Čím môže byť spôsobené pichanie vo vagíne?

edithp
5. sep 2019

Ahojte baby, mám také nepravidelné pichanie vo vagine, niekedy mi to prechádza až ku konečníku, je to dosť nepríjemné, a niekedy sa neviem ani len nadýchnuť z toho..aj menštruácia mi mešká, týždeň, myslite, ze môžem mať nejaký zápal? Lekárovi som volala, termín má až v piatok, samozrejme tam pôjdem, len som zvedavá, ci to nie je niečo vazne. Za každu odpoveď vám ďakujem 🙂

bobricek1979
5. sep 2019

@edithp môže byť zápal pokiaľ nekrvacas nemalo by ísť o nič vážne no dr určite, tehotná nemôžeš byť mňa tak pichalo v tehu

edithp
autor
5. sep 2019

@bobricek1979 neviem, necítim sa nejako divne, ani nič podobné. Zajtra si urobím test, nech mam istotu, hoci som brala HAK, človek nikdy nevie.

galioska
5. sep 2019

@edithp ,,si zvedavá či niečo vážne? ,,To kôň bude vedieť?🙈 Naozaj si to myslíš? Pýtam sa vážne😉

pannama1
5. sep 2019

myslim si, ze ak nemas ziadny vytok, alebo sa neobjavila krv, tak to nic vazneho nebude. vsak daj sem zajtra vediet, ako si dopadla

eva112014
5. sep 2019

@edithp Áno, gynekológ ti povie viac. Ja som to zvykla mať tiež. Niekedy ma to chytilo tak, že som si sadnúť nevedela. To trvá max. pól minúty najviac. Vtedy si robím sedavé kúpele a je všetko OK. Inak ja to mávam vtedy, ak sedím na "studenom" . Samozrejme, že vtedy vnímam to tak, že to nie je také studené a sadnem si. A potom bolo aj tak, že vonku teplo a ja som mala sukňu krátku, zvečeralo sa, my na návšteve, a ja v sukni ešte stále a je mi už zima. Odvtedy si dávam bacha na takéto hlúposti. ☺️ Urob si teplý kúpeľ, nejaké ženské bylinky liečivé do vane a bude to OK.

edithp
autor
5. sep 2019

@galioska prepáč ale , ak k tomu nemáš čo povedať a poradiť, iba kritizovať, tak si nájdi niekoho iného. Ja som sem prišla po radu, a takéto odkazy, ako je ten tvoj nemusím. Ak niekto nechce a nevie poradiť, tak nech sa nezapaja, aj ja to tak robím. Pri všetkej mojej ucte voči tebe, to myslím vážne a nie nejako zle, keďže nechcem vytvárať konflikty. Maj sa pekne, mier s tebou.

galioska
5. sep 2019

@edithp keď nemusíš, vyhybaj sa verejným formam a NATO že sa tváris taaaak rozumné, pýtaš sa veci na ktoré ti tu nikdy nikto doverihodne neodpovie, jedine lekar😎😉

eva112014
5. sep 2019

@galioska Vieš, keď má človek problém, tak každá rada je nad zlato. A psychicky môže veľmi pomôcť aj len jedna pozitívna odpoveď od neznámeho človeka. Hoci len jedna odpoveď. Ty by si nemala nervy na jej mieste? .... že čo to je?

galioska
5. sep 2019

@eva112014 mala a sla lekárovi hlavne nestresovala pred celým svetom, ako mi ten svet pomôže keď mám v hlave zmätok , zdravotný problém a potrebujem odbornú pomoc? Podporiť v čom, že či je to ozaj vážny problém? Ty vieš či je ? Alebo niekto odtiaľ🙈🤷

eva112014
5. sep 2019

@galioska Ale veď aj ide. Veď je objednaná. A že založila túto tému? Mňa to netrápi. Veď koľko tém je trebárs:" vidíte tam 2 čiarky?" Keď napíšem, že nevidím, tak nie je tehotná? 🤷

galioska
5. sep 2019

@eva112014 no mňa sa nepýtaj😁 a vidim., Že ťa nič netrápi, vlastne ani mňa teda nie😆

eva112014
5. sep 2019

@galioska Tak si na tom lepšie ako ja. Áno, trápi ma čosi a vieš ty čo, založím na to tému. 😁😘

eva112014
5. sep 2019

@galioska Inak, nie vždy je ten gynekológ -vševedko. Otehotnela som a porodila s myómom. A predtým som sa dala vyšetriť, či je všetko u mňa v poriadku. 🤦
A jednej babe, ktorá mala menštr. problémy, ktoré som mala aj ja v 20 tich, čo som jej napísala, tak aj bolo. Dokonca aj tabletky, tie isté dostala. A to už dávno nemám 20. Podľa opisu jej príbehu som mala to isté pre ..... rokmi. Najlepšie bolo, keď mi na gynde povie Dr., že ono to je aj vekom. Pýtam sa:" máte aj vy?" Že nie. (o rok staršia odo mňa). To je úžasná odpoveď!
Som však zvedavá na záver u pani autorky.

galioska
5. sep 2019

@eva112014 nebola by si ani otca ani posledná a minimálne polovica tém je tu aj tak umelo vytvorených😂😅

eva112014
5. sep 2019

@galioska A teraz s pravdou von. Čo trápi teba? 😁

galioska
5. sep 2019

@eva112014 čakám na tú tému, určite mi vyvestis😅

eva112014
5. sep 2019

@galioskatak si založ svoju tému, čo ťa trápi. Možno ti viem aj poradiť. Veštiť neviem. To kukni inú diskusiu. A ja radím s najlepším úmyslom podľa vlastnej skúsenosti, ak mám skúsenosť. To je všetko.
A potom keby som ti poradila, alebo by poradil niekto iný, ty by si to možno ani neakceptovala. Lebo u teba iba "odborník" má slovo+asi veštica.

evaachesa
5. sep 2019

@galioska ja zase nechapem naco niekto zalozi diskusiu, ked na druhy den ide k lekarovi, pricom zeny tu na dialku mozu tak jedine vestit z vesteckej gule alebo kavovej usadeniny 🤦‍♀️😂

@edithp moze to byt zapal, nemusi to byt vobec nic, moze to byt nador .. len neviem ci ti to nejako pomohlo teraz 😯

galioska
5. sep 2019

@eva112014 ale teba tu stále niečo trápi, pozri aké lietanie píšeš o ničom, preloguj sa do iného Nicku, pa😅👌

galioska
5. sep 2019

@evaachesa čosi, tu tá ešte silou mocou idú obviniť za to že niesi odborník a sa nemôžeš posprtat tam kde je problém😂😂

evaachesa
5. sep 2019

@galioska hmmm no tak co uz 😂

eva112014
5. sep 2019

@galioska Prelogujem sa a budem sa trápiť pod novým nickom galioska2014. 🤦😂 Pa

galioska
5. sep 2019

@eva112014 super, už sa teším🤓

edithp
autor
5. sep 2019

Že som sa ja vlastne niečo pýtala.... 🤦‍♀️

eva112014
5. sep 2019

@edithp 😁 😁😂 A hlavne, keď už máš termín, však? Vieš, som zvedavá, čo ti povie Dr. Vopred si však rozmysli, či to sem napíšeš. 😂

puskaruka
5. sep 2019

Zápal, treba s tým ku gynekologovi, urobí výter a ak bude mať výsledky predpíše lieky

edithp
autor
5. sep 2019

@eva112014 určite sem už nič písať nebudem.

baskarepkova
7. sep 2019

@edithp nic si z toho nerob 🙂
akoze mam na mysli tie skarede komentare, z toho pichania si rob :D :D urcite skoc ku gynekologicke 🙂