Chutíš mi. Pozeráte to?

mamartinka
1. jan 2011

Chutíš mi nebude šou len pre Kleopatru z Turca

V novej kuchárskej šou TV JOJ sa okrem nej postupne objavia napríklad farmári Miro či Zuzana, Braňo Mojsej aj Richard Nedvěd alias Sekáč z Talentu.

Štyria diváci dostanú každý týždeň šancu stretnúť sa so svojou obľúbenou celebritou a pomocou varenia a kulinárskeho umenia majú možnosť svoju hviezdu očariť a zoznámiť sa s ňou.

Každý deň varí jeden z divákov a jeho jedinou snahou je ukuchtiť celebrite takú mňamku, že si okamžite získa jej priazeň. Všetci štyria variaci však majú rovnaké šance a prostredníctvom svojho kuchárskeho a flirtovacieho umenia majú šancu dostať sa k celebrite bližšie.

Diváci si zároveň môžu vyberať vlastné "celebrity", ktoré by v show chceli vidieť.
Najbližšie uvidíte 10.01.2011 - 18:00

ewwe
15. feb 2011

no ja som to dnes kukla ako reprizu, no pride mi to nechutne, nudne, chlapcom akoze o co ide? dokonca je tam aj zenaty, zhadzuju ju a robia si prcu, ale vobec to nieje smiesne, ani komentare moderatora, celkovy dojem nuda-o nicom 😠

cuky78
15. feb 2011

Videl som túto akože kuchársku šou TV JOJ a dosť sa mi hnusilo, ako si tam tí mladici z Martiny robili doslova prču. Je to relácia o varení, alebo o tom ako si z človeka robiť srandu? Je vidno, že Martina je "pribrzdená" a javí sa ako prieberčivá osoba, čo sa týka jedla, ale to im ešte nedáva dôvod aby si z nej robili srandu a rozprávali o nej, akoby bola z iného sveta. Keď to mám zhodnotiť pár slovami, tak je to nechutné, trápne a silené.

titkovamiriam
15. feb 2011

nepozeram-videla som 15 minut a traposina ako farmár,je to strasne primitívne 😝 😝 😝 no a to varenie fakt nic moc,tak ani recepty nezaujmú 😖

cestovatelkaandrea
16. feb 2011

no ja som videla prve tri minuty a tie mi stacia na to aby som povedala nikdy viac 😝 😝 😝 stotoznujem sa s
@titkovamiriam. je to strasne primitivne