Náš Miky, maskot Modrého koníka, sa pýta na rôzne otázky v Ankete každý pondelok, stredu a piatok tu: https://i.modrykonik.sk/39SiaNb, ale my sa o tom, či chodíte von v každom počasí 🌞 🌧 ❄ alebo sa radšej schovávate doma pred dažďom rozprávame už teraz.
Počasie vonku je viac jesenné ako zimné. A tak namiesto oteplovačiek častejšie siahame po pršiplášťoch. Vraví sa, že neexistuje zlé počasie, len nevhodné oblečenie. Ako je to u vás doma?
Ak sa chceš zapojiť aj ty do ankiet, klikni na vyššie uvedený odkaz. A ak ťa zaujíma, ako celá anketa dopadla, sleduj túto diskusiu - výsledky prinesieme už v pondelok, budúci týždeň.
Ako dopadlo hlasovanie na Facebooku (https://i.modrykonik.sk/39SiaNb)?
44% mamičiek neberie škaredé počasie ako dôvod na vynechanie prechádzky. 56% sa pred dažďom radšej schováva v teple domova.
Snažíme sa chodiť každý deň, jedine keď prší, ostaneme doma - ako napríklad dnes. Uvidíme, ako bude poobede, ak prestane pršať, aspoň na pol hodinku určite pôjdeme 🙂
Chodíme za každého počasia 👍 len dĺžku prispôsobím počasiu
Keď prší, a moc fuka sme doma, ale inak minimálne pol hodina vonku.... Či už chodíme alebo v kočíku
Denne máme malú prechádzku. Buď v kočíku alebo pomaly vykračuje vedľa mňa. Aj za dažďa alebo vetra. Len keď je fakt zlé počasie, tak to neprehaname, vtedy stačí aj pár minút.
S jednou dcerkou ano, s druhou nie 🙂 starsia nema nejak extra rada zimu, neviem si ani predstavit vytiahnut ju von do dazda :D a zas mladsia najlepsie pospi v kociku, takze zatial sme boli v kazdom pocasi minimalne raz denne 🙂
v kazdom pocasi nie, ked leje alebo hrmi, alebo je nejaka fujavica.. pripadne v lete ked je 40 stupnov 🙂 ale inak chodime stale
S dcerou som do roka dodržiavala radu pediatricky, že každý deň 3 hodiny vonku na čerstvom vzduchu(prisposobovala som čas počasiu). Po roku už v kociku nesedela, takze sme to riešili ihriskom a pod, ale len keď bolo pekne, niekedy sme von nešli vôbec.
...uplne za kazdeho pocasia 🙂 V nasich koncinach prsi a fuci dennodene, takze to povazujeme uz za bezne pocasie. Navyse starsie deti treba zaniest do skoly, kazde na druhy koniec mesta, samozrejma peso, potom poobede zas ist po ne zas peso, takze denne nachodime kopec kilometrov, poceste este zastavka pri rieke aby sme nakrmili vtaky a nahadzali kamene do vody, ak je pekne tak este zastavka na ihrisko, a tesne pred domom este zastavka v obchode. Domov sa ideme len najest a vyspat. O 15:30 sme doma aj so starsimi surodencami olovrant, ulohy a vsetci von. Vecer uz je len vecera a rozpravky v TV a ide sa spat, 8:30 vsetci v posteli.
Dva krat denne vonku, ked je lejak tak na terase. Inak mi babatko nezaspi. Vecer zaspi v postielke ale dlho to trva 😊
Ako sa vravi,neexistuje zle pocasie,len zle oblecenie 😄. Chodime za kazdeho pocasia, rano aj poobede. Ked je pekne, sme vonku vacsinu dna. Inak aspon tie 2-3 hodinky.
Iba prilis velky vietor nas vie donutit ostat dnu. Ale vacsinou aj tak ideme von, a snazime sa byt v zavetri.
Ak ťa zaujíma, ako celá anketa dopadla, výsledky sú už doplnené v úvodnom príspevku. Ak sa podobných Ankiet chceš zúčastniť aj ty, stačí kliknúť na tento odkaz: https://i.modrykonik.sk/39SiaNb
Nas maly ma 16 mesiacov a kym bol v kociari, chodili sme za kazdeho pocasia az do teplot -6st. Teraz uz v kociari neobsedi, takze ak vyslovene leje, fuka velmi silny vietor alebo je inak nepriaznive pocasie, ostavame doma.