Ahojte, aku ciapku davate malym detom pod prilbu v jeseni a potom v zime? Maly ma 2 roky. Bojim sa, ze sa mu potom prilba bude klzat, alebo hlava potit. Je kukla dobry napad? Vdaka
@ivana11155 su to nejake specialne ciapky, alebo len proste tenka obopinajuca aby bola? A na zimu uz potom kuklu?
Su aj specialne ciapky pod prilbu, napr. v cykloobchode alebo jazdecke potreby. Ale tu istu sluzbu ti spravi aj tenka bavlnena obopinajuca ciapka. Nase decka maju aj aj a nevidim nejak rozdiel. V zime/chladna jesen nosia lyziarsku kuklu (su tiez rozne hrubky a materialy)
@annalena super, dakujem
Pozri značku outlast
My sme obliekali bavlnenu mikinu s kapucnou a tu kapucnu pod prilbu.
Pozri funkcne materialy outlast (little angel), merino (Froggywear, beerino)
@enoula zhodou okolnosti merino ciapku od frogywear mame, tak mozme pouzit tu
V zime pod lyziarskou ma kuklu taku tenku tento rok neviem mozno nic.ono zas netreba moc prehanat aby sa dieta nepotilo nieco tenke staci podla mna
Na bicykli v zime ma pod helmou jesennu tenku ciapku.
Pouzi buffku vies ju rozne zlozit a pouzit ako prave potrebujes. Nam sa osvedcila.
Dakujem vam za rady
Tak ta od froggy by mohla byt dobra, to je tenka, elasticka latka, plus rychlo vyschne keby cosi ked sa osvedci, tak na neskor mozno kuklu od nich. Tiez chcem ich pozrieť
Ja dávam na jeseň detskú cyklo čelenku (existuje viac značiek, my máme Eleven) a keď je chladnejšie tak bavlnenú kuklu, aby zakrylo aj krk.
Sú také tenké bavlnené čiapky co kopírujú hlavu. Kuklu by som v jeseni nedávala lebo bude spotený na krku.