Chodíte ešte na párty?

23. okt 2024

Chodíte ešte na párty?

b_mommy
23. okt 2024

Akorát tak na párky 😁

pe_mi
23. okt 2024

Nie.ale ani za mlada som nechodila.a mala som , to je také,že by som vrátila späť.

andrea2323
23. okt 2024

Môj syn má párty často o jednej, potom o tretej a 5:30 vstáva, takže na takéto mliečne 😂

uglybetty1234
23. okt 2024

Ja mam rada party, s kamoskami, alebo aj s chlapmi a tak. A dufam ze sa coskoro podari ist na Ibizu 🙂

petamich
23. okt 2024

Ak sa rataju firemne party rozneho typu tak ano a prilezitostne chodim na oldies party 🙂

sandrasstini
23. okt 2024

Sem tam, ak tak viac v lete. Takto na jesen zimu sa skor navstevujeme a robime babsky vecer.
Mne sa uz na party moc nechce, skor si sadnut do pekneho podniku a kecat ma uz viac bavi

liusa82
23. okt 2024

Nie.Ani som nikdy nechodila.Raz v živote som bola na diske a stačilo mi🙂 ani bary nie sú môj koníček

tykat
23. okt 2024

Ja som unavena uz len pri tej predstave ze mam ist kamsi zurovat. 😅

svetlonos
23. okt 2024

@tykat
presne a hlavne tak o 22:00 odchádzať z domu 🫣 a do rána byt na party a potom inavena domov a hor sa hneď k detom 😂. Ja už roky party tak v obyvacke alebo niekde s okamžitou možnosťou prespatia.
Možno ešte keby boli deti dobre " uoratane" že by som si starosti nerobila. Posledná party bola super svadba a izba o 29 metrov ďalej, muz spal pri synovi od deviatej večer, prišla som o 4tej. Ake to bola výnimka za posledných 6 rokov veru 🙂.

lucia13022023
23. okt 2024

Nie, chodila som keď som mala 16🤣 teraz mam 22 a cítim sa tam staro pri všetkých 13-14-15 ročných ľuďoch 🤣 teraz preferujem chaty.

domiii99
23. okt 2024

Mám 25 no na party by som o 22:30 uz zaspavala😂

ruzasipova
23. okt 2024

V ramci tanecnych akcii chodim na tanecne party. Kym prideme domov, su aj 4 rano.

drakvak
23. okt 2024

V sobotu ideme s mužom na narodeninovú party kamoške (oslava 50-ky) aj tanečky budú, veľmi sa tešíme 💃🏻🕺🏻 Deti veľké, už môžu byť sami doma, tak môžeme juchať dosýta 😉 Keď boli malé, nechodili sme, ale teraz chytáme druhý dych 😁

tiezjedna
23. okt 2024

definuj party...
pretože u nás doma sú často a pomerne pravidelne
susedské tiež
do centra vyrážame tak 3-4x ročne, a vždy to stojí za to
takže vlastne ti neviem odpovedať, pretože neviem, na čo presne sa pýtaš😉

evcagabi
23. okt 2024

Hned by som sla 😅 idem v piatok na koncert, prva akcia 2m od porodu. Ale dala by som si taku riadnu party ako za mlada a viem, ze o tom mozem uz len snivat 😅

matana2
23. okt 2024

Chodim na detske narodeninove party.

raztovsetkozmizne
24. okt 2024

Nechodím, ale rada by som šla.

benimnadir
24. okt 2024

Hm, mám 27 rokov. V čase, keď ľudia chodia na párty ja chodím spať ..🤣

katy084
24. okt 2024

Áno,párkrát do roka...reset

kvadrinkaaa
24. okt 2024

Nie, mám 7 ročného syna a 8 mesačnú devu, chcem spať, nie žúrovať. 🫣

mimikarol
24. okt 2024

Nie. Ja som si užila perfektnu mladosť. Sme partia kamosiek od škôlky. Prežili sme spolu MS, ZS, SS aj VS. Každý víkend (keď sme neboli niektora chorá) spolu vonku. Tie žúrky, diskotéky to bola bomba. Mám kopec super zážitkov. Ja som si fakt uzila mladosť ako sa patrí. Teraz už roky nepijem, ani by sa mi nikde nechcelo ísť. Mám to už za sebou

caroline_
24. okt 2024

nie, ale cim som starsia tym mam vacsi pocit ze som mala chodit oveeeeela viac...

caroline_
24. okt 2024

@benimnadir aj ja presne tak isto,hold,starneme 🥲

biba_18
24. okt 2024

už dávno nechodím... nebavia ma cudzí ľudia a aj mám rada svoj kľud 🙂

liv1
24. okt 2024

@lucia13022023
@domiii99 dievcata, vy ste ake dochodkyne 😂😂. Vo vasom veku som zurovala o 106😁, skoncilo sa to v 23, a potom este parkrat samozrejme. A teraz by som kludne zas, len uz by to nebolo do rana 😅

because
24. okt 2024

jasné 😁ked chcem a je možnosť a cas 😊😊😊

yosi
24. okt 2024

Niekedy s kým, nie je kde, nie je chuť, nie je čas

deborahzelenkava
24. okt 2024

Nie nechodim. Ja si strasne viem uzit poriadny kvalitny spanok a tak malokedy sa mi podari tak poriadne doruzova sa vyspat. Takze ja som unavena aj bez toho, aby som bola niekde do noci dlho hore :D Naposledy na Silvestra ked tu boli znami, dospavala som 3 dni. Asi som uz som stara korcula na take party po nociach :D

Ale zas, ja som dost tazky introvert a neznasam pach alkoholu a cigariet. Nemam rada hlasne zvuky, hluk a vela ludi pokope. Takze u mna su to aj ine dovody. Celkovo ako introvert, radsej som doma a precitam si knihu, casopis alebo sa zabalim do deky pred telku a pozriem film pri krbe. Neviem si predstavit ist dobrovolne niekde do baru alebo party, kde su ozrati, hlucni a "STRAASNE VTIPNI " ludia, hlasna hudba. Striasa ma pri predstave.

lucia13022023
24. okt 2024

@liv1 haha tak každý má iné priority 🤣 neviek si predstaviť v 23 chodiť na party 🤣 a hlavne ja som skoro začala, vyburila som sa až až.. Teraz mam dieťa a ako som písala vyššie, uprednostňujem chaty ako party s opitymi ľuďmi ktorí nepoznajú slovo nie, alebo sa na teba lepia 🤣🤣 ale každý podla svojho gusta

tykat
24. okt 2024

@svetlonos tak ja mam deti dospele ale aj tak, od 22 som zavrtana niekde v blizkosti miesta kde budem spat 😅
Jedine co chodim von aj v noci su dovolenky pri mori, ale tam mame uplne iny rezim. Teda ak sa berie ako party aj par drinkov na plazi.