Ahojte, aku ciapku davate malym detom pod prilbu v jeseni a potom v zime? Maly ma 2 roky. Bojim sa, ze sa mu potom prilba bude klzat, alebo hlava potit. Je kukla dobry napad? Vdaka
@ivana11155 su to nejake specialne ciapky, alebo len proste tenka obopinajuca aby bola? A na zimu uz potom kuklu?
Su aj specialne ciapky pod prilbu, napr. v cykloobchode alebo jazdecke potreby. Ale tu istu sluzbu ti spravi aj tenka bavlnena obopinajuca ciapka. Nase decka maju aj aj a nevidim nejak rozdiel. V zime/chladna jesen nosia lyziarsku kuklu (su tiez rozne hrubky a materialy)
@annalena super, dakujem
Pozri značku outlast
My sme obliekali bavlnenu mikinu s kapucnou a tu kapucnu pod prilbu.
Pozri funkcne materialy outlast (little angel), merino (Froggywear, beerino)
@enoula zhodou okolnosti merino ciapku od frogywear mame, tak mozme pouzit tu
V zime pod lyziarskou ma kuklu taku tenku tento rok neviem mozno nic.ono zas netreba moc prehanat aby sa dieta nepotilo nieco tenke staci podla mna
Na bicykli v zime ma pod helmou jesennu tenku ciapku.
Pouzi buffku vies ju rozne zlozit a pouzit ako prave potrebujes. Nam sa osvedcila.
Dakujem vam za rady
Tak ta od froggy by mohla byt dobra, to je tenka, elasticka latka, plus rychlo vyschne keby cosi 🙂 ked sa osvedci, tak na neskor mozno kuklu od nich. Tiez chcem ich pozrieť
Ja dávam na jeseň detskú cyklo čelenku (existuje viac značiek, my máme Eleven) a keď je chladnejšie tak bavlnenú kuklu, aby zakrylo aj krk.
Sú také tenké bavlnené čiapky co kopírujú hlavu. Kuklu by som v jeseni nedávala lebo bude spotený na krku.