Chrobáky v kuchyni/múke

20. sep 2020

Prosím vás, pomôžte ako sa ich zbavit. U našich sa rozmnozili najskôr z múky. Chodia hlavou zboku nabok. Velmi malinky a množia sa rychlo...
Doniesla somm ich uz aj na oblečení domov...

Co to je vobec zac????? Ďakujeme moc

autor
20. sep 2020

I tuto som cvakla

zumbulka20
20. sep 2020

Tieto chrobaky som mala kedysi,vtedy som byvala este na cinziaku..... Tiez som si ich doniesla v muke... No hnus.. Vyhodila som muku poutierala police a myslela som ze problem je vyrieseny... No velmi som sa mylila... Isla som varit cestoviny, otvorila som a pozeram neverila som vlastnym ociam.. Chrobaky boli aj tam... Normalne sa tie svine prekusali dnu... Celu komplet kuchynu som povyhadzovala, proste vsetko celu kuchynu nakomplet... Vsetky saciky s cestovinu, muku, vsetky koreniny proste vsetko som musela vyhodit aj nenacate, police misky hrnce poumyvat, este vsetky police som potom postriekala s niecim na hmyz... A az potom som sa ich zbavila.... Proste musis to vyhodit vsetko inac sa toho nezbavis. To je moja skusenost

autor
20. sep 2020

@zumbulka20 tak isto v potravinách ale vsade aj po byte, po sklade lozia po plafone.... Ale najskoe ich mali v muke.
I okolo psich granul behaju množí sa to jak muchy🙈🙈🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

zumbulka20
20. sep 2020

Nic, fakt vsetko povyhadzovat, koreniny, caje, struhanka aj nenacate sacky... A vystriekat... Viem je to hnus... Ja tez som myslela ze sa toho zbavim, ale stalo sa tak az ked som fakt vsetko vyhodila

majamat
20. sep 2020

ja mam vzduchotesne dozy. ked sme sa nastahovali do bytoviek, kazdy rok amme mole. 1 rok som spajzu niekolkokra tvyhadzala a nokde som nic nesla. zrejme mi doleteli od susedov. a mame ich kazdy rok,a le v potravinach nic. zial, niektori ich zrejme maju doma nevadi im to, potom to aj k nam doleti.

nikayla
20. sep 2020

Ja som teraz riešila tiež niečo podobné, doniesla som v múke nejaký hmyz, ale menší ako máš na fotkách. Komplet celú potravinovú skriňu som musela vyhodiť, všetky múky, ryžu, cestoviny, všetko v papierových obaloch aj neotvorené, boli všade :( Jedine plastové nádoby, hneď po kúpení múk atď to presypem. A všade som dala levanduľu a bobkový list, vraj ich to odháňa - uvidíme.

mareka49
20. sep 2020

Ja som si toto doniesla s kauflandu v muke a sa mi toho neda zbavit uz pekne dlho.
😤😤😤

autor
25. sep 2020

A okolo dalsi 5ti este. Za cas co sedim len na wc a som ich pritlacila na zemi. Mam všetko v dózach... Ale od nasich som to doniesla a mne lozia po spajzi okolo svetla po stenach a takto vsade po stenach a zemi

biii7
3. nov 2020

Ahojte.
Viete mi prosim poradit co jw toto za chrobaka? Ja to velmi drobny chrobak. Mame aj cierne aj blede v dome. Prikladam fotku aj husenice co som nasla. Ako sa ich zbavime prosim? Dymovnica by pomohla? Mate s nou niekto skusenosti?dakujem