Ahoj ženy, mam taky chulostivy problém, keď som bola mladšia mala som asi cca 17, nasla som si na prsiach chĺpky, dosť ma to trápilo tak mi kamoška poradila nech si ich oholim, že to robí aj ona, tak som si to holila.. Teraz mam 21 a na prsiach mam škaredé malé fľaky, zarastené chĺpky a vôbec neviem co s tým robiť, vyzera to škaredo, hanbím sa vyzliecť pred priateľom za to. :(
Poraďte mi prosím, ako sa zbaviť tých nepríjemných flakov a zarastenych chĺpkov. Ďakujem
@edithp IPL laser na doma- trvá to síce dlho, kým sa úplne odstránia, ale stojí to za to..žiadne iné riešenie ako laser nepomôže, ak áno, tak len na chvilu a zase budú zarastat.
@lucinka1988 a je to bezpečné? Osvetlovat si prsia...
Aj ja si chcem kúpiť laser,ale tiež uvažujem či to je bezpečne hlavne tam dole ...
Neblaznite...laserom prsia by som neriskovala....mam ten isty problem, mam problem s hormonmi a okolie bradaviek mam chlpky take skarede ako mavaju muzi. Vytrhavam ich pinzetou a tiez sa pred manzelom hanbim ked ich vidiet lebo dorastaju. Ked sme este neboli manzelia raz mi povedal ze vie ze sa za to hanbim a ze sa nemam za co, ze su to krasne materske chlpky 😂...neviem ci naozaj su materske a bezne ako povedal ale dost mi to pomohlo ☺
@tilly nevidím dôvod, preco by to nebolo bezpečne, bežne sa to robi aj v salónoch...
Skôr sú už teraz problém tie fľaky, ktoré mi tam ostali, ako sa tých zbaviť? :(
@lucinka1988 no neviem, prsia a osvietenie laserom... ani okolo uzlín by som sa asi nenechala presvietit...
@tilly neviem, nie som lekár...ale žijem v tom, že je to bezpečne, ťažko povedat 🤷♀️
Daj si ich odstranit laserom