mala spi cez obed 3 hodiny a vzdy sa pocika pocas spanku, pocas dna uz plienku vobec nenosi, co mi poradite? hoci jej dam k posteli nocnik ona sa pocas spanku neprebudi
Ja by som dala plienku na spanky. Niektore deti sa budia hned po odplienkovani a ine nie ale raz na to pridu len im musi dozriet nervova sustava aby si to uvedomovali aj pocas spanku
@kuceravasue30 ja som tiez dávala plienku na spanie,a keď viackrát po sebe bola suchá,tak som s tým prestala! Potom ale už mi malá cez deň nespala,a na noc som tiez dávala ale len chvíľu,keď sa vycikala tesne pred spaním,vydržala až do rána 😉
Daj plienku, nas je odplienkovany a davam, niekedy do nej nacura ale castejsie je rano celkom sucha, a bezi na nocnik ako vstane, tak postupne to ide.
Daj plienku ked ide spat a mas po probleme
@kuceravasue30 ked chcem ju dat do skolky v dohladnej dobe, tak preto ma to trapi
@kuceravasue30 a v skolke jej nemozu dat plienku na spanie? Alebo jej kup nepremokavu podlozku pre taketo pripady.. bohuzial taketo veci neurychli ani skolka🤷♀️
@kuceravasue30 nepremokavu podlozku, u nas v skolke je take dietatko, vedia, ze s tym ma problem, tak ho trosku skor budia a vedu rovno na zachod, da sa urcite dohodnut, ze ked sa zacne mrvit, tak sa pocura a treba s nim ist, obdobie bez plienok mate na dosah 🙂 uz to dlho nepotrva
@kuceravasue30 v skolke (aspon u nas) sa nespava az 3h skus ked tak ci sa pocika aj pri 2h spanku.
Nie je na to propravena....ms tvrdy spanok a nezobudi sa.... nie kazde dieta kt je cez den bez plienky vie byt aj pocas spanku.... takze byt trpezliva... mozes dat nepremokavu plachtu...pred spinkanim.cikat ale ak nie je pripravena rak nepomoze nic...
@kuceravasue30 v skolke, ked su normalni, to preziju, treba nahradne oblecenie dat a poradia si. U nas pomahaju s odplienkovanim, oni uz vedia ako na to. (Mali by no).
asi treba len cakat, moj od dvoch rokov sa odplienkoval hned aj na noc, proste sa na to zobudi, ale to je asi menej pripadov takych, ten vas je asi viac rozsireny 🙂 a menej vody davat, ale je to jedno, lebo aj tak jej musi asi nervova sustava sa v tm zdokonalit alebo co