Ahojte mamicky ktora sa prida...Zacinam bojovat zo svojou vahou od 1.2 budem rada ak sa pridate a date navrhy ako na to....+vasu vahu....Ja zo stravy vyhodim vsetko sladke aj napoje,pridam vlakninu,cvicenie na stac.bycikli a + tieto cviky....http://www.akosatorobi.sk/video/737/cviky-na-br... moja povodna vaha je 68kg 😝 tak podte prdajte sa ak nas bude viacej dame sukromnu skupinu 🙂
@zvonkohra držím palce,ja sa nepridávam lebo mne sa podarilo schudnúť už minulý rok od 1.1.,len chcem poradiť, okrem sladkého treba vyhodiť aj údeniny, všetko vyprážané, akýkolvek alkohol, všetky sladké jogurty /tam patria takmer všetky ovocné-si pozrite to zloženie 😝 /, tiež syry s tukom nad 30%, biele pečivo, z ovocia banány a hrozno- to je samý cukor..a piť treba, hlavne veeela vody, aj 3 litre za deň 😉
@zvonkohra no ja som chleby a pečivo zamenila za knokebroty,alebo ešte aj tmavý kornšpic je fajn.. jem 5-6 krát denne a najviac na raňajky..dodnes dodržiavam delenú stravu a nechcem to zmeniť.. na desiatu a olovrant mám vždy ovocie..na obed všemožné šaláty, zapekanú zeleninu so syrom, alebo mäso /kuracie,morčacie/ či ryby so šalátom..a večera je vždy najmenšia a po 18-19h už nejem, spravím si liter čaju a hotovo 😎
Cvičiť to musím hlavne na brucho brušáky /veď po 2 deťoch/,no a klasika v posilke čo sa len dá..ale primárne som pred tým rokom chudla cvičením v odtučňovacom štúdiu Estetika http://www.estetika-sk.sk/
Ale dnes to vidím tak,že posilovňa 2x do týždňa mi stačí,hento bolo velmi drahé. Aj tak je základ úspechu 75% v strave a 25% cvičenie..
ja odporucam DUKANOVU DIETU...maly by byt bez jojo efektu, lebo potom sa postupne pridavaju do stravy aj zakazane potraviny...ja za 1,5 mes. som -10kg... 😵
@danilienka a to je aka dieta?sa mi zda vela za 1,5m dole 10kg
@cat aky caj pijes???
ja som dnes zacala ale ako pise cat asi musim viac na ranajky lebo potom som hladna skoro
@zvonkohra striedam žihlavový čaj, čistiaci čaj, od Teekane čaj Redukcia hmotnosti, potom ešte mätový..
@danilienka mne sa to tiež zdá strašne vela,optimálne sa má vraj chudnúť pol kila-kilo za týždeň,aby sme si neublížili na zdraví. Ja som šla zo 65 na 56kg od januára do mája..
daj si do googla vyhladavat a najdes par stranok ...je to dost, ale napr. teraz mi tyzden stoji....a hlavne necvicim moc a nie som hladna....
Takže baby, mne pri chudnutí najviac pomohlo vynechať tuky. Variť na prírodno, nepoužívať smotany, mlieka, kysnuté knedle. A veľa vody.
A sladkosti som jedla, tých sa totiž vzdať neviem. Pomaly som zhodila 10 kg. Mám 60.
@tinki a ake cviky cvicis?
@danilienka hej idem kuk
@zvonkohra kukaj, kukaj ...ja som na nu natrafila nahodou a uz je rozsirena skoro pocelom svete....skoda, ze som o nej nevedela skor... najlepsia stranky je http://www.dieta-protal.sk/category/dukanova-di...
@cat no to aj zalezi aku vahu mas startovaciu...nie?
@zvonkohra len ak mas krcove zili alebo si po porode, tak by si to nemala pouzivat...moze sa ti dostat niekde krvna zrazenina a problemy su na svete....
@danilienka ani jedno ani druhe a jedna lyzicka do jogurtu tyzden podavania nezabije a najprv sa maju precistit creva a tak sa poriadne hrnut do diet a chudnutia
@zvonkohra ja som nevravela na vlakninu, ale na ten vibračny pas...
vlakninu aj kazdy den, ja si urcite davam kazdy den ovsene otruby to treba pri Dukanovej diete..
ale ten pas som si chela aj ja objednat, ale na nete som niekde nasla prelozeny navod a bolo to tam pisane, tak som od toho vibracneho pasu upustila, kedze mam krcove zili...
pás by som neodporúčala nikomu na brucho, mne bolo tak zle že až,bolelo ma nielen brucho ale ešte aj hlava, podla mňa je to totálna telep..ovina,kt. nefunguje,lebo ak by fungovala, máme všetky v páse 60 cm 😀 a presne tie riziká ak má dakto kŕčové žily, skryté srdcové vady...bola som hlúpa že som si to /dávno/ kúpila 😔
@danilienka pozerala som si tú Dukanovú diétu..to naozaj može fungovať,aj mne v tom odtučň. štúdiu odporúčali prvý mesiac hlavne stravu s vysokým obsahom bielkovín...s postupným pridávaním zeleniny a pod..
@cat funguje a som s nou spokojna, lebo sa da pekne vsetko navarit napr pizza...ale z otrub, lievance aj rozne kolace ale bez muky a cukru...a clovek aspon nehladuje, len to je vacsia zataz na penazenku.... 😉
ahojte, ja by som potrebovala pre vlastne uspokojenie dat dole aspon 5-6 kg, ale idealne by bolo takych 10, co sa mi nikdy v zivote uz nepodari...
začali ste nejakou spolocnou metodou?
@momoyka skus tu Dukanovu dietu ...ja dnes rano uz -11kg...hura
@danilienka ja som myslela na vlakninu tak sorry 😀 a inak normalne na tebe vidno ze si dole s vahou aj v cm v pase ci ako?
@zvonkohra no jasne, ze to vidno, ved uz menim aj oblecenie za mensie...
@danilienka tak to je super len ja momentalne este s nou zacat nemozem hlavne kvoli finan.stranke ale mozno raz sa do nej pustim 🙂
@zvonkohra zase az tak finacne narocne to nie je,...tak si das menej maska a viac jogurtov...ja si vyrabam jogurty aj doma v rure a vyjde to lacnejsie...., tak zacni pozvolna, vyrad zakazane potraviny uplne a kup si len tie ovsene otruby a hlavne vela pit /cistej vody/...uplne vyrad cukor, pecivo a masne veci.
Aj kura uz peciem bez toho tuku co ma pod kozou, kozu uvarim psovi...
@danilienka a kolko dni si chudla a kolko dole?si sa riadila podla tej jej diety?
@zvonkohra od 17.12.2011 -11kg a samozrejme boli aj mini prehresky a nedavam si nizkotucne veci, ale normalne 3% jogurty a polotucne mlieko a niekde pisu, ze mozes napr cola light a to ja vobec nemusim take blivajzy...a ked mam bielkkovynovo zeleninove dni, tak kapusta cinska aj hocijaka kapusta, uhorka nie je to drahe sa natlacis...a urobis si z nich salatiky...dresing len z jogurtu /a plus cesnak, alebo salatove korenie/...
@danilienka moja a tie otruby ako jes?a to je hnusne???nieje to to iste co psyllium?a ten 3%jogurt ma aky nazov?nechce sa mi moc citat v obchode ked tam idem s malou sa to ani neda....ja akosi moc ani tej diete nerozumiem hehe som s toho vol
@zvonkohra ja sa pridavam a dufam ze nas bude este viac 🙂 moja momentalna vaha je 60kg a chces aspon taku ako pred otehotnenim 54kg