mala mi popisala babiku susu perom ,nemate niekto skusenost cim to odstranit?
@asfodelka cif mi poradila jedna sikovna predavacka na vycistenie kozeneho saka 😝 😝
znicene... 😲
@danielaksenzulakova cif neskusaj na material z koze. neviem ako textil, ale kozu to vybielilo 😝
@danielaksenzulakova jadrove mydlo (mydlo na pranie) mi vacsinou take smuhy od pera z textilu odstranilo (aj vacsinu inych flakov).
@danielaksenzulakova ja som sa docitala perfektnu vec na kosele, obrusy, ... troska preprat a zastriekat lakom na vlasy 😀 neverila som, ale ked som nechala posobit a potom zase troska preprala, krasne zmizlo 🙂 len neviem ako na babiku 😒
Nechať tak, nečistiť....uschovať a podarovať malej maliarke ked bude mať svoje deti 🙂))))))
prepisovačka sa dá vyčistiť z textilu alkoholom, ja som čistila 42% slivovicou a zišlo 🙂
Viem, ze toto je uz starááá diskusia, ale mozno dakomu pomoze co bude citat, dcerka mi popisala perom bielu sedacku z eko koze (nechala som vecer na stole pero, ked som balila veciciky z bazaru na odoslanie) ona ho rano zobrala a uz bolo....az ma pichlo pri srdci, lebo podobne urobila starsia na taburetku v spalni, to neslo nicim, az casom zislo (pravidelnym cistenim) no a teraz som potrebovala radikalne rychle riesenie🙂 (ved idu sviaty, navstevy...) pouzila som ODLAKOVAC🙂, aaaa celkom zislo🙂
Aj naša slečna si počmárala biele tenisky perom a vyšlo to odlakovacom!!!! 😉 Ďakujeme za radu!
Mne na kožu a pero nepomohol ani odlakovačom ani alkohol :(
Ahojte.mam taky problem,mam napisane na papiery kancelarskym perom spatny datum a potrebovala by som to necim vymazat a prepisat.Som zufala pretoze je to velmy dolezite a druhy papier nemam ked ze su na nom aj razitka. :( nemate naky tip ako to odstranit,vygumovat
Pomôžte škvrna z pera na plátne ako odstrániť
Vlhcene utierky 👌👍👏
Ahojte, trochu stara diskusia ale aj tak skusim. Neviete mi poradit cim odstanit z kozenkovej bundicky pero? Skusila som lak na vlasy, alkohol, jar a odlakovac. Nic nepomohlo :( Budicka je nova, neviem ci som to uz s tym kupila alebo sa to stalo uz nam. Dakujem
@suzannwega mam a nepomohol
skus cif, mne tak zislo z chladnicky 🙂