Čím sa živia tie ženy?

19. okt 2024

Čo myslite čím sa živia tie ženy? Ticho závidím..,
https://www.facebook.com/reel/454451540318723?f...

zobaka
19. okt 2024

vacsina sa dobre vydala, zubar, lepsi itckar, podnikatel, alebo maju OF, niektore su mozno na cele nejakej pyramidy

petulda333
19. okt 2024

Rodicia,vlastny biznis,partner,manzel,moderne OF. Moznosti je vela

autor
19. okt 2024

@petulda333 asi si ten OF aj ja rozbehnem😫😂

zuzinka888
19. okt 2024

Tak musis roztahovat nohy alebo usta - najlepsie v zahranici. Neverim, ze na taky zivot sa da zarobit beznou pracou.

autor
19. okt 2024

@zuzinka888 ani mne sa to nezdá..

muchotrafka298
19. okt 2024

@zuzinka888 jasne ze neda. Toto su vacsinou dcery bohatych ludi, manzelky bohatych, maju vlastne biznisy alebo OF. Do tejto komunity sa nedostane hocikto. Co su u nas velke prachy, tak napriklad v Monaku su to len omrvinky. Velakrat su to aj dedicky roznych znaciek, clenky vyznamnych nie vynimocne slachtickych rodin.

jesenzima
19. okt 2024

A čo na tom, prosím ťa,závidíš? 😃 Ja by som toto nechcela, ani keby som na to mala ...

autor
19. okt 2024

@jesenzima no však celkovo ten život…

andaluzia12
19. okt 2024

Prosím vás, čo znamená OF 🤦🏻‍♀️🤷🏽‍♀️

jesenzima
19. okt 2024

Aký? Povrchný? Pozlátko v podobe auta a párty? Falošní kamoši? Či??

jesenzima
19. okt 2024

@andaluzia12 asi only fans

autor
19. okt 2024

@andaluzia12 only fans

13uzivatelka11
19. okt 2024

Akože ja tiež by som chcela viac peňazí ako mame teraz, ale aby sme si mohli kúpiť dom blízko prírody, kde nie sú nalepené domy od seba par metrov, ako máme teraz 😅 takýto život ako je na videu by ta za pár rokov omrzel a podla mňa stoji za ním viac sĺz a trápenia 😉 keď ma bohatého manžela, tak väčšinou taky ma aj milenky na každom kroku.. OF je podľa mňa veľká hanba a neverím že tým by si zarobila až toľko.. Alebo sú za tým bohatí rodičia, čo sa venujú biznisu a nemajú čas na svoje deti a tie si robia potom všetko možné aby získali pozornosť od nich.. Čiže drogy alkohol atd.. Akože samozrejme česť výnimkám, ale proste s luxusom šťastie automaticky nechodí..

zuzanka.zuzu
19. okt 2024

dobre sa narodiť alebo dobre tr*kať 😀 hentie sú mladučkéééé takže určite si na to nezarobili 😉 a keby aj čisto náhodou nejaká v tom veku zarobila toľko peňazí, tak neexistuje aby si na seba obliekla väčšie tričko 🤭 toto je ozaj sebaprezentácia "dcér" alebo matracov 😜

dharmasanata
19. okt 2024

Ja som čakala niečo paf a keď som klikla na link tak sú tam len baby na autách. Hmm no také oblečenie zoženieš aj na čínskej stránke a auto si môžeš požičať a natočíš také isté video 🤷

miadi
19. okt 2024

To nie su Hanky z hornej dolnej co robia only fans . To su dcery / frajerky bilionarov . Ak si sa nenarodila v tych kruhoch tak taky zivot zit nebudes .

doriiis
19. okt 2024

Only fans,prostitútky,eskort

dobryden
19. okt 2024

Zavidia?A co presne?Pre mna toke skor trapne.

dobryden
19. okt 2024

@dharmasanata Presne ved to dokaze bars kto,staci len dobre vyzerat.to sa neda porovnavat napr s takou jadrovou fyzikou alebo vrcholovým športom.

miadi
19. okt 2024

@dharmasanata a na co by to robila ? Hrat sa na nieco co nie je . Hej robia to YouTuberi koli klikom ze si v Monaco prenajmu Lamborghini a idu tak do restiky . Ale to je skor ich job . A maju uz vybudovanu platformu fanisikov Cize to video im zarobi na to prenajatie luxus auta. Normalnemu cloveku to su vyhodene $ ale tak ked uz len toto niekomu chyba ku stastiu ok .

dharmasanata
19. okt 2024

@miadi no pýtala sa ako žiť taký život tak som jej napísala ako.. veľa videii sú tiež len "fake" a ženy sa hrajú na niečo čo niesu.

autor
19. okt 2024

@miadi no veď jasne že nebudem.. ani žiadny only fans mi toto nezarobí..

autor
19. okt 2024

Jedine nájsť nejakého bilionara ale kde 🤣🤣u nás na dedine 😂🤣🤣

kikusenka1
19. okt 2024

Ja by som taky život veru nechcela. Ja som s tým svojim nadmieru spokojná. Tie dievčatá sú väčšinou len na prachatych chlapov, ktorí ich majú za handry... potom ich raz vymenia za mladšie a krajšie a môžu zas len loviť a zháňať takých, ktorých majú len pre ich peňaženky. Tí ich zase potom vymenia za mladšie a krajšie a takto funguje ten kolobeh až nakoniec zistia ze sú bez centu a samy... ďakujem. Neprosím 😊

0silvia0
19. okt 2024

A co ta na takomto zivote laka? Satocky, opatky, auta, dovolenky, popretrcas sa a dalej? Ci to je vsetko?

miadi
19. okt 2024

@dharmasanata Hej ale to by zazila len raz ked si to cvakne z obyc platu 😉zit taky zivot nebude ani keby mala Kollarove 25 decko 🤣. Je kopec billionarov na svete . A maju residencie v Monaco aby nemuseli platit dane . Nie vsetky luxus pipky su stetky . Staci mat bohatych rodicov . Alebo generacne bohatstvo.

autor
19. okt 2024

Mi napadlo, že však takýto život žijú aj Geissenovci tiež takto auta.. tie ich dcéry aj vyzerajú ako tie na videách akurát sú mladšie.. a neviem či náhodou nežijú tiež tam

diewcatqoo
19. okt 2024

Este mozes predavat kok... ehm, kolagen.

lavender94
19. okt 2024

Onlyfans vraj vôbec nie je take terno ako sa to tvári. Okrem nejakých troch štyroch čo su na vrchole je to vraj celkom bieda. Vraj u tých druhotriednych modeliek sa príjmy nevyšplhaju na viac ako trojku, možno štvorku lepší mesiac. Mne to teda vôbec nepríde ako slušný príjem na to, čo všetko stratí to dievča. Ale samozrejme keď si k tomu prihodia nejakú brigádku v Emirátoch… už je to o inom

lavender94
19. okt 2024

Ale čo ja viem, že by mi chybalo ku šťastiu lambo a channel? Stačil by príjem z ktorého môžem pohodlne žiť obyčajný život, sem tam dovolenka zaplatiť dcere kvalitné štúdium a niečo aj ušetriť. Takéto fantázie som mala keď som mala 17