Cililing a tajomstvo krídel

sisiska
22. nov 2012

Mamicky, boli ste na tomto filme teraz s vasimi drobcami? oplati sa? ide mi o to, ze od akeho veku je to uz pre deticky prinosne a aspon trochu zrozumitelne v kine.. mam takmer 3 rocnu dcerku a ked vidi reklamu, chce ist do kina an tento film, myslite si, ze to nie je priskoro? lebo napr. popolusku od Disneyho pozera mala teraz doma stale a tak som rozmyslala, ze mozno by sa jej aj toto pacilo, ale neviem, ci to nie je pre starsie deticky...dakujem

miskax2
22. nov 2012

@sisiska zalezi od toho ci ti doma pekne sedi a pozeraa vydrzi sediet hodinu....a tiez je ne sediet doma ako v kine je tam tma nebude sa bat? my sme chceli ist v lete tiez na dibu laduvu do kina ale napokon sme nesli ako dat za listky do kina 10eur a viac.... to si kupim rovno dvd neviem odkial si ale v dnesnej dobe je kino strasne drahe .....ja by som este pockala alebo v niektorych kinach maju decke predstavenia ze davaju starsie rozpravky za lacnejsie vstupne ze najprv si to tak odskusat....

sympa1
22. nov 2012

@sisiska no na dieta ktore ma skoro 3 roky to asi moc nieje...lebo mas hodinovu rozpravku (asi aj viac) v kine kde musi sediet po tme a mat okuliare cez ktore pozera...moju dceru z toho bolela hlava..nemyslim presne tuto rozpravku, ale ked sme boli na 3D inej rozpravky a mala 4 roky...neviem myslim ze skor pre vacsie deti ktore si to viac uziju sa to oplati

euphoria
22. nov 2012

@sisiska dcerka stvorrocna na tom bola pred tyzdnom, jej prve kino, bola uplne nadsena.boli tam aj mensie deti..urcite vsak nechodte na 3D, aj ona bola na 2D presne z dovodu ktory uvadza
@sympa1

kris557
22. nov 2012

@sisiska
@sympa1
@miskax2
@euphoria baby, čo je to zač? Veď som o tom ešte ani nepočula ani reklamu nevidela 😀

miskax2
22. nov 2012

@kris557 asi malo telku kukas lebo je to skoro stale v reklame ze ide do kin nova rozpravka o vile cililing
a aj v nakupnych centrach maju bilbordy 😀

dai
22. nov 2012

@sisiska my sme uz boli a rozpravka je krasna... myslim ze ak ti mala vydrzi pozerat popolusku tak urcite vydrzi aj cililing... my sme boli s malou prvykrat ked tiez este nemala ani 3 na rapuntzel - na vlasku... a bola tym uplne fascinovana napriek tomu ze normalna neobsedi ani sekundu - samozrejme ze odvtedy treba vzdy pukance a dzusik 🙂

tiez by som ale isla na 2D - my teda doteraz chodime... raz sme doma pozerali 3D rio a malu bolela hlava z toho, takze napriek tomu ze 3D to musi byt urcite krasne chodime len na 2d

limoncino
22. nov 2012

@sisiska ja som bola s deťmi asi pred dvomi týždňami, dcérka bude mať 6 rokov, syn má10.
Rozprávka je krásna, farebná, veselá, nie je dlhá, myslím, že Ti tam vydrží 😉

sisiska
autor
22. nov 2012

@dai
@euphoria baby, a kde hraju 2D, u nas v Ziline som to pozerala v Maxe a som videla, ze dnes hraju len 3D

dai
22. nov 2012

@sisiska to ti zial neporadim. Ja som z Ba a tu to hraju cele dni vo vsetkych kinach na striedacku 2D, 3d - staci si vybrat len den a cas ☹ ale urcite aj v ziline to budu hrat aj v 2d - ved to je velke mesto

kris557
22. nov 2012

@miskax2 no ja sa vždy chystám niečo pozerať a skoro vždy zaspím. A reklamy nevnímam alebo prepínam 😀

coolka
1. jan 2013

chcela by som tuto rozpravku stiahnuť,ale neviem ju nikde naist na stiahnutie,

medovka14
1. jan 2013

Ja ju mam ale iba po anglický som ju nasla