Dobry deň chcem sa opýtať má niekto skúsenosti s DPŠ matematiky v Ružomberku alebo Levoči chystá sa tam niekto študovať dakujem za odpoved
@kararina5691 áno aj mne odpísali že neotvárajú ale vraj otvárajú v Ružomberku
@sheyla v R. sú tuším aj prijimacky
Chystá sa niekto na rozširujúce štúdium matematiky do Prešova?
@sheyla dala si si do ruzomberka? Na matiku?
@sheyla
Ahojte, neviete náhodou ako náročné sú prijímačky? Prihlášku som poslala, ale zvažujem ci tam vôbec pôjdem. Ďakujem za odpoved
@sasenta ja som bol...nic extra tazke, nieco asi 2 priklady zo strednej, vacsina prikladov ale zakladna skola.
@davidos222 nie nakoniec som si dala do Košíc
Ja idem do Košíc na UPJŠ, ale nakoľko som 20 rokov po škole tak to bude zaujímavé
@danaduplinska ja som 32 rokov po škole.... 😕
@davidos222 aké je štúdium matiky v RK? prijímačky si nepamätáte konkrétnejšie?
@kakika007 nic extra. Podla mna zakladna skola cca.
@sheyla dobry den, chcela by som sa spytat, ci nakoniec tu matiku studujete.ak ano, tak by som mala zopar, teda mnoho otazok. Dakujem
Zdravím, je tu niekto kto študuje rozšírujúce štúdium matematiky v Ružomberku? Ak áno tak by som sa chcel spýtať pár otázok ohľadom priebehu výučby
@konicek_ ja som si podala prihlasku do ruzomberka , cakam na prijimacky. Ty tiez?
@evitaevitaevita zvažoval som ale zatiaľ som nepodal, čakám či náhodou nebude naberať Prešov na školský rok 2022/2023
Ako vlastne prebieha výučba v Ružomberku iba v sobotu alebo majú vyučovanie aj v piatok?
@konicek_ presov nebude otvarat nasledujuce dvacroky, ak nie dlhsie. Kosice este zvazuju otvorit teraz matiku, ale blizsie info bude v auguste.
@danaduplinska zdravím, študujete v KE matematiku? mohla by som poprosiť pár informácií?
@evitaevitaevita aj ja by som poprosila pár informácií. Hlavne čo sa týka náročnosti štúdia. Ukončia štúdium všetci čo začali? 😉
Ahojte, ide niekto do KE na rozširujúce štúdium matematiky?
@davidos222 ahoj, ak môžem otravovať, bol si na prijimacky na rozs. studium matematiky v Ružomberku?
Boli ste niekto na prijimacky v Ružomberku?
@jennifer007 hej bol, nic zlozite, prevazne zakladna skola
@davidos222 a bola aj teoria alebo len príklady? Vedel by si mi trocha blizsie špecifikovať prosím ta?
@jennifer007 teoria nie, iba priklady...ale ak.mozem odporucit, vsetci co si chcete dorobit rozsirujuce studium matematiky, chodte do Ostravy, bez prijimaciek, iba tri piatky za cely semester, ludski pristup, zjednodusene ucivo...je to vsetko samozrejme na vas, ale o ceskych moznostiach malokto vie.
@davidos222 zaujimave. bolo by to platne aj v ramci nasej legislativy?
@sheyla ja mam záujem o rozširujúce študium matematiky, zo Žiliny mi napísali, že netvaraju