Chýba mi to kategória Dopyt

marion09
28. apr 2018

zenusky som jedina ktorej tu na MK chyba "ponuka" DOPYT?vzdy ked nieco zhanam a v bazari to nemozem najst a opytam sa na to v diskusii tak mi diskusiu zmazu.... ale nie kazdy kto ma doma vytriedene oblecenie ma aj bazarik na MK....☹

artmaka
28. apr 2018

Ano mňa už tiez možnosť dopytu napadla ale zas dá sa tu ľahko prehľadne nájsť skoro všetko čo človek zháňa 🙂

marion09
autor
28. apr 2018

@artmaka z casoveho hladiska by t bolo rychlejsie. ja ked kupujem tak vacsinou min.5ks z urciteho druhu chcem a malokto ma v 1 foto tolko kusov

snehovagula1
28. apr 2018

Ja by som to tiez uvitala,dopyt by bolo super tu mat

momoqui
28. apr 2018

@marion09 ja predavam mnoho veci tak ze v baliku 5 veci ...

artmaka
28. apr 2018

@marion09 to je pravda, preto ak nenájdem to čo potrebujem tu, tak využívam dopyt na FB, ak by bola možnosť dopytu aj tu určite by som uvítala

0silvia0
28. apr 2018

@marion09 no jedine dopyt šupnúť sem do tejto diskusie, aj keď neviem či si to niekto povšimne:
https://www.modrykonik.sk/forum/kupim-zhanam/kupim-zhanam/

novana
28. apr 2018

@marion09, takéto skupiny tu už sú, a najčastejšie v nich predávajúce ponúkajú tovar zo svojho bazárika na MK. "Kupujúce" zase väčšinou chcú tovar nadobudnúť za poštovné, no občas i za tkz. rozumnú cenu. Treba založiť skupinu Charita.

marion09
autor
29. apr 2018

@novana ja by som chcela normalne kupit cenu primeranu stavu veci ale nejak sa nemozem dohladat