Čierno-krémová kúpeľňa - aké máte skúsenosti?

matka187
25. aug 2021

Aké máte skúsenosti s čiernou v kúpelny?Kto má takú kombináciu ? Chceme ju dať kde bude umývadlo 🙂 ,keby znova robíte kúpeľňu znova by ste išli do takejto kombinácie ?ďakujem

martinka13
26. aug 2021

Mame čokoládovú za vaňou v jednej kúpeľni a v druhej tmavosivu v sprchaci. Nikdy viac. Bude to prvé, čo budeme meniť v dome.

jaskolka
26. aug 2021

Podľa mňa na tom bude vidno každý fliacik od vody. Mame tmavo hnedé obkladačky v kombinácii s bielou a na hnedom to strašne bije do očí, keď trebárs večer muž neutrie kachličky po sprchovaní, ráno také biele fľaky na hnedom vidno,kedze mame tvrdú vodu, tak asi vodný kameň. Za mňa také tmavé farby nie. Radšej sivú, kremovu, svetlo hnedú.

simona92101
26. aug 2021

@matka187 mali sme cierno bielu a nikdy viac.cierny obklad bol presne na takych miestach,kde sa najviac pouzivala voda,t.j sprchac,umyvadlo a wc.cize po kazdom sprchovani nabehnut s handrou a lestit,kedze tvrda voda zanechavala kvapky.biela podlaha aj ked bola umyta,vyzerala stale aj po chvilke ako spinava..
Ale ta bezova na foto je krasna😉

matka187
autor
26. aug 2021

@martinka13 do sprchy chcem len krémovú a na zem do sprchy tmavosivu mozaiku uvažujem a kde je umývadlo chcem dať tmavosivu mozaiku ,táto dlažba je matná vy máte akú ? Mať či lesk

matka187
autor
26. aug 2021

@jaskolka tak do sprchaca plánujem tarntu krémovú a Max na zem uvažujem nad tou tmavo sivou mozaikou alebo dlažbou lebo zas aj bledá do sprchy nieje naj lebo tam zas tie bledé spary budú flakate

matka187
autor
26. aug 2021

@simona92101 a akú máte dlazbu ? Matný či leskli povrch tento je matný

martinka13
26. aug 2021

@matka187 Mat. Do sprchy a okolo vane už iba veľmi svetlu by som dala. Tmavú radšej do oblasti umývadla, skriniek a podobne. Ja veľmi ľutujem, ako sme to spravili. Aj keď samozrejme po dokončení to vyzeralo nádherne, ako z časopisu. Hlavne tu sivú mozaiku na zem si treba zvážiť

matka187
autor
26. aug 2021

@martinka13 tak možno by to nebolo vidno sú tam také žilky a táto dlažba sa vo svetle trbliece áno kameň ale asi pôjdeme do sivej lebo bola tam krémová a sivobiela len keď to v štúdiu priložili tak nebol vidieť žiadny kontrast

221girl
26. aug 2021

okolo vane a umyvadla nedaj tmavu, my mame a dost na tom vidiet vodny kamen a stekance

221girl
26. aug 2021

@jaskolka presne... tiez vsetko tmave musime po sprchovani utierat, aj tak je to nic-moc

simona92101
26. aug 2021

@matka187 uz sme sa prestahovali do domu a teda 2x sme si rozmysleli farbu obkladov a dlazby.nakoniec vsetko matne,tzv.Country seria vid foto.max spokojnost.

anitka63
26. aug 2021

My sme išli do sivej, muž ten by chcel všetko čierne najradšej ale teda to som hneď zatrhla, lebo to som už videla, že by som bola otrokom na upratovanie ja 🙂

tinapa
26. aug 2021

@matka187 My máme tmavohnedú so svetlou, sú to tie kachličky, ktoré pripomínajú mozaiku. Fotky môžem pridať zajtra. Ja som spokojná..

phiby83
26. aug 2021

@matka187 my mame čiernu noo katastrofa ako vyzerá to super kým to nemusíš každú chvíľu drhnut

matka187
autor
27. aug 2021

@221girl máme aj vaňu aj sprchách tak vo vani sa budeme len kúpať do sprchaca pôjde krémová a za vaňu a na vaňu sivá čierna sa zatrhla 🙂😄