Ahojte dievčatá.... Bodla by mi rada čím umývate plávajúcu podlahu drevenu v byte a čím dvere v sprchovacom kúte aby na dverách nezostali kvapky vody zaschnuté? Za dobré rady ďakujem
n apodlahu mam parny cistic alebo ocot zriedeny ,, pripadne zooflora - neviem ci je aj na sk .. a na kupelnu cistic na okna co sa dava na predne sklo auta- kapky stekaju a neostavaju takze super ..
Ja používam eko drogériu.Na kupelňu majú užasny produkt nadherne pomarančovo voní a čisti aj vodný kamen.Na drevenú pohladu majú tiež produkt ktorý je perfekný.
@gloria31 tiež som nepochopila...asi máš používať prírodnú drogériu....takú istú mám aj doma...😨
@gloria31 ahoj, ja používam na podlahy univerzálny čistič od Justu, čistím s ním aj komplet kúpeľňu, super na ňom je, že má také zloženie, že je 99% odbúrateľný v prírode, takže sa nebojím, keď s ním umyjem vaňu a potom v nej syna kúpem, že by tam zostala nejaká chémia 🙂 Na podlahu som predtým používala savo na zem, ale vždy mi zostali také "šmuhy", ktoré bolo vidno, keď zasvietilo slnko, že kade som s tým mopom prešla ;) s týmto čističom tie šmuhy nie sú 🙂 🙂 🙂
@gloria31 no na sprchac mam taku speci chemikaliu co sa predava upratovacim firmam a v obchode sa to zohnat asi neda a na podlahy mam parny mop a ten klasika univerzalny cistic na podlahy a obcas tam smyknem ocot alebo savo na dezinfekciu mame aj psy a macku 🙂
Na sprchovy kút používam LOC na kúpeľňu. Krásne odstráni vodný kameň aj škvrny od mydla. Na podlahy mám LOC univerzálny. Krásne prevonia dom a navyše sú to ekologické výrobky, tak sa ich nebojím používať aj pri deťoch.
Cif
Jar
Sanytol
Alex na podlahy
Clin
domestos
Savo
Alex na nábytok sprej
Fixinela na záchod a obkladačky
ja na tie dvere použivam handru z tuperware určenu na okna,umyvam tym aj obklad a som veľmi spokojna