Chystáte sa v pondelok do obchodov?

14. apr 2021

Ahojte chystate sa v pondelok do obchodov??? Vsade citam osial ludi ako naklusu do obhodov az ma z toho mrazi 🤦‍♀️ Ja sama pracujem v obchode a teda aj my sa otvarame, hoci aj pocas zatvorenia sme mali prace viac nez dost kvoli eshopu, no az ma chyta panika co to bude. Nechcem nikoho urazit ale spominam si na maj ked sa tiez po 2 mesacnom zatvoreni otvorilo a ludia co stvarali, to nemalo obdobu. Nielen ze boli hruby a drzy na nas predavacov ako keby sme si my vymysleli obmedzeny pocet zakaznikov, niektori to uplne ignorovali a rovno ciarou si mierili do obchodu akoby nic aj po upozorneni, boli nervozni ze sa mu nevenujem hoci popri nom bolo dalsich XY zakaznikov. Proste des. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ema32
14. apr 2021

Nie počkám aspoň týždeň🤣🤣🤣🙈

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. apr 2021

@sandra151 nesklames ma, ja s tym pocitsm a dobre vieme co to bude. 🤦‍♀️ Ja chapem nech si idu nakupit ak chcu ale mal by sa kazdy spravat ako clovek a nie ako zviera vypustene z kliety

ab727
14. apr 2021

Určite sa nechystám a viem si živo predstaviť ako zasa zrazu bude všade kopa ľudí...prajem Vám pevné nervy...

tyrkysova_kobyla
14. apr 2021

Do istej miery to chapem, sama mam zoznam veci, ktory caka na otvorenie obchodov, lebo si to musim najprv vyskusat 😀 ale urcite nepojdem hned, az tak ma to nesuri, pockam, kym opadne osial 🙂 Drzim palce, nech to zvladnes 🍀

cookie29
14. apr 2021

ani ma nenapadne... to co maju ludia, abstak? :(

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mizu89
14. apr 2021

Najväčší ošiaľ bude pri pepcu😁tam bude kolooooona žien 🤣🤦

lenka2710
14. apr 2021

Ani ja sa nechystám, všetko čo som doteraz potrebovala som si objednala a mam všetko čo potrebujem 😉 deťom som aj oblečko aj topánky riešila cez eshop, pre seba tiež, rovnako papiernictvo som minulý týždeň robila objednávku atď a viem si predstaviť, čo za rady pred obchodmi budú 🤦‍♀️🤦‍♀️

zuvelyn
14. apr 2021

Hned v pondelok nie ale ano chystam sa, potrebujem pre syna aj pre seba veci ktore cez ineternet objednavat nechcem.

trema
14. apr 2021

nie, mame vsetko co potrebujeme

jankalukasova
14. apr 2021

V pondelok idem k lekarke a chcela som ist do nedalekej DM drogerie na nakup, kedze sa ta Dmka nachadza v takej tej malej nakupnej galerii, normalne rozmyslam, ze to odlozim. Predpokladam, ze tam ani nezaparkujem... 😖

katulienkax
14. apr 2021

Tak žiaľ potrebuju si ľudia nakúpiť a ja sa napr obávam že môžu o 2 týždne opäť zavrieť takze áno pôjdem nakupovať oblecko cez další víkend

zuzudrnda
14. apr 2021

Nie a uplne dobre nerozumiem, preco je otvorenie obchodov a nakupovanie symbolom slobody a pocitu "normalu". Pojdem nakupovat, ked to budem realne potrebovat. Fungujeme aj teraz ok, moj pohlad zakaznicky.

najk
14. apr 2021

Chystam, syn uz ma uplne rozpadnute topanky a cez net ich kupovat nechcem, ale az tak o dva tyzdne.. Verim, ze obchody zas nezatvoria a nechcem tam ist hned prave kvoli davom ludi

jvlo
14. apr 2021

Idem si konecne vybrat sedacku a kupit manzelovi pyzamo, budem tam prva, nech uz to mam konecne z krku a naozaj nechapem, naco sme na otvorenie cakali tak dlho. Par x som zazila Lidl a Kaufland o 11 a ten natresk ludi valiacich sa ako kobylky....to nikomu nevadilo...tam nakaza nehrozila...na smiech. necudujem sa, ze ludia pojdu kupit to co potrebuju, vela veci sa neda objednat len tak cez eshop

hviera81
14. apr 2021

nechystam sa, prvy tyzden urcite nie, potom uvidim situaciu,najradsej by som pockala take 2-3 tyzdne, nech sa vyblaznia....

podmostom
14. apr 2021

Chystám sa. V pondelok o pár týždňov keď už bude kľud 😉

petamich
14. apr 2021

nechystam sa spravit nalet na obchody 🙂 v dnesnej dobe, kedy sa da vsetko objednat cez internet mi nic ku stastiu nechyba a to som vybavu pre dieta kupovala a kadeco :D

oli18
14. apr 2021

Nechystám sa. Nič nepotrebujem.

zuzubb007
14. apr 2021

Prvý týždeň sa nikdo nechystá, tak druhý bude všade kolóna na dve hodiny :D

elanor
14. apr 2021

Nie, nechystam. Ani kedy zadarmo davali. Nemam cas zabijat cas podaromnici. Ale ak niekto ma potrebu sa stat 4 hodiny v dlhej rade a obchode sa potom bit o posledne teplaky, no nech sa paci, prosti gustu ziadny disputat. Ja o to zaujem nemam.
Dokazem si si nakupit aj na internete. Nepotrebujem nutne kamenne obchody k zivotu. Samozrejme, je obcas dobre si veci ohmatat ci vyskusat, to zase o tom potom, ale nie vzdy je to az tak nutne, a pokial clovek uz svoje odskusane oblubecńe a overene "znacky", tak uz vie odhladnut aj bez skusania.

queen_mary
14. apr 2021

Ja by som isla hned!!! Ale asi pockam, kym opadne ten prvotny osial

veronikaszabova
14. apr 2021

Nie

lesana25
14. apr 2021

Nejdem, mám iné povinnosti, ale teším sa na statusy "išla som len po drobnosť,ale teda ľudia sú strašne nenažraní, plné košíky mali"

elanor
14. apr 2021

@lesana25 ooo, ano, to bude asi kazdy druhy, plus foto tych nekonecnych radov az do aleluja...

amelie2017
14. apr 2021

@sandra151 u nas uz otvorili davnejsie, tiez sme s muzom cakali cez 2 tyzdne a aj tak to bol armagedon. Navyse sa ale veci nemozu skusat, co sme zistili az tam, tak sme sa v prvom obchode otocili a palili domov.

cimage
14. apr 2021

Vobec sa nechystam, myslim, ze to miesto necham inym ludom. Ja som si vsetko poriesila online. Tiez si myslim, ze ludia budu stat v rade pred obchodom aj mesiac po otvoreni.

lesana25
14. apr 2021

@elanor veď pre tie nápisy Home, Family a umelé handry z Pepča sa oplatí čakať tých pár hodín 😂

elanor
14. apr 2021

@lesana25 ta to isto, hovote terno 😀