Chorvátske rameno si nedáme - petícia

sandri
2. apr 2013

Ahojte, nedá mi pokoj posledný vývoj udalostí okolo Chorvátskeho ramena v bratislavskej Petržalke, kde sa úradníci potichúčky ľuďom poza chrbát rozhodli vybudovať električku so štvorprúdovou cestou. Preto chcem poprosiť každého, komu to nie je jedno, aby proti tejto arogancii a neskonalej drzosti podpísal petíciu a hlavne, informujte o tom ľudí z okolia, pretože úradníci sa snažia všetko len zahmlievať! Petíciu nájdete tu: http://petrzalka.otvorene.sk/peticie/chorvatske... a pokiaľ sa chcete dozvedieť viac, odporúčam si pozrieť reportáž tu: http://www.stv.sk/online/archiv/reporteri/ Myslím, že slová hlavného dopravného anlytika Bratislavy hovoria jasnou rečou: "A koho to vôbec zaujíma, že tam ideme stavať štvorprúdovku?" Prosím, pomôže to zastaviť!

veraba
2. apr 2013

Peticia uz podpisana a tiez som to posunula dalej nech je co najviac podpisov
K ramenu chodim od narodenia uz 25 rokov a teraz tam chodim s mojou dcerkou kazdy den. Dufam ze to zastavia.

alenaprecechtelova
4. apr 2013

Aké naše požiadavky zapracujú do plánov? Budeme chodiť na prechádzky okolo cesty a dýchať splodiny z výfukov? Ďakujem, nechcem, stačí Einsteinova ulica. Keď boli moji chlapci malí, trávili sme v sade Janka Kráľa veľa času. Dneska do parku iba autobusom. Ako budeme chodiť z Dvorov do Hája, tiež nadchodom, videla som plány, ďakujem nechcem.

sandri
autor
19. apr 2013

Inak v pondelok je o 18.00 v primacialnom palaci verejna diskusia k navrhovanemu projektu. Ak mate cas, odporucam tam ist a poriadne im vycistit zaludok. Ja sa tam rozhodne chystam. 😠

alenaprecechtelova
20. apr 2013

Aj ja pôjdem so svojim psíkom a na krkú budem mať veľkú ceduľu a budem ticho protestovať, ešte rozmýšlam nad textom a spôsobom, ako na seba upozorniť média

sandri
autor
23. apr 2013

@alenaprecechtelova tak ako, bola si tam? ja som veru bola a som rada, ze prislo tolko ludi a vypiskali toho dopravneho inziniera, idiota jedneho!

sandri
autor
23. apr 2013

@sharlotta ano, to som citala, ale Ftacnik hned povedal, ze referendum nebude... celu aktivitu ludi uplne bagatelizuje a presadzuje stvorprudovku. By ma zaujimalo, kolko mu z nej prudi do vrecka...

alenaprecechtelova
24. apr 2013

nie, nakoniec som sa rozhodla že nie, asi by som dopadla ako babka demokratka a zmlátila ho dáždnikom 🙂, mám na mysli dopravného inženiera