Ahoj! Mam 16 rokov 150cm akt. váha=55kg
Cieľ= 35kg
Sama to ale nedokážem nejake rady?
Ďakujem
@paja525 v prvom rade sa spamataj! Mas dobru vahu, 35 je malinko... to uz je choroba
Si sa zblaznila? To je strašne nizka váha
@dskjhfdlkdjhl hej myslim som ako chodiaca guľa
@lucka12399 no tak max 40
@paja525 daj to na 45... To by bolo fajn - 10kg v tvojom veku schudneš keď pridáš pravidelný pohyb a vylúčia blbosti zo stravy... Musíš jest aby si si nespomalila metabolizmus ale jedz zdravé veci - biele mäso, ryby, šaláty, celozrnný chleba, žiaden fast food, čipsy, coko a podobne...
@paja525 pri 55kg si sotva ako gula. Ak sa Ti nepaci Tvoja postava, tak cvic. Daju sa stiahnut rozne videa, napr. Jill Michaels, vyformujes postavu, ale 35 kg, alebo aj 40kg je malicko, hlavne nedrz ziadne diety, lebo si akurat znicis travenie, si este vo vyvoji, navyse, potom sa Ti kilecka vratia aj s urokami.
@dskjhfdlkdjhl no keď som oblecena nie je to az take zle ale ked idem do plaviek fuuuha
@paja525 určite nie... Prepáč ale ak si zdravá, hybes sa a ješ zdravo tak musíš chudnúť... Možno sa hybes zle, piješ malo vody, pripadne robíš nejakú chybu v strave...
Si malička chápem ze 55kg pri tej výške vidno, zároveň tam ale je vidno aj každé kilo dole... Ak naozaj dodržiava všetko a nechudnem, daj si skontrolovať štítnu zlazu
Radšej viac cvič rozumne sa stravuj.
@hanickaondrik aj tak nechudnem
@paja525 tak asi niekde robis chybu. Co cvicis?
Ahoj, prepac nechem byt zla ale si este vo vyvine tak neviem co spekulujes s chudnutim. Akurat si mozes tak dobre ublizit. Kedze chces mat 35kg co by bola tazka podvaha. A ak nechces skoncit niekde na psychiatrii tak nesnivaj o 35kg s anorexiou. Mozes zacat cvicit kde naberies svaly ktore su podotykam niekolko krat tazsie ako tuk. Mozes sa zacat stravovat zdravo to bude prospesne pre tvoje zdravie a vyvin. Ale nemozes prestat uplne jest. A mat 35kg to by bola z teba len kost a koza, ktora by nevladala prejst ani 10metrov
@dskjhfdlkdjhl tak vela ludi mi vravi ze to mam aj zo stresov
35kg??? To myslis vazne?