Chyby, ktoré boli nakoniec úspešné

26. júl 2024

Dobrý deň, chcela by som tu rozviesť nejakú diskusiu😅. Že aké chyby ktoré ste kedy spravili nakoniec boli užitočné? Neviem do lepšie sformulovať ale proste také to keď spravíte niečo čo ste nechceli ale nakoniec z toho vznikne niečo super. Podeľte sa o zážitky ❤️

danica2711
26. júl 2024

ak chceš "rozviesť" diskusiu, vyber si lepšiu tému

zuzanita1609
26. júl 2024

V práci... zaužívaný postup som omylom zmenila a nakoniec sa ukázalo,že to ide tak rýchlejšie a na kvalite ,kvantite sa nič nemenilo 😏. Koníček...maľovala som úplne vytočená-nasratá,vzniklo z toho niečo nepochopiteľné a nakoniec sa to páčilo skoro všetkým 😁. V kuchyni...omylom som zmenila prísadu a jedlo zrazu dostalo iný šmak 😁.

oli18
26. júl 2024

Chcela si povedat, ze " vsetko zle je na nieco dobre" ?

autor
26. júl 2024

@oli18 nie tak úplne 😅 takto ja som mala robiť projekt s názvom " sila v robení chýb" malo to byť vlastne taký projekt ktorý ukazuje ľuďom že je úplne v poriadku robiť chyby a že niekedy je to vlastne aj užitočné a ja som mala vybrať nejaké príklady myslela som si že tu mi odpíše viacero ľudí ale je pravda že som to asi celkovo blbo poňala
@danica2711

autor
26. júl 2024

@zuzanita1609 tak to je super😂😊 ďakujem za príbehy

mikadooo
26. júl 2024

No tak mne keď sa v kuchyni niečo nejak zmrví, tak poviem, že to skúšam nový recept 😄. A väčšinou to prejde, akurát ten recept väčšinou nemá moc odozvu, tak už to potom teda druhý krát neurobím...🤭. Ale z boršču som spravila cviklovú polievku, lebo som bola lenivá, keď som videla ten recept a to máme radi stále, ale teda nebolo to omylom, len mojou lenivosťou, že som začala a skončila pri cvikle 😄.

oli18
26. júl 2024

Ale to je presne to, co som napisala. Clovek urobi chybu a nakoniec sa v navaznosti na tu chybu udeje niieco dobre, ktore by sa neudialo nebyt tej chyby.