Čím čistíte náramok Pandora?

sonka_miro
5. jún 2021

Prosim viete mi poradit cim cistite pandora naramky? Dakujem

minesasubu
5. jún 2021

nedostala si k tomu pri kúpe tú ich handričku ? poprípade sa dá u nich priamo zakúpiť
ja ak ho mám moc zanesený idem ho dať vyčistiť ultrazvukom (u nás to robí u hodinára jeden pán) muž používa takú ružovú vatu čo vyčistí striebro a zlato

priamia
5. jún 2021

@sonka_miro ahoj ja len tou handričkou z pandory, čo som dostala k nej 🙂

malinoismum
5. jún 2021

Necistim, ja ich nosím stále a nedávam ani v sprche dolu. A stále sú čisté - moja mama sa dala nahovorit na nejaký alobal a vodu so soľou či sodou, už si ani nepamätám a mala problém - čistiť jej ju museli z takej matnej sivej, zájdenej v pandora predajni (10€ náramok /čistenie) a btw a handricka podľa mna stojí za prd 🙂

petamich
5. jún 2021

pripravkom od nich alebo namocim do jarovej vody a pretriem kefkou zubnou (bez pasty), hlavne nic agresivne, lebo to zvykne zoxidovat a nevyzera to potom dobre

mima1
5. jún 2021

Daj vodu do hrnca trosku jar a preva4 s naramkom. Pitom len docistm zubna kefkaa pasta a su ako nove

amelie2017
5. jún 2021

Nicim, mne sa nejak samocisti. Par krat bol z mora alebo bazena otrasny a kym som si nasla cas dat ho vycistit, zase bol krasny.

tinav
5. jún 2021

čistím handričku na striebro 🙂

sonka_miro
autor
6. jún 2021

@malinoismum ja mam stred toho srdiecka( zapinanie) take do cierna) a hned vedla toho tie ukoncovacie casti trosku tak inak sfarbene. Ostatne sa mi nespini, tiez ho mam nonstio na ruke.

sonka_miro
autor
6. jún 2021

@minesasubu nedostala som handricku, skusim sa popytat na to. Dakujem

minesasubu
6. jún 2021

@sonka_miro myslim ze stoji 5€ , ale kupis tu ruzovu vatu za 3-4€ To sa viac oplati 🙂

mareri
27. jan 2022

mam zlaty naramok s diamantom a ked chcem oživit farbu, tak ho odnesiem do zlatnictva a tam ho pekne vyčistia