Chýba nám v obci detské ihrisko. Čo s tým?

anavila
28. mar 2011

ahojte..dnes som bola za starostom podat navrh na obecne zastupitelstvo aby prerokovali moznost zriadenia detskeho ihriska u nas v dedine. Starosta ma hned stopol ze nemaju kde to zriadit, pritom keby sa len trosku chcelo tak by sa dalo, nejak dohodnut s vlastnikmi pozemkov, proste dalo by sa to poriesit urcite...ale odbil ma, povedal mi najmenej 100 argumentov preco sa to neda urobit...som z toho smutna a neviem co mam robit...ten list som napisala v mene viacerych mamiciek...zastupitelstvo zasada uz tento tyzden ale nezobral mi to, lebo uz maju program rokovania, takze ked, tak az o tri mesiace. Som z toho velmi smutna. Nasa obec ma 2300 obyvatelov a nemame kde vyjst s detmi...ani park tu nieje. Este dodam ze starosta je zenaty ale deti nema..tak asi tam bude pes zakopany. Najde sa este vobec jedna taka velka obec na slovensku ktora nema detske ihrisko?

ela2710
28. mar 2011

@anavila ahoj, spiste peticiu, nech podpisu vsetky maminky, ze si to zelaju, starostu mate nato, aby vam sprijemnil zivot v obci, jeho postoj mi pride hrozne arogantny ☹

katecameron
28. mar 2011

my sme si urobili sami v tom ze mame ihrisko pred cinziakom mam prsty ja to bolo vybavovaciek hruza a des a tertaz to tu nicia vsetky bambuchy z obce

anavila
autor
29. mar 2011

@katecameron a ako si to vybavoala?? kto to zaplatil nakoniec?

katecameron
29. mar 2011

@anavila no za starostom som isla aby sme mohli na volnej ploche pred cinziakom nieco urobit musel to povolit ja si uz presne nepamatam ale písala som njaku ziadost o peniaze schvalili nam 15tis.korun za ktore s a kupila len smykalka ostatne smemali stare hojacky a kolotoc ktory opravil jeden sikovny otecko potom sme nasli sponzora na dosky a mm robil toho vela aj pieskovisko urobil uplne sam a este sme 2mamicky chodili po vsetkych ludoch co tu byvaju a vyzbierali sme prachy na farby smirgle stetce a potom sikovny oteckovia myslím ze boli 4 tak to porobili a ponatierali uz je to 5rokov co sme to robili ale stalo to zato mam deti pod oknami a mozem ich nechat vonku same nikde neodídu mame tu smykalku kolotoc hodacku zavesnu a potom hojadacky prevazovacky 2 pieskovisko asi 2.5mkrat 2.2m a ocinovia zakopali stare gumy z aut a su to akoze kone ale kazda guma na inu farbu natreta ale decka sa na tom hraju ze to aj preskakuju a kadejake hry kazde dieta sedí na jednej gume a hraju hry varila kucharka mena..... a kadeco ine

anavila
autor
29. mar 2011

@katecameron jeeej tak to vam zavidim...aj my by sme tak urobili, ale trebalo by na to plochu...tu su pozemky, ale vsetko je v sukromnom vlastnictve...na obecnom sa VRAJ neda, lebo hento tamto...a pravdupovediac ani tie obecne polchy tomu velmi nevyhovuju...tiez si asi urobime len na dvore sami pre seba ihrisko a bude... vo vedlajsej dedine to maju uplne super, chodievame tam, lebo odtial mam manzela a tam su pri hojdackach aj lavicky a stol, taky posed, a tam kym sa deti hraju, mamicky klebetia..je tam tolko srandy...maju taky zvyk,ze stale jedna z nich tam donesie kavu a popijaju...ma to svoje caro...aj sa vselico dozvies...aj deti sa pohraju...a nie ako u nas...len sa pozdravime na ulici a kazdy ide svojou cestou..co uz

bets
16. aug 2012

ani my nemame detske ihrisko a tak sme sa dali dokopy skupina nadsencov a staviame ho svojpomocne. prihlasili sme sa na grant z nadacie SPP. tento tyzden konci verejne hlasovanie. projekty, ktore ziskaju najvacsi pocet hlasov dostanu financie. prosim podporte nas projekt. hlasovanie je bezplatne a prebieha takto:

Staci vam 30sek ! Hlasovanie je BEZPLATNE.
1) Klik link: http://www.sppolocne.sk/sk/prihlasene-projekty/...
2) Klik „HLASOVAT“ a potom dopln mobilne cislo
3) Dopln nizsie kod z SMS, ktora Ti obratom pride.

Dakujem za kazdy hlas
🙂

mimkao
20. aug 2012

@anavila nájde. Naša obec má takmer 5000 obyvateľov, ale ihrisko tu nieje. Ale máme ihrisko doma. 🙂