Chodí Vaše dieťa aktuálne do škôlky Nezbedná stonožka?

evitka83
15. feb 2019

Ahojte, prosim Vas zhanam info od maminiek, ktorym dieta chodi aktualne do skolky nezbedna stonozka. Chcela by som sa spytat na skusenost s novou pani ucitelkou alebo asistentkou. Neviem ako sa vola. Ma vzdy vyzehlene hnede vlasy. Mladsia slecna. Dnes som pocula od jednej maminky, ze sa jej syn doma na nu stazoval, ze je na nich prisna, neprijemna, ina ako ostatne ucitelky. Mne tiez nie je velmi ako ucitelka sympaticka, ale nechcem robit predcasne zavery. Moja dcera mi to zatial nevie povedat a sme tam kratko. Preto Vas prosim o referencie. Dskujem,

tomashqo
25. mar 2019

Deti tam chodia dlho, ale v poslednom case sa zacal prudko menit personal. Predtym nikdy nebyval problem, ale deti od urciteho casu hovoria, ze sa im v skolke nepaci. Posledne /18.marec/, ked boli stari rodicia vybrat deti, povedali im, ze sa mladsi pocikal pocas obedneho spanku. Na otazku, ci skontrolovali, ci bol cikat pred spanim ostalo ticho. Potom im dali do ruky veci z postielky, ze to maju oprat. Kedze to nemali ako zobrat, dali im na to cierne vrece na smeti. Nasi nevedeli, co sa deje, tak to zobrali, oprali a na druhy den doniesli. Moja zena volala pani riaditelke, ci maju nejake nove pravidla, ze v sukromnom zariadeni treba zrazu prat pocurane pradlo. Ze nie, len sa nova ucitelka bala, ze im to do buduceho tyzdna nevyda. Tak jej povedala, ze je to divne, ze v sukromnom a platenom zariadeni daju oprat pradlo. Potom po chvilke dostala omylom od pani riaditelky tuto sms: "Tak matejova mama ma totalne sprdla ze co su to za moresy za 300 eur musia oprat periny. Fuchtla normalne" Na odpoved, ze ta fuchtla plati 560eur mesacne prisla dalsia prekvapiva sms: "Ok. Kazdy ma svoje limity. Ja tiez. Ak ste nespokojna je na vas ako sa rozhodnete." A tak si hladame nove zariadenie..

evitka83
autor
26. mar 2019

@tomashqo aj vam povedal syn preco sa mu tam nepaci?

tomashqo
27. mar 2019

nie, nechce to dalej rozviest. Iba pozorujeme urcity obrat od toho ako rad tam chodi.

ivulik1234
30. okt 2019

Moj syn chodi to skolky Nezbedna stonozka a my sme so skolkou maximalne spokojni. Syn je tam uplne stastny, su tam skvele pani ucitelky a aj velmi mila a ustretova riaditelka. Priestory su krasne a ciste. Decka tam maju kopec aktivit, kruzkov a zabavy. Maly sa tam dokonca nauil vsetko papat, co doma neexistovalo a tvrdi, ze mu tam chuti 🙂
Kiezby bolo takych skolok viac 🙂 Ja tuto skolku vrelo odporucam.

dida0603
4. nov 2019

Ahojte maminy. Moja dcerka chodi aktualne do skolky Nezbedna Stonozka uz druhy mesiac. Mala velmi narocnu adaptaciu a bala som sa aby to moja dcerka zvladla. Pani ucitelky boli profesionalky a tak sme to za mesiac spolu dokazali. Dcerka je v skolke velmi spokojna a ja tiez odchadzam s lepsim pocitom do prace ked vidim ze je tam o nu dobre postarane.