Chodíte same na turistiku?

19. jún 2022

Chodite niektore same na turistiku? myslim take Rysy, Krivan...lebo nemam s kym chodit,a ked poviem,ze idem sama nik to nechape. Hocico sa moze stat to vzdy,len ked chlap povie,ze ide sam nik to neriesi.

jankasamulko
19. jún 2022

Ano isla by som. Som rada aj sama. Len teraz strach z medvedov mi nedovoli ist uz ani po luke za dedinou. Nielen sama. O to viac ked mam brat deti. Ak chranit tak vsetky zvierata... Proste nechapem a asi ani nebudem v tomto nazore pochopena 🥺

mirage
19. jún 2022

nechodim, aj ked by som chcela, mozno sa na to dam. Ked chodim s muzom, ci kamaratkou, stretavam bezne baby, co chodia same.

tatianaba
19. jún 2022

Ani chlap by nemal ist sam. Na hory vzdy aspon vo dvojici, keby sa nieco stalo. Ja by som sama nesla. Kamsi len do lesa aj hej,ale take vysokohorske tury radsej nie. A dalsia vec su medvede.

viestta
19. jún 2022

Mama chodila, ale sme jej to zatrhli. Taraz si vždy najde niekoho ku komu sa pripojí. Keď nie vopred dohodnutá tura, tak priamo na chodniku

mirage
19. jún 2022

@tatianaba len na takych turach, co stretavam samotne baby, je vzdy vela ludi, Krivan - plnka, Velky aj maly Rozsutec, casto sa dokonca stoji v rade, takze tam sa toho, ze mi nikto nepomoze, nebojim. Skor by som sama nesla tam, kde nikto nechodi.

petronellla87
19. jún 2022

Ja nie ja sa sama bojim🙈

zuzanockamt
19. jún 2022

Teraz by som nešla. Kým sa nezačne riešiť situácia s medveďmi.

sense
19. jún 2022

Nezijem na svk,na lahke a stredne tazke trasy do t3 a po vyznacenych chodnikoch chodim aj sama a stretavam aj ludi co tiez chodia sami.

jana_eyre_2
19. jún 2022

Ja milujem turistiku, les, ale sama by som nešla.. sama sa idem prejsť, rada som niekedy sama so sebou, ale turistika je jedna z veci čo by som sa bála ísť sama.. a ešte na Kriváň a podobne, to by nebolo premna.. príde mi to nebezpečne, avšak si myslím že je to na každom ako uvazi, ostatne - ako všetko..

h2
19. jún 2022

Chodievala som aj sama, konkrétne na Kriváni som tiež takto bola sama. Ale tam máš vždy veľa ľudí okolo. Išla som raz aj na turistiku do oblasti, ktorá nie je tak vychytená. Cestovala som tam autobusom a jeden deduško sa mi prihovoril. Keď som mu povedala, že idem do lesa úplne sama, opýtal sa: "A medveďov sa nebojíte?" No, kým sa neopýtal, nebála som sa. 😦😁 Tak som v lese pekne krásne vytiahla kľúče a štrngala nimi celú cestu. 🤪 Ale to bolo dávno, za čias mojej dobrodružnej mladosti. Teraz už sama nechodím.
Ináč, moja mama bola ako 18-ročná sama na Gerlachu (bolo to ešte v časoch, keď sa tam dalo ísť aj bez horského vodcu).

sojorez
19. jún 2022

Ano, bezne som chodila, ked som byvala v Martine - magura, krivane, chata pod chlebom a dole do sutova. V tatrach na beznych trasach je vzdy vela ludi. Ak som sla viacdnovku, nahlasovala som na chatach ciel a predpokladany cas prichodu. Teraz, ked som mama, ma samu nechcu pustat 🤷🏼.

ivaa_
19. jún 2022

Ja sa bojím ísť sama . Z toho dovodu už ani nikam nechodím lebo nemam s kym

svetlana16
19. jún 2022

Ja sama nechodim, len manzel ci svokor chodia kazdy den separe ale chodia na kopec co mame hned tu 2km od domu je les (a tam si to vyslapu hore, a naspat) ... Ale viem ze sa vráti tak do 45min. Ak by sa nevracal vyvolavam 😅.... Ale ked ideme na turu dlhsiu ci vysokohorsku tak chodia min. Dvaja 🙂 alebo ideme cela rodina (my dvaja s detmi)

savanna
19. jún 2022

Chodim sama do zahranicia na dovolenky/vylety, ale na turistiku sama nie. To sa bojim, ani nie ze medvedov, ale vzdy sa bojim, ze na mna vybehne spoza stromu nejaky uchylak 😀.

mirage
19. jún 2022

@savanna tych uchylakov je viac v meste ako v lese

erickatt
19. jún 2022

Na FB je skupina TURISTA. vela krat hladaju partakov. Skus kuk

sisaka
19. jún 2022

Nie, na turistiku sa ma chodiť minimálne vo dvojici, ako tak čítam, na Slovensku začína byt problém s medveďmi, tak my ich mame v Skalnatých horách až-až a niektoré trasy musime ísť v skupine minimálne 4 ľudí.

ndrag
19. jún 2022

Kamarat chodi a nie raz stretol, ci videl medveda na normalne, frekventovanej turistickej ceste 🙈. Ja sa aj v dvojici casto bojim, nie to este sama 😁.

tatianaba
19. jún 2022

@mirage Inak ano,mas pravdu,hned som si to aj uvedomila,ze dnes si hory plne ako nakupne centrum. Takze asi sa fakt nie je coho bat.Ja tiez,ked mam konecne cas pre seba, ho najradsej travim sama. Vyvetram hlavu lepsie.

basska_b
19. jún 2022

Ja som bola raz sama na hrebenovke Zapadnych Tatier. Ale vedeli presny plan mojej cesty, keby som sa nevratila. Hlavu som si vycistila, bezpecne to asi nebolo, lebo ak by som tam spadla a nik by tam nablizku nebol, nemal by mi kto zavolat pomoc. Krivan a Rysy mi pridu v porovnani s tym este dost easy + frekventovane

lilly16
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lilly16
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
angelous1991
20. jún 2022

Ja by som šla aj sama ale manžel s tým nesúhlasí 🫣 a aj mám strach teraz čo sa týka tých medveďov . Chodíme vždy viacerí ak tak minimálne dvaja

lilly16
20. jún 2022

Ja chodím skôr sama na bicykli..a tie vrchy čo píšeš sú dosť navštevované tam by som sa nebala

mimisaka
20. jún 2022

Ahoj. Ja som vlani chodila aj sama, lebo nikdy nie je s kym. Ale vyberala som si trasy, ktoré sú pomerne frekventované. Ale tento rok neviem, keďže stále pribúdajú strety s medveďmi 😐. Na jar, keď ešte nebola vegetácia som bola. Teraz to už nevidim optimisticky.

lalu_sk111
24. jún 2022

chodievam sama bezne..aj v dni a miesta kde nikoho nestretnem.

ssuussaannaa
25. jún 2022

Nemá chuť ísť niekto na turistiku, som z BJ

marca12
25. jún 2022

Chodim sama na rozne miesta,ale do hor teda nie,nerada riskujem a citim sa stiesnene sama na turistike,aj ked stretavas turistov. Nikto by nemal chodit sam na turistiku