baby,chodite von,aj keď je silny vietor?Dnes strašne fuči a bojim sa isť s malym von...
ja som tiez vahala. ale maklej to pomaha, ze mi lepsie poobede zaspi. dnes pred vchodom ked sme sa vracali domov 😎. som rada, lebo niekt. dni uz cez den vobec nespi.
Bez, ale pozor na padajici stromy a tak... kdyz je hodne silny vitr, tak jsem nešla. Ale dnes u nas moc silny neni.
davidko ja s malou chodim aj tak, ale na ovela kratsie prechadzky, lebo vietor ovela skor vyfuka teplo, takze na to pozor. a natriet tvaricku dobrym ochrannym kremom a ak ti maly znesie, tak mu mozes dat salik cez pusu a nos, ale to uz u nas neprejde...
aj my sme boli aj dnes a chodime vzdy za kazdych okolnosti od narodenia minimalne 2x denne.samozrejme ak je horsie pocasie,prechadzky su cca polhodinove....a este mala nebola chora 😉
davidko, my chodíme tiež každý deň vonku, dakedy aj 3x, chodievame so psom a to ideme za každého počasia, keď prší, alebo silno fúka, dám malej pláštenku a je to ok, máme pláštenku bez diery, tak ju neprefúka, nezmokne. A ešte nebola chorá, okrem nádchy (ale tá nemá s počasím nič spoločné) 🙂
keby som vyšla s malou len pred dvere, bola by hneď chorá. je dosť náchylná a hlavne cez zimu.keď fúka a to dosť silno, tak nechodím ani ja von. najlepšie je doma.
mi chodime aj ked je silny vietor,a davam na kociar prsiplast aby tak narazovo nefukalo...v takom pripade sme v kociari 😉
keď je dieťa zababušené, tak áno. ale moja je dosť náchylná, takže sa vyhýbam takémuto počasiu.
Maca- určite to myslis dobre s malym, ale pozor at se nedostanes do zacarovanyho kruhu- pokud nebudes chodit s malou ven i kdyz nebude pekne, tak by mohla byt potom choulostiva prave kvuli tomu. Imunita se snad tvori prave v takovem pocasi, ne?
my chodime v kazdom pocasi..a to doslova..>Ked prsi,dame prsiplast...Iba ked je ozaj silny dazd,ostavame...lebo my kocik nepouzivame..len malo
sarinkam
ona býva chorá od narodenia, už keď mala 2 mesiace, brala antibioitiká. bola už 3x v nemocnici...
sme sledovaní v rôznych odeleniach v nemocnici... ☹
Tak to Ti preju hodne sil, tři deticky a navic marůdka- doufam že to překona
my chodime aj ked leje ako z krhly.. pokial je dieta v teple a suchu (co sem tam ani nie je, ked sa rozhodne vyletiet a behat po vonku ) tak je to ok.. 😉 nie je z cukru, tak sa zatial ani neroztopila ani ju neodfuklo ,.. chora nikdy nebola 🙂
Poradte ked mam 2 tyzdnove dieta je teplo ale fuka vietor ako ho obliest?
davi, sak ked bude v kocari a zababuseny, tak chod, aspon ja by som isla, lebo by som sa s mojim doma cely den zavreta zblaznila. Ja pôjdem aj ked budu traktory padat. 😀 Ja som za cely jeho zivot snim nebola vonku dva krat . A to vzdy len prvy den ked bol vaznejsie chory.