na nervy a občas miluje na zbláznenie

purplelife
17. mar 2014

mna tym, ze ma aj s malou (ktoru mal v nosici) prisiel cakat pred autoskolu a pekne sme sa spolu presli domov

modrofuzik11
17. mar 2014

ze som mohla ist na gravid jogu. teda, ze sa postaral o nase dve dalsie male deti. ked sa tak pozeram po okoli, tak nie vsetci muzi taketo nieco svojim partnerkam, manzelkam umoznia. som mu za to vdacna.

bets
18. mar 2014

Každé ráno mi zavolá, že má lubi a že som bola krasna, keď som ráno odchadzala do práce.

wanda52
21. mar 2014

V poslednej dobe ma viackrát potešil a to napr. tým, že mi prezul auto, navaril a včera mi kúpil a namontoval na bicykel stojan s fľašou... bolo to milé prekvapko. Vždy ma poteší, keď mi zavolá z práce, keď je na nočnej....alebo keď sa ku mne len tak pritúli. Nie je dokonalý a ani ja nie som, občas si lezieme na nervy 🙂 - ale tak je to v každom vzťahu, niekedy je slnečno, inokedy zamračene 🙂

bianka...
21. mar 2014

Aj mna moj neustale niecim potesi 🙂 a dnes to bolo maximalne mile, po zlej noci, maly vracal a bolelo ho brusko, isiel rano na nakup a do lekarni, vybral mi auto kt.som dostala na valentina z novej garaze kt.vcera zobral 🙂 a isiel do prace.

Cim zvyknete potesit vy, svoje lasky? 🙂

stano4000
autor
6. nov 2014

no co panie/ slecny dneska nic?

stano4000
autor
29. dec 2014

No a ako vás potešili vaše polovičky cez Vianoce?

natalym
29. dec 2014

Potešil, že sa správal trochu normálne, ale u neho je to taký nezvyk, že som strese čo zase bude. Včera sa stal zase sám sebou a vytvoril nám dusnú atmosféru, joj ako mi to chýbalo.
Zatiaľ najlepšie funguje, ignorovať to. Len tie nervy.