Chýbajú vám ľudia z Modrého koníka?

16. sep 2022

Ahojte,
je to taká škoda, keď si niekoho obľúbite a oni sú potom neaktívny. Kto chýba Vám? Všimla som si aj moju viesttu, že sa zapája menej. Verím, že mi neutečie, ja ju mám rada. Aj tú Ivku, ale tá to zabalila. A vy? Za kým je Vám smutno? 🥲

autor
16. sep 2022

P.S. Prosím o zdvorilú diskusiu a neočierňujte nikoho.

zooeynka
16. sep 2022

Tak velmi sa nudis ze toto riesis?

domak2
16. sep 2022

Mne veru kopa ludi, len už si nepamätám nicky. A niektoré som rada kukla, lebo tam vždy bola nejaká "akcia " 😅

autor
16. sep 2022

@zooeynka Skôr spomínam napr. aj na

autor
16. sep 2022

@domak2 Že?! A potom, že neaktívna. 😕

lukavluke
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
16. sep 2022

Tak nemôžem povedať, že by mi chýbala, ale všimla som si, že zázvorka už tu nie je.

aurorastone
16. sep 2022

@lukavluke 🤣👍

h2
16. sep 2022

@lukavluke Čo to máš za masku, prosím ťa?

malinovka333
16. sep 2022

@domak2 volakedy byvala vacsia sranda tu na mk, aspon to tu zilo, teraz to tu zije už len obcas 😂

nelca84
16. sep 2022

@h2 zazvorku zmazali admini pre opakovane porusovanie pravidiel, uz tu o tom bola diskusia.

zooeynka
16. sep 2022

@lukavluke uz len ty svojim prejavom si vykvet....aj s maskou na nohach 🙂

cocolino234
16. sep 2022

@zooeynka jej prejav tu nikdy nie je najlepší ale netvárme sa, že nemá pravdu. 😀 Naozaj bola tvoja reakcia úplne odveci, ako keby tu dnes bolo málo žhavých tém, tak nech to vzbĺkne v hocijakej radovej téme... len tam takáto poznámka pôsobí komicky. 😀 A tiež sa niekedy nudím, príde mi to normálne. 🙂

zuzanockamt
16. sep 2022

@lukavluke napr. s maskou na nohách môžeš ťukať Duolingo alebo maľovanie podľa čísel.

mamickalisticka
16. sep 2022

@lukavluke super zhrnutie, vďaka bohu za tento koment.. ešte su tu normálni ľudia 🙏

zooeynka
16. sep 2022

@cocolino234 ...riesit virtualne zeny, ktore nepoznam a ci mi chybaju? 🙂

maca1984
16. sep 2022

Áno chýbajú mi niektoré, a neodišli dobrovoľne 😏

liusa82
16. sep 2022

@bubena táto papulnatá baba tu chýba.Ja som si prelúskla celý jej profil a škoda jej velká

jenny257
16. sep 2022

Nie , pretože aj keby tak stále im môžem napísať/sledovať inde 🙂

aurorastone
16. sep 2022

Ja som si na hipsterku spomenula a ivkazba

maca1984
16. sep 2022

Ivkazba tu podľa mňa je, ale je to jej vec že sa nechce "prezradiť"

aurorastone
16. sep 2022

@maca1984 ja som niekde zahliadla ze ju označili ako melantu, ale vraj nie 🤷‍♀️ no však to je jedno asi

maca1984
16. sep 2022

@aurorastone tak nejak...

jablkovastrudla
16. sep 2022

Chybaju mi nicky ktore tu boli davno-svetlana (Adka) esterka-mala som rada jej veganske recepty a mala naozaj zaujimavy zivot v exotike, lujza-netusim aky mala nick ale odisla po jednej kauze. Zelenycajik som mala rada tiez. Vela fajn zien odislo, skoda.
@h2 hej, cakala som ju v potratovej teme.

luccija
16. sep 2022

Ja si pamatam este maminusku, potom tu ucitelku z gymnazia vzdy pisala o Chorvatsku syna mala nadpr.inteligentneho, vela zien neaktivnych co si pamatam.Zmenilo sa to tu, zial k horsiemu.Niekedy si pozriem stare diskusie uplne iny ton diskusii

syslik81
16. sep 2022

ja dufam ze sa nikdy nedozijem toho,aby som si tu neaku osobu zapamatala a neboj mi aj chybala... nastastie sem nechodim casto a mam svoj osobny zivot

doriiis
16. sep 2022

@syslik81 ..presne

mikadooo
16. sep 2022

Konkrétni ľudia nie, skôr sa teším každému novému, kto pridáva normálny názor na vec, svoj postoj a nevysmeje hneď na prvú. A dokonca, ani neviem, či to napísať, mám pocit, že je to s diskutujúcimi jemnúčko lepšie ako to bolo cca pred dvomi tromi rokmi. Ale nehovorím o konkrétnych nickoch.

19mmm71
16. sep 2022

Na tých čo poznám a ideme spoločnú vlnu mam aj iný kontakt a inak mi je jedno kto tu čo píše a ako dlho tu je...

aliziana
16. sep 2022

Mne občas chýbajú dobré rady (tie naozaj k veci) od evittam