Zijem v cudzine....som tu stastna len akosi stale som nenasla taku tu ozajstnu kamaratku.Uz uz som myslela ze medzi tolkymi babami-mamami som nasla kamosku,susedku(nase dceri su si kamaratky)no aj ked byvame jedna pri druhej,ona si stale nevie najst cas :( a mne to tak chyba :(((((
@zazvorka87 uz 14 rokov.Ako ano ja kamaratky mam vela no zial taku tu ozajstnu na ktoru sa viem obratit,spolahnut vyplakat :((( nemam.Taku som mala na Slovensku.A asi taku tu nikdy nebajdem.Asi som moc narocna a aj to je ze ja neviem dokazat verit ludom.Zatial moj najlepsi kamarat je moj muz 😊😊😊 ale ine je mat najlepsiu kamaratku.Som rada ze obcas mozem poklabosit aj tu na Koniku
Joj toto uplne chapem. Je fakt smutne ked nemame naj kamosku,blizku osobu. Ja si akosi neviem najst cestu k nikomu po navrate z cudziny... drzim prsty
@mari_en
@zazvorka87 baby verite ze mojou najlepsou kamaratkou je moja dcerka 9 rocna?Dobre ze ju mam 😊😊😊😊
Oj to poznám... Ešteže existuje skype, inak neviem čo by som robila keby sa nemám komu vyžalovať...
@katkabg verím ti, že to nie je ľahké nájsť takú osobu. Ja žijem s mužom už 10 rokov v cudzine, kamarátiek som mala veľa, ale mnoho sa mi ich odstshovalo či už naspäť na SK alebo inde. Rodina zo Slovenska sa mi tiež neozve sama od seba, rodičov už nemám, takže potreba priateľstva je ešte silnejšia. Manžel nie vždy pochopi, čo cítim, aj keď sa veľmi snaží. Rozhodla som sa,že sa v januári prihlásim na kurz aj alebo taliančiny, spoznám nových ľudí a zamestnancov hlavu 😊
Ahojte,ved sa pokusme pisat si navzajom.Najlepsie si rozumeju ludia toho isteho naroda a kultury..Kudne piste. 😏
Ahoj,
a kde zijes? Ja som tiez dlho zila v cudzine takze ti rozumiem. Nikdy som sa tam nesnazila nasilu hladat kamaratstvo, mala som vela znamich ale ozaj kamosku alebo kamarata veru nie.
Dobre poznám :( tiež tu nemám žiadnu kamarátku a chyba mi niekam vypadnúť a pokecať ...
@katkabg úplne chápem. Ja žijem v zahraničí len 7 rokov ale mám rovnaký problém. Kde žijete?
@katkabg taketo kamaratsvavsa vacsinou buduju pocas mladosti, stredna vysoka alebo kamarati z detstva, pripadne mlada dospelost... cim je clovek starsi tym mensia pravdepodobnost ze si najde niekoho naozaj takeho blizkeho... ano da sa urcite, ale ludia maju casto ocakavania ze to bude take iste... ak este zijete aj niekde v cudzine ina kultura.... ja tiez som tak a neviem tiez nemam takych blizkych ludi tu nikoho a ako viditr snazim sa hladat vysvetlenia😁.... a vela ludi co sa s nimi stretavam tu maju dlhodobych priatelov a vidim ze s nimi maju ine vztahy ako so mnou co sa pozname len od cias dospelosti... mozno keby si sadnem povahovo s niekym kto je tu tiez pristahovany a nema tu rodinu sirsiu a este k tomu aby to bol “moj clovek” noneviem ci to nie je ako vyhrat loteriu takrho niekoho najst ked ma clovek pracu deti a zabehnuty zivot
@kk112233 s tym uplne suhlasim ono daju sa najst kamaratky ale nikto by nemal ocakavat ze budu taky blizky ako ked sme boli na skole. Ono je to iny vek a kazdy mame aj viac zodpovednosti. Ja nemam nejaku siroku rodinu a poviem vam ze sice sa bavim s kamaratkami zo skoly ale uz to po cca 14 rokoch v cudzine nie je to iste. Vidim to na mojom muzovi. On sa pristahoval len pred 4 rokmi a viem ze mu to blizke priatelstvo chyba sice tu ma tiez kamaratov. Ono je to trochu ine aj pre muza si myslim. Ja sice mam s kym ist a pokecat ked naozaj chcem ale pri praci to nie je velmi casto...
Niečo mi hovor 😔
Dievčatá, dooobre Vám rozumiem. Našťastie môj muž došiel sem na Sk . Žije tu už viac ako 10 rokov.
@katkabg
Aj mne velmi chybaju moje kamosky a rodina, no vdaka 'bohu' za internet, takto sme v kontakte casto.
Tiez zijem v zahranici, co sa tyka priatelstiev vsetko to je akesi rychle, jedna pride druha odide. Vzdala som to uz 🙂
Aj ja vas chapem. Len ze pra mna "cudzina" je Sk 🙂
mas muza zname etc - bud za ro rada .. ja som sama s mojou dcerou ..siroko okolo nijaky slovaci a pre miestnych som len pristahovalec,, ked som bola na materskej boli dni kedy som za cely den s nikym nerozpravala potom akurat tak pozdravila ucitelky v skolke :D teraz uz mam pracu sice len ciastocny uvazok ale som medzi ludmi :D este ze je skype a sem tam sa ozve mama
Keď tak toto všetko čítam, rada by som mala niektorú z vás za kamarátku. Nie je niekto z vás pri Paríži?
A nie je tu niektorá v belgicku ?
pripajam sa tiez nemam kamaratku v zahranici....
@sandria moja najlepšia kamarátka je v Stockholme. Nie si tam? Tiez tam nemá spriaznenú dušu. Ma 2 malých synov. Nespojim vás?
Ajojteeeee babyyy tak vidim ze nas tu je dost 😊 no posilvestrovska opica tak preto som nepisala 😁😁😁 ako ste silvestrovali ? Ja dobre boli sme s dcerkou aj muzom v jednej restike plus este 18 ludi.Ako bavili sme sa ale aj tam som videla na tych babach ze oni su kamosky od detsva.Aj ked sme potancovali spolu ja som sa aj tak citila ze ja som ta cudzia medzi nimi.Na tak co uz asi sa musim zmierit.Och este ze uz chodim do prace to ma vytiahlo z tej depresie 😃😃😃
Tak stastny Novy rok. A kde to teda zijes?