Chrobák v byte

seron2
24. jan 2023

Čo je toto za lietajuci chrobák? Kto poradí lietajú nám po byte a nevieme sa ich zbaviť ani nevieme odkiaľ sa stále vynárajú celu potravinovú skrinku som vyčistila ďakujem za rady .

zanettsur
24. jan 2023

Fuha, to nevyzera ako jeden z tych, ktori sa tvoria z potravin, takze to je fakt tazko povedat. A to akoze kolko ich v domacnosti mate?

strasko
24. jan 2023

Toto som vedu ešte nestretla, ale skús popozerať okná, nám tak vchádzajú všelijaké potvory cez také dierky, čo sú zvonku v rámoch v spodnej časti a keď otvorím vetračku, mám hmyz dnu :// Takže odporúčam okrem kuchyne kuk aj okná.

zuzana0506
24. jan 2023

Nemôže to byť z dreva? Nejaký nový nábytok?

seron2
autor
24. jan 2023

@zuzana0506 nie nábytok nemáme nový teraz vôbec 😐

seron2
autor
24. jan 2023

@zanettsur stále sa odniekiaľ vynoria a lietajú po celom byte už som našla jedného aj v skrini so šatami 😐

seron2
autor
24. jan 2023

@strasko noo tiež ma napadlo či to nie je z vonku lebo bývame na prízemí

kvietok2891
24. jan 2023

@seron2 ahoj mne to príde ako zrniar

seron2
autor
24. jan 2023

@kvietok2891 ahoj a kde sa to objavuje v zrne? Lebo máme krmivo pre morča máme totiž morča ale pravidelne čistene.

kvietok2891
25. jan 2023

@seron2 áno v väčšinou v zrne keď sme bývali v dome chovali sme zvieratá tak sa zvykli ľahnúť v kukurici v pšenici a potom to zrno zvnútra vižerú a znehodnotia dávaj pozor lebo sa vedia riadne premožit

henriettak
25. jan 2023

Neviem teraz či to boli rovnaké chrobáčiky, no tiež sme také mali, keď sme mali doma zajaca a išlo to z nádoby, kde mal zrno. Dlho sme nemohli nájsť odkiaľ sa stále berú, až to nakoniec padlo na toto žrádlo. Bohužiaľ, človek si ho vie priniesť už v sáčku, tak bude najlepšie to s každým novým krmivom kontrolovať

seron2
autor
25. jan 2023

@kvietok2891 veru mala si pravdu bolo to v krmive vyhodila som to celé preč tak hádam už bude teraz pokoj dakujem za radu velmi si mi pomohla 🙂🌹

seron2
autor
25. jan 2023

@henriettak áno chrobáčik je totožný s tvojim pretože našla som to v krmive bolo ich tam plno ďakujem za radu tiež si mi veľmi pomohla 🙂🌹