Chudnutie po pôrode.

13. feb 2020

Zeny je možnosť ze schudnem do leta? Samozrejme ze fitness postavu dovtedy nestihnem 🤣 ale aspoň trochu po pôrode vážim 73kg výšku mam 164cm. Samé faldy a hlavne ovisnuta koža :(

amelia000
13. feb 2020

Podla toho ako sa budes snazit..bud schudnes alebo priberies, no mozes ostat aj na tej istej vahe.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
13. feb 2020

urcite. Snaz sa cvicit nieco 5x do tyzdna. Staci 20 min. Bud 30 day shred, ewu chodakovsku, fitness blender - youtube, alebo youga with adriane ... co ta prave napadne. Otvor youtube a ides. Do leta budes urcite vypadat ovela lepsie akoby si nic nerobila.

hipuska
13. feb 2020

Ja mám presne toľko isto CM aj kg. Tiež som po pôrode a nedarí sa

lindusss2016
13. feb 2020

Nejest a cvicit... da sa aj ovisnuta koze zhodit. Som toho dokazom, schudla som 35 kg 😊

autor
13. feb 2020

@lindusss2016 aj koze si sa zbavila?
Čítala som ze ovisnuta koža na bruchu ostáva

lindusss2016
13. feb 2020

Z vacsej casti, nieco mi este ostalo samozrejme, ale ide to pomaly dolu, ale cvicim 6x tyzdenne. Ja som to schudla rychlo, teda relativne, po druhom porode ani nie rok a kila isli dolu, schudla som stravou a stresom, koze som mala extremne vela, na bruchu, stehnach aj na rukach. Ruky a stehna su uz uplne ok a na podbrusku mi stale trosku koze ostava, ale hlavne ja som mala dve sekcie, takze ta koza sa drzi najma v tom previse. Ale ja verim, ze sa toho este zbavim. Nejake tie strie mam, ale to je uz ozaj najmenej.

lindusss2016
13. feb 2020

Ja rok 2016

lindusss2016
13. feb 2020

Toto je cca 2 mesiace stara fotka

lindusss2016
13. feb 2020

No uz mi je na smiech, ako som kedysi vyzerala, ale vtedy mi bolo skor do placu. Ledva mam fotky z toho obdobia.

laurikagab
13. feb 2020

@lindusss2016 to je krasna zmena, co cvicis? Ja mam 64kg a vyzeram ako na 1.foto...nejak sa mi nedari zhodit 6 kg, ktore som nabrala pocas minuleho roku🙂

lindusss2016
14. feb 2020

@laurikagab dakujem, power jogu, ale ozaj poctivo. Lektorujem, takze sa nemozem vyhovarat a musim ist, ci su deti chore, ci prsi, alebo co sa deje 😁 ja mam volu slabu, takze potrebujem mat to, ze MUSIM, ale uz som si vytvorila zavislost a cvicenie ozaj potrebujem. Zmenilo sa strasne vela veci v mojom zivote vdaka tomu, jednak taka ta klasika, ze clovek sa citi a vyzera lepsie, zdravsie, za druhe som sa dost ukludnila, od kedy mam cas pre seba, zaroven je to pre mna spolocenske vyzitie, nakolko ja som na materskej trpela.

beronsche
14. feb 2020

@lindusss2016 super zmena! Cvicila si aj pred tym, pred porodmi? Alebo si zacala, az po?

lindusss2016
14. feb 2020

@beronsche cvicila som jogu uz davno pred porodmi. No ale ako som v 2015 otehotnela, hned som s tym sekla zo strachu - to bola chyba. Potom ved klasika prve babo, nevedela som od nej odist ani na chvilku. Ked mala cca 1,5 r, zacala som precvicovat, hned na to som zistila, ze som znova tehotna (mimochodom otehotneli hned 3 baby, co ku mne chodili - joga fakt pomaha s hormonmi) a pri druhom tehotenstve som uz cvicila do 7.mesiaca, ale nie nejako intenzivne. No a po druhom porode zas nic, 1,5 roka pauza a potom som nabehla hned zhurta na to. Vlastne teraz cvicim intenzivne len pol roka a vysledky su uzasne.

bubbinaa
14. feb 2020

@lindusss2016 krásny progres akože fakt 🙂 Ja som chodila tiež, teraz som mala pauzu, chodila som len behať, ale teraz začnem opäť. Lebo je to nielen pre telo super, ale aj na psychiku 🙂

lindusss2016
14. feb 2020

@bubbinaa presne tak, ta psychika na mnohych urovniach sa da dokopy. Vypnes, nesustredis sa vkuse len na povinnosti a problemy. Vyzeras lepsie = zdvihne ti to sebavedomie, citis sa lepsie = prestanes mysliet na rozne zdravotne problemy, choroby a pod. Ja uz urobim vsetko preto, aby cvicenie z mojho zivota nikdy nezmizlo, uz nerozumiem, ako som mohla fungovat bez toho

bubbinaa
14. feb 2020

@lindusss2016 len tie začiatky, tá cesta k tomu je náročná, mne trvalo, kým som si navykla chodiť pravidelne, ale doma som aj drahého na to nachystala, kedy budem chodiť, aby so mnou vtedy doma nerátal. Začala som aj s kamoškou chodiť, len tá sa v tom nenašla, odradilo ju to, že mala svalovicu po prvých rázoch. Tak chodím sama.

lindusss2016
14. feb 2020

@bubbinaa no tazko je sa na niekoho spoliehat, najlepaie chodit sama, lebo potom jedna vypadne a hned ani druha nejde... a najst v sebe odhodlanie je najtazsie veru preto su super skupinove cvicenia, kde si treba aj rezervovat miesto, lebo uz ked sa niekde "zaviazes", tak ta neodradi kazda nepriazen pocasia 😁 drzim palce, nech sa ti podari prekonat ten zaciatok, potom to uz ide samo