Aké máte skúsenosti s čiernou v kúpelny?Kto má takú kombináciu ? Chceme ju dať kde bude umývadlo 🙂 ,keby znova robíte kúpeľňu znova by ste išli do takejto kombinácie ?ďakujem
Podľa mňa na tom bude vidno každý fliacik od vody. Mame tmavo hnedé obkladačky v kombinácii s bielou a na hnedom to strašne bije do očí, keď trebárs večer muž neutrie kachličky po sprchovaní, ráno také biele fľaky na hnedom vidno,kedze mame tvrdú vodu, tak asi vodný kameň. Za mňa také tmavé farby nie. Radšej sivú, kremovu, svetlo hnedú.
@matka187 mali sme cierno bielu a nikdy viac.cierny obklad bol presne na takych miestach,kde sa najviac pouzivala voda,t.j sprchac,umyvadlo a wc.cize po kazdom sprchovani nabehnut s handrou a lestit,kedze tvrda voda zanechavala kvapky.biela podlaha aj ked bola umyta,vyzerala stale aj po chvilke ako spinava..
Ale ta bezova na foto je krasna😉
@martinka13 do sprchy chcem len krémovú a na zem do sprchy tmavosivu mozaiku uvažujem a kde je umývadlo chcem dať tmavosivu mozaiku ,táto dlažba je matná vy máte akú ? Mať či lesk
@simona92101 a akú máte dlazbu ? Matný či leskli povrch tento je matný
@matka187 Mat. Do sprchy a okolo vane už iba veľmi svetlu by som dala. Tmavú radšej do oblasti umývadla, skriniek a podobne. Ja veľmi ľutujem, ako sme to spravili. Aj keď samozrejme po dokončení to vyzeralo nádherne, ako z časopisu. Hlavne tu sivú mozaiku na zem si treba zvážiť
@martinka13 tak možno by to nebolo vidno sú tam také žilky a táto dlažba sa vo svetle trbliece áno kameň ale asi pôjdeme do sivej lebo bola tam krémová a sivobiela len keď to v štúdiu priložili tak nebol vidieť žiadny kontrast
okolo vane a umyvadla nedaj tmavu, my mame a dost na tom vidiet vodny kamen a stekance
@matka187 uz sme sa prestahovali do domu a teda 2x sme si rozmysleli farbu obkladov a dlazby.nakoniec vsetko matne,tzv.Country seria vid foto.max spokojnost.
My sme išli do sivej, muž ten by chcel všetko čierne najradšej ale teda to som hneď zatrhla, lebo to som už videla, že by som bola otrokom na upratovanie ja 🙂
Mame čokoládovú za vaňou v jednej kúpeľni a v druhej tmavosivu v sprchaci. Nikdy viac. Bude to prvé, čo budeme meniť v dome.