Minule na nete som si pozerala dokument o smerickej rodine Wattsonovych,kde manzel Chriss zabil svoju tehotnú manzelku Shanann a dve male deti.Poculi ste o tom krimi pripade ? Tento pripad sa stal este v r.2018 v auguste. STRASNE NIECO :( Co myslite preco to Chriss urobil ? Co ho k tomu viedlo ?
Ved to bolo spomenute v dokumente nie? Pozerala som davno, ale mari sa mi, ze mal milenku a chcel zacat novy zivot, zena nechcela rozvod, pohadali sa a bolo
Pocula som viac podcastov o Wattsovych a on bol total narcis:
1. Ona zacala cez soc.siete zarabat viac ako on - ziarlil
2. Bola tehotna s tretim dietom a on mal milenku, bol zbabely sa rozviest, chcel zacat odznova a bez deti s nou
3. Milenka vraj o vsetkom vedela
To je ten blazon, co ich hodil do tych ropnych vezi? Strasne...hrozne ako hento mohol spravit svojim krasnym dcerkam..
@beata_k ved nereaguj,ked ta to nezaujima. Inych to zaujima a dokonca aj o tomto pripade vedia.
@derdia ano,presne ten pripad.
A hned aj prepisany nazov temy. A ine skomoleniny tu trcia aj pol dna. Aspon si fiktivne ucty zakladajte.
@autorka milujem tieto crimi prípady aj keď mi zatemňujú myseľ. Ak niekto nevie po anglicky, tak má smolu ale na youtube je toľko crimi channelov, kde do podrobna rozoberajú ako manipulovať vraha, aby sa pod tlakom priznal alebo o čom hovorí jeho reč tela, kedy klame a podobne, veľa ma to naučilo. 😀
Tento konkrétny príbeh je jedným z najhorších a i keď som počula už aj horšie, tento ma dosť zasiahol. U chrissa ma extrémne zaskočil jeho trápny výkon, keď do televízie prosil o nájdenie svojej ženy a detí a ako sa správal, keď policajti prišli do domu. Viac nahlas už nemohol kričať "som vinný" nasvedčovalo tomu všetko. A potom na výpovedi sa aj zosypal ale prišlo mi nechutné, že sa vraždu tých dievčatiek snažil zhodiť na shannon - prvý jeho výmysel bol, že ich zabila ona a on kvôli tomu zabil ju, našťastie mu nikto neveril a dostal čo si zaslúži. Ale na tváre tých zlatíčiek nikdy nezabudnem ani na tie šťastné rodinné fotky.
@derdia na netflixe je zlomok celého prípadu, veľmi veľa tam toho nie je. Ale áno, to si spomínam aj ja, že mali polámané kosti.
A bolo na netflixe spomenuté, že shannon "porodila" v tom plytkom hrobe? ona bola tehotná keď ju zabil a plyny po smrti vytlačili dieťa von.
@20erika07 on ich tam hodil už po smrti, inak ich udusil v aute a shannon uškrtil doma.
American Murder: The family next door.
On bol totalny narcis a zbabelec. Myslel si, ze ked zabije rodinu, tak moze zacat novy zivot. Ale nemyslim si, ze by ta priatelka o tom vedela. Neskor si spojila suvislosti a doslo jej to.
@cocolino234 to bolo na netflixe, vsak? Videla som to... no my sme to pozerali s muzom s otvorenymi ustami....
Odporúčam na YouTube "krimi príbehy" je to dievča z čiech, tento prípad ma nahovorený, celý ho rozoberá, ma to super spracované
@derdia
@cocolino234 aj v dokumente aj vsade pisu ,aj foto s 8cm ,tie nadrze mali 8 cm poklopy hore skadial ich tam dal.
@1kriosa1 presne na ňu som si spomenula keď som klikla na túto tému 😀 hneď si to idem nájsť 🤭
@katkaseiner
@20erika07 ja som to na netflixe riadne nesledovala, preto moc neviem čo tam dali ale skôr som mala na mysli také drastické detaily ako napr. jeho výpovede, keď hovoril, že pre neho bolo šokujúce ako ľahko tam mladšia z jeho dcér spadla, keď ju tam natlačil a následne počul šplechnutie oleja. Alebo, že tá staršia 4 ročná nechápala čo sa deje, bránila sa, povedal, že síce nechápe smrti ale nejak chápala, že ju zabíja, pretože ho prosila, aby to nerobil. Prípadne tam asi nedali fotky zakrvaveného oblečenia ale kto to potrebuje vidieť..
A baby koho zaujímajú takéto prípady, tak si pozrite ten kanál, čo odporučila žienka výššie "krimi príbehy" na youtube, dievča to robí naozaj skvelo, medializuje všetky známe príbehy a je z čiech, takže angličtina nie je potrebná.
Krimi príbehy - Chris Watts. Tam je to komplet rozobrane.
@cocolino234 myslíš tú dievčinu Stanku? Je perfektna, veľmi rada ju počúvam. Okrem nej aj Pod Lampou, ale tam sú historické krimi príbehy a rôzne záhady, ale tiež top spracované
Pozri na YouTube video od krimipripady a baby čo majú podcast opravdove zločiny. Urobil to,priznal sa,nechcel tretie dieťa čo jeho žena čakala,mal milenku s ktorou chcel začať odznova. Liezli mu na nervy že žena ho stále komanduje a všetko vedia na FB.Tolko k dôvodom.
@jaskolka úprimne netuším ako sa volá svojim menom ale pravdepodobne myslíme to isté. https://m.youtube.com/c/KrimiPříběhy
Veľmi sa mi páči čo produkuje, vkladá do toho veľa času a naozaj je to vidieť, má to úroveň plus príjemne vystupuje, radosť ju počúvať.
@cocolino234 hej, presne ju myslím. Má veľmi dobré spracovania 👌
Ved aj na Slovensku sme mali podobnych😆 tohto ale nepoznam idem pozriet☺️
Videla som videa na yt ale aj dokument na netflixe…strasne. Akoze rozvod existuje.
@acrobaleno no hej, pre normálnych ľudí...
Tento chlap je maligny narcissista, on chcel proste začať znova a jeho milenka sa údajne vyjadrila, že nevie ci chce byť vo vzťahu kde ona nebude na prvom mieste. A to s deťmi nejde že...? Bol to hnusný prípad. Narcissista nerozmýšľa a nevníma veci ako normálny človek, proste tunel vnímanie a ide si za tým čo chce, žiadna reálna ľútosť...
@haley7897 Fuj, pamatam si to interview co daval do telky, hnus. A ti jeho rodicia ziadna reakcia ze zabil svoju zenu a deti, este ho zastavali.
Joj modry konik...zase anonym a uplne bludna tema. Lepsie sa to neda?