Baby prosim vas vedeli by ste mi poradit ako dam dole pastelky zo steny? Syn bol vcera podozrivo ticho dlhsiu dobu a ked som ho isla pozriet tak uz bola cela stena pokreslena :D 😀
Mozes skusi okrem spomenuteho aj tzv. zazracnu gumu. Ma to myslim aj DMko, aj od Mr. Proper. Je to taka biela hubka, ktora sa navhlci a potom sa s nou umyva. Zide kadeco zo steny. Len pozor, ak je ta stena vymalovana na farebno - v tom pripade iba jemnulinko, aby nezisla aj ta farba.
Pokial to nie su voskovky tak ja som normalne umyvala s hubkou a jarou a. Zislo to pekne
a ja mam asi divne pastelky, lebo fakt to nicim neslo dole.... tak som raz uz zmiernena so situaciou a s kresbou na stene (uz to tam bolo asi dva mesiace) robila vacsi poriadok v kupelni, aj v skrinkach s cistiacimi... a tam ze savo proti plesniam... deti boli prec, anineivem co ma to napadlo, ale postriekala som to vytvarne dielo -- a ono to zislo!!!!
takze ja doporucujem na pastelky na stene savo proti plesniam 😀 😀 😀
kouzelnou hubickou z dm proffisimo...
ahoj, obyčajné farebné ceruzky sa dajú vygumovať, mastný pastel ide dole zo steny so sódou bikarbónou - jemne si navlhči hubku na riad, nasyp SB a jemnými pohybmi odstráň "umelecké dielo" 😉 😀