Mamicky, boli ste na tomto filme teraz s vasimi drobcami? oplati sa? ide mi o to, ze od akeho veku je to uz pre deticky prinosne a aspon trochu zrozumitelne v kine.. mam takmer 3 rocnu dcerku a ked vidi reklamu, chce ist do kina an tento film, myslite si, ze to nie je priskoro? lebo napr. popolusku od Disneyho pozera mala teraz doma stale a tak som rozmyslala, ze mozno by sa jej aj toto pacilo, ale neviem, ci to nie je pre starsie deticky...dakujem
@sisiska no na dieta ktore ma skoro 3 roky to asi moc nieje...lebo mas hodinovu rozpravku (asi aj viac) v kine kde musi sediet po tme a mat okuliare cez ktore pozera...moju dceru z toho bolela hlava..nemyslim presne tuto rozpravku, ale ked sme boli na 3D inej rozpravky a mala 4 roky...neviem myslim ze skor pre vacsie deti ktore si to viac uziju sa to oplati
@sisiska my sme uz boli a rozpravka je krasna... myslim ze ak ti mala vydrzi pozerat popolusku tak urcite vydrzi aj cililing... my sme boli s malou prvykrat ked tiez este nemala ani 3 na rapuntzel - na vlasku... a bola tym uplne fascinovana napriek tomu ze normalna neobsedi ani sekundu - samozrejme ze odvtedy treba vzdy pukance a dzusik 🙂
tiez by som ale isla na 2D - my teda doteraz chodime... raz sme doma pozerali 3D rio a malu bolela hlava z toho, takze napriek tomu ze 3D to musi byt urcite krasne chodime len na 2d
chcela by som tuto rozpravku stiahnuť,ale neviem ju nikde naist na stiahnutie,
Ja ju mam ale iba po anglický som ju nasla
@sisiska zalezi od toho ci ti doma pekne sedi a pozeraa vydrzi sediet hodinu....a tiez je ne sediet doma ako v kine je tam tma nebude sa bat? my sme chceli ist v lete tiez na dibu laduvu do kina ale napokon sme nesli ako dat za listky do kina 10eur a viac.... to si kupim rovno dvd neviem odkial si ale v dnesnej dobe je kino strasne drahe .....ja by som este pockala alebo v niektorych kinach maju decke predstavenia ze davaju starsie rozpravky za lacnejsie vstupne ze najprv si to tak odskusat....