Ahojte,
je to taká škoda, keď si niekoho obľúbite a oni sú potom neaktívny. Kto chýba Vám? Všimla som si aj moju viesttu, že sa zapája menej. Verím, že mi neutečie, ja ju mám rada. Aj tú Ivku, ale tá to zabalila. A vy? Za kým je Vám smutno? 🥲
Tak velmi sa nudis ze toto riesis?
Mne veru kopa ludi, len už si nepamätám nicky. A niektoré som rada kukla, lebo tam vždy bola nejaká "akcia " 😅
@zooeynka Skôr spomínam napr. aj na
@domak2 Že?! A potom, že neaktívna. 😕
Tak nemôžem povedať, že by mi chýbala, ale všimla som si, že zázvorka už tu nie je.
@lukavluke 🤣👍
@domak2 volakedy byvala vacsia sranda tu na mk, aspon to tu zilo, teraz to tu zije už len obcas 😂
@zooeynka jej prejav tu nikdy nie je najlepší ale netvárme sa, že nemá pravdu. 😀 Naozaj bola tvoja reakcia úplne odveci, ako keby tu dnes bolo málo žhavých tém, tak nech to vzbĺkne v hocijakej radovej téme... len tam takáto poznámka pôsobí komicky. 😀 A tiež sa niekedy nudím, príde mi to normálne. 🙂
@lukavluke napr. s maskou na nohách môžeš ťukať Duolingo alebo maľovanie podľa čísel.
@lukavluke super zhrnutie, vďaka bohu za tento koment.. ešte su tu normálni ľudia 🙏
@cocolino234 ...riesit virtualne zeny, ktore nepoznam a ci mi chybaju? 🙂
Áno chýbajú mi niektoré, a neodišli dobrovoľne 😏
Nie , pretože aj keby tak stále im môžem napísať/sledovať inde 🙂
Ja som si na hipsterku spomenula a ivkazba
Ivkazba tu podľa mňa je, ale je to jej vec že sa nechce "prezradiť"
@maca1984 ja som niekde zahliadla ze ju označili ako melantu, ale vraj nie 🤷♀️ no však to je jedno asi
@aurorastone tak nejak...
Chybaju mi nicky ktore tu boli davno-svetlana (Adka) esterka-mala som rada jej veganske recepty a mala naozaj zaujimavy zivot v exotike, lujza-netusim aky mala nick ale odisla po jednej kauze. Zelenycajik som mala rada tiez. Vela fajn zien odislo, skoda.
@h2 hej, cakala som ju v potratovej teme.
Ja si pamatam este maminusku, potom tu ucitelku z gymnazia vzdy pisala o Chorvatsku syna mala nadpr.inteligentneho, vela zien neaktivnych co si pamatam.Zmenilo sa to tu, zial k horsiemu.Niekedy si pozriem stare diskusie uplne iny ton diskusii
ja dufam ze sa nikdy nedozijem toho,aby som si tu neaku osobu zapamatala a neboj mi aj chybala... nastastie sem nechodim casto a mam svoj osobny zivot
Konkrétni ľudia nie, skôr sa teším každému novému, kto pridáva normálny názor na vec, svoj postoj a nevysmeje hneď na prvú. A dokonca, ani neviem, či to napísať, mám pocit, že je to s diskutujúcimi jemnúčko lepšie ako to bolo cca pred dvomi tromi rokmi. Ale nehovorím o konkrétnych nickoch.
Na tých čo poznám a ideme spoločnú vlnu mam aj iný kontakt a inak mi je jedno kto tu čo píše a ako dlho tu je...
Mne občas chýbajú dobré rady (tie naozaj k veci) od evittam
P.S. Prosím o zdvorilú diskusiu a neočierňujte nikoho.