Dievčatá prosím Vás vedeli by ste mi poradiť či čierne šaty s trblietkami sú vhodné na pohreb?ďakujem Vám
@ivulienka111 trblietkove saty by som si nedala
@ivulienka111 trblietkave nie
Nie.
Skús dať foto. Ak nie sú celé trblietkové, tak by mohli byť vhodné. Teraz som bola na pohrebe a jedna kočka z rodiny mala decentné tubové šaty a trblietky boli len okolo krku a na páse a napriek tomu, že ja trblietky vôbec nemusím, tak to nebolo pre mňa rušivé.
@ivulienka111 za mňa nie
@ivulienka111 nie. A prepac,viem ze na to sa nepytas,ale ani strih siat nieje dobry vzhladom k postave
@tncka dakujem
@evamarek77 dakujem
@ivulienka111 daj si take veci, ktoré sú pohodlné tebe a nie čo ti tu radia ženy. Podľa fotky tie trblietky nie je poriadne ani vidieť.
Poprípade si pod tie šaty daj nejaké tvarovacie prádlo ak máš pocit, že ho potrebuješ.
A viem, že je to otrepané - ale nie je dôležité čo má človek na sebe ale ako si zosnulého ucti.
@nykkushka dakujem
@ivulienka111 Autorka, prepáč, prepáč, prepáč, ale tie šaty sú úplne nevhodné. Pretože (ešte raz prepáč) sú Ti malé. Trblietky ináč v tomto prípade nie sú problém, takmer ich nevidno.
My sme boli na pohrebe a ten kodex už neni taky prisny, videla som tam všelijaek šaty až po rifle s kvetovanou bluzou
@ivulienka111 podľa mňa sú tie šaty v pohode, len nohavičky ti deformujú (inak úplne normálnu) postavu
@karolinakr prisny, neprisny, ale rifle ani tricko urcite na pohreb nepatria. Na margo inac nsjnevhodnejsie sa na pohreby obliekaju takzvane celebrity.
Šaty na pohreb nemajú mat nič trblietavé. Maju byť v dĺžke pod kolená. Zahalené ramena a bez výstrihu. Konzervatívne. Doplnky minimalisticke a nie bižu. Nechty nalakované max priehľadným lakom. Topánky nie na vysokom podpätku a s uzavretou špicou. Silonky a nie hole nohy. Nemusia byť čierne. Make up žiadny,ked tak veľmi veľmi strohý. Kyticu položiť k rakve stonkou k zosnulemu. Ako keby si ju mohol chytil do ruky. A tak....
Co som bola posledne na pohrebe pred 2r tak jedna stara pani prisla v kriklavo zelenom chlpatom kabate. . Takze oproti nej to mas fajn, Ale ked chces byt tradicne oblecena podla etikety tak by nemali byt trblietky.