Čím čistíte práčku?

adeli79
13. apr 2013

Máme práčku, ktorá sa plní zhora a v tej časti, kde sa dáva prášok a aviváž sa mi tvoria usadeniny. Najmä teda vo vnútri tej nádoby a nejde to odstrániť. Čím to čistíte?

lucyvivien
13. apr 2013

kryštalickou sodou a otcom 🙂

cerez
13. apr 2013

Do náleviek naliať ocot, chvíľku nechať pôsobiť, zaliať horúcou vodou a pustiť krátky program. Takto to robí moja mama, ktorá má tiež práčku plnenú zvrchu.

sense
13. apr 2013

vyliat liter octu do pracky a pustit program na najvyssiu teplotu....aspon tak to robime my

gretka2
13. apr 2013

Prave vcera som to robila 🙂 🙂 🙂 Nadrzku som odpojila, dala do lavora s octom, (prip. soda bicarbona) , po hodinke som to vycistila starou zubnou kefkou, poriadne som tym celym pohrkala, aby sa uvolnili zvysky a vystriekala ostrym prudom vody zo sprchy. Potom som dala nadrzku naspat, naliala som ocot znovu do nadrziek, (vsade) 😝 a zapla pracku na 90°C (normalne periem na 40°C), a dala som tam vyprat handry a prachovky 🙂 - aby nesla len tak zbytocne 😀. A vycistila som filter.
Pracka je sko nova 🙂

freyjanr
14. apr 2013

ja tiez vylejem liter octu do pracky a spustim na 90stupnov cely program @adeli79

freyjanr
14. apr 2013

@adeli79 a ak pouzivas normalny prasok a nie tekuty tak ak ti mozem poradit rozsyp ho vzdy rovno do bubna lebo sa ti to bude zapchavat stale,naucila ma to moja mama ktorej to poradil opravar pracok

danusska
12. dec 2018

@adeli79 týmto Čistím celú kúpeľňu

adeli79
autor
26. dec 2018

@danusska Môžem poprosiť značku?