Ahojte chodí kuriér DPD ešte takto večer?prišla mi sms že dnes mi bude doručený balík no zatiaľ mi nik nevolal ,číslo na kuriéra uvedené nebolo tak neviem či čakať alebo príď až zajtra,stalo sa vám to že vám prišla sms že príde balík a neprišiel v určený deň ?dakujem
Dnes tiež.
K nám chodí kuriér DPD vždy okolo obeda.
U nas chodili kurieri vecer len pred Vianocami, ked nestihali. A to sme cast Bratislavy...
Ono, jedna vec je mail "bude vam doruceny balik" a "DNES vam bude doruceny balik", zvycajne napisu aj nejake casove okno. Ved kukni na ich stranke podla cisla balika, aky to ma status
zvycajne chodi cez obed, dnes mal dojst a nic. divny den?
@basska_b prišla mi sms že dnes mi doručený balík a nič ,podla čísla je v preprave
Tak ako pozerám dnes neprišiel viacerim tak snáď zajtra
U nás dpd ani nechodí 🤣 napíšu do sms ze balík vám bude dnes doručený, aj časové okno. Som doma, mobil pri sebe, zvonček zapnutý a potom večer pozerám v maili ze balík sa nepodarilo doručiť... A najhoršie je, že ani číslo na kuriéra nie je nikde uvedene
Mne zas DPD minule naopak, žiadne info o tom, že by mi mal byť doručený a kuriér volá, ja samozrejme inde, tak som ho dala presmerovať a 3 dni mi chodila info o tom, že DNES bude doručený a nikde nič.. bordel totálny, čiže ja už ak sa dá, volím iný spôsob dopravy
Áno , dnes tiež.
Máme nového kuriéra a stojí za hovno.
Pardon za výraz.
Ale teda dnes ho už nečakám.