Chýbajú mi komentáre k poradni

10. okt 2023

Častokrát mám potrebu napísať alebo čítať viac komentárov k témam v poradniach. Je to škoda, že to nie je možné komentovať a vyjadriť svoj názor. Čo si o tom myslíte? Možno aj odborník, ktorý tam radí by prijal spätnú väzbu, či sa s jeho názorom stotožňujeme.

moonlight1210
10. okt 2023

Ono presne preto to tam tak je.

Aby do toho zbytocne niekto nehovoril a neriesil svoj sukromny subjektivny pohlad na vec. Na to su diskusie. Ak ten niekto, kto sa pyta, by mal zaujem o pohlad inych ludi, napise to sam do diskusie.

A pokial to nie je tvoj problem, tak ani odbornika tvoja spatna vazba k danej veci nezaujima. Lebo je v takom pripade uplne irelevantna.

cervenaruza123
10. okt 2023

Obcas si vravim, ze skoda, boli by fajn komentare. Lenze skoncilo by to tak, ze by sa tam boli vkuse hadky pri niektorych temach, ako to byva bezne aj v diskusiach. Takze si myslim, ze je dobre, ze komentare nie su povolene, aj ked obcas by to mozno pomohlo. Ale vacsinou si myslim, ze nie.

jane1987
10. okt 2023

No v poradni radi odbornik, preco by sa mal laik vyjadrovat k odbornym veciam? Potom k comu je poradna? Akosi mi unika vyznam potom

jennyska
10. okt 2023

Ahoj, pokud se Ti odpověď odborníka zdá nesprávná nebo neúplná, máš možnost ji adminům nahlásit - u každé odpovědi je tato možnost nahlášení. Poradna jako taková je založena na otázce a odpovědi, nikoli diskuzi. Proto pokud chceš diskutovat a rozebrat danou věc více do hloubky, skvěle se na to hodí právě diskusní fórum.

viestta
10. okt 2023

@jennyska ano, v diskusiach sa to da preberat sirsie. Ale povedzme si pravdu, kolko diskusii naviazanych na rady z poradne bolo zmazanych... Kto bol iniciator neviem. A viem o jednej mamicke, ktora bola odidena z MK, lebo uvadzala na pravu mieru rady z poradne, pretoze tie rady odbornika neboli v poriadku.

lelelienka
10. okt 2023

Tiez nechapem preco sa neda komentovat, niekedy su inak tie odpovede dost od veci, az mam pocit, akoby to ani nepisal odbornik…