Chrobáčiky v byte

patiiik
22. nov 2018

Dobry den. V byte sa mi z nicoho nic objavili taketo chrobaciky. Neviem odkial sa vzali a ako sa ich zbavit. Spozorovala som ich zatial len v kuchyni, no v dost hojnom pocte. Nevie mi niekto poradit, co je to za hmyz a ako sa ho ucinne zbavit? Lepsie foto sa mi nepodarilo odfotit. Dakujem.

dominika6
22. nov 2018

@patiiik budeš musieť absolvovať predčasné vianočné upratovanie..a to celú kuch,linku,smetný kôš a potraviny

zanettsur
22. nov 2018

asi tak. pokial su len v kuchyni, budu to isto take tie potravinove, takze budes musiet vsetko prejst. kazdy jeden sacik. mate ich vela?

patiiik
autor
22. nov 2018

@dominika6 no to viem

patiiik
autor
22. nov 2018

@zanettsur no denne ich najdem aj 20. Nerozumiem ale kde sa za posledny tyzden vzali. Ano musim popozerat vsetko, len netusim co su zac. Este som take nevidela

ngl
22. nov 2018

@patiiik z nejakej obilniny...u nas sa rozsirili v spalde,este stastie ze som si to vsimla a nestihli z toho sacku zacat vyliezat.

dominika6
22. nov 2018

@patiiik nám sa zvyknú podobné tlačiť do vnútra ked sa ochladí..prídu sa zohriať 😀..ale zas nie 20 denne..to musíš fakt urobiť dezinfekciu

korunka1
22. nov 2018

Hlavne ak máš fazuľu, hrach a pod...odtiaľ sa tieto berú papľuhy 😢

michellia
22. nov 2018

@korunka1 ako si napisala hrach, ja som ich mala tiez a v hrachu som ich objavila, prehodila som pomaly celu kuchynu, muky, orechy kadeco som prezrela a nikde a potom si hovorim, ze este kuknem hrach si nahodou a to bol ich domcek ☹

asia83
22. nov 2018

@patiiik Z fazule zvyknú byť.

patiiik
autor
22. nov 2018

@ngl mam plno obilnych kas, ale mam ich uskladnene v dozach. No nic skusim popozerat. Dakujem

patiiik
autor
22. nov 2018

@korunka1 no musim povyhadzovat z potravinovej skrine. Dakujem

cacianka
23. nov 2018

Dospely kus znesie vajicko do strukoviny a po case sa vyliahne takyto chrobacik ked uz to mas doma. Je dobre dat strukoviny do mraznicky na 2-3 dni ci domace ci z obchodu,presusit a dat do uzatvaratelnej dozy.keby sa aj vyliahli tak nevylezu.byvaju skryte pod supkou a ta pri vareni povoli tak vyplavaju.v bielej fazuli ich vidiet cierny fliacik pod supkou.

drimonna
5. apr 2019

PLOŠTICE

bobza
6. apr 2020

@patiiik prosím vás ako ste sa ich zbavili?

patiiik
autor
6. apr 2020

@bobza nastastie som prisla na to, odkial vychadzali. Doniesla mi ich do bytu svokra v taske s domacimi zemiakmi 🤦‍♀️ po vyhodeni tasky aj so zemiakmi ich uz viac nebolo. Drzim palce, aby sa Vam ich podarilo najst a zbavit.