Chlapovi z ničoho nič preplo

saskia00721
5. dec 2017

Ženušky stretli ste sa niektorá s tým že chlapovi z ničoho nič bez dôvodu preplo a zostal odmeraný a keď ste sa ho spýtali čo sa deje tak v lepšom prípade povedal že nič a v tom horšom sa tváril že nič nepočuje? Pretože ja som mala super vzťah , rozumeli sme si dlhé roky sa poznáme no teraz sme sa dali dokopy ani nevieme ako. Bolo nam spolu fajn dokonca sám od seba hovoril že keby som bol tvoj manžel a podobné reči proste dôverovali sme si a potom z ničoho nič ako keby utlo. Iná žena v tom neni isto, ja som ho netlačila do ničoho ešte sme riešili biochemické tehu v septembri 😞 potom bolo všetko super a od polky novembra sa správa strašne čudne. Mám sto chutí sa na neho úplne vy....ať len si chcem ešte potvrdiť že je to kreten a není to nejaká bežná fáza cez ktorú chlapi prechádzajú a ktorú musím pretrpieť 😠😠😠 tých 10 rokov čo sa poznáme je mi celkom ľúto ak mám pravdu povedať a vážne nechápem čo sa mu porobilo. Stretli ste sa aj vy s niečím takým?

svetlana35
5. dec 2017

@saskia00721 co znamena ze prelo? ako zmenil spravanie? je len odmerany? mozno problemy v robote, alebo depkove obdobie v tomto case dost bezne. Mozno mu ides na nervy, pricin moze byt vela

11mirka22
5. dec 2017

Nestretla som sa s takým niečim, ale napadlo má, či si mi nechtiac nedala nejaký dôvod pochybovať o tebe, alebo či si ho niečim neurazila. Chlapi sú hrozné háklivý na seba.

janinah
5. dec 2017

Nenatískaj sa a neobskakuj ho s previnilým pohľadom...ono sa to nejako vyvrbi...osobne si myslím,že tá iná žena za tým je.....alebo zdrav. problém,ale o tom sa v dôvernom vzťahu povie.

marcela4444
5. dec 2017

@saskia00721 pozname to dobre... preplo.. a preplo az tak ze som zostala s nasimi rocnymi detmi sama.. ono nejde o to ze to preplo.. ale ze to vyplo...respektive zhaslo..

lindusss2016
6. dec 2017

Ja suhlasim s @janinah tiez sinmyslim, ze za tym je ina zena, ak je z nicoho.nic odmerany. Nepises, ako.dlho ste spolu vo vztahu. No ale ak by to bol problem len medzi vami dvoma, pride to postupne a nie z nicoho nic.
Alebo ti taji nieco zle (dlhy, automaty, drogy dnes velmi.oblubene temy).
Asi na neho netreba tlacit a same sa ukaze, co bude dalej.
Mojmu muzovi obcas prepina a mava to z prace, uz som to.odhalila, ale taktiez o tom nechce diskutovat sam od seba, nakoniec mu vzdy dam cas a raz to v nom praskne a vykeca sa a potom mu je lepsie. No ale neni to.take prepinanie, ze by na nas kaslal alebo co. Len je nervoznejsi, odpoveda castokrat neprimerane, vtedy mu radsej dam pokoj a cakam,.kedy sa to.v nom.zlomi

lavieenrose
6. dec 2017

@lindusss2016 presne toto ma hneva aj na mojom, dusi to v sebe potom sa mu spravi herpes zo stresu ale nieze by povedal co sa deje on sa o tom jednoducho nechce bavit lebo uz je doma :D joj ty chlapi....ked z neho nieco dostanem pod zamienkou ze sa mu ulavi ked to nebude dusit....vzdy viem ze to co mi povedal je iba cast

lindusss2016
6. dec 2017

@lavieenrose
No moj vscdinou dusi, dusi, az to nevydrzi a praskne to, vyzaluje sa a je dobre 😀 ale aj mesiac vydrzi chodit nafrneny, nechapem, ze ho to.bavi.... su divni 😀

trinneo
6. dec 2017

@lindusss2016 Môj je tiež taký....ale on to má aj keď ho nahnevám ja niečím, čím si ani nie som vedomá, že sa ho to dotkne a potom z jeho strany tichá domácnosť.... alebo koľkokrát príde z práce zamlknutý a nechce a nechce hovoriť.... no nechápem.... na čo je to dobré... potom zbytočne kazí vzduch a atmosféru doma... Ja keď som naštvaná, tak sa pekne vyrozprávam, ponadávam si, pozriem si obľúbený film, aby som sa dala dokopy a môžem normálne fungovať a nie ako on....
@saskia00721 podľa toho, čo opisuješ a ak to trvá dlhšie - pritlačila by som naňho, že nech povie, čo je za tým, že sa tak správa a ak to nepovie, možno si dať trochu oddych od seba, že ak ho niečo trápi, tak nech sa vyrozpráva... ak má nejakú inú, nech to povie, aby si vedela na čom si alebo ak si niečo urobila, tak nech ti to povie, lebo takto že je neznesiteľný... Ale ak sám nebude chcieť povedať, čo je vo veci... asi by som mu veľa šancí nedávala... pretože je iná vec, keď sa človek zmení pod vplyvom toho, čo sa stalo v práci a iná, ak je za tým niečo viac a ty sa budeš snažiť ospravedlniť jeho správanie a zistíš, že to po čase už robíš dlhšiu dobu...:-/

lindusss2016
6. dec 2017

@trinneo
No aj ja o problemoch hovorim, ale muz je iny, on si mysli, ze ked o tom hovorit nebude, tak sa na to vyspi a zmizne to. Ma to inak po svojej matke, ta je tiez taka. Zamlkne sa a mysli, ze o com sa nehovori, to ako by ani nebolo.

libawet
6. dec 2017

@saskia00721 asi zistil, že to nie je to, čo chcel a hľadal, že " z diaľky " to bolo predsa len krajšie ako teraz " z blízka ". Je iné spolu len chodiť a iné je spolu žiť a byť každý deň od rána do rána, hold prišla realita.

0silvia0
6. dec 2017

@saskia00721 no asi mu na tebe začalo niečo vadiť, niečim si sa ho dotkla... Ja by som mu povedala, nech dá vedieť kedy ho to prejde a žila si svoj život. Ak spolu nebývate tak by som ho vôbec nekontaktovala.

tanickalab
6. dec 2017

Na rovinu sa ho spýtaj či chce byť ešte s tebou a hotovo, čo sa budete trápiť, ak si on našiel inú alebo niečo.. Ale možno má len proste horšie obdobie, to sa niekedy stáva.. Treba sa pýtať, pýtať a rozprávať..

lavieenrose
6. dec 2017

@lindusss2016
@trinneo vsetci chlapi su rovnaki a taki isti lebo su z jednej planery nemyslim zem ale mars :D a my zeny sme z venuse preto rady problemy vyrozpravame...aj vy ste si uz vsimli ze ked sa stazujete chlap vam dava riesenia ( aj ked o ne voobec nestojite) on nedokaze pocuvat len tak necinne

trinneo
6. dec 2017

@lavieenrose Máš úplnu pravdu 👍 👏 - vždy je plný kecí o tom, ako to mám zmeniť a pod., ale veď ja to meniť nechcem, ja sa chcem len vysťažovať, aby som to v sebe dusiť nemusela - asi sú fakt z inej planéty...

lindusss2016
6. dec 2017

@lavieenrose
😂 trafila si klinec po hlavicke, normalne mam zivy obraz pred sebou

nyusika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vetva99
6. dec 2017

Bohvie, co je za tym. Nemohla si ho niecim nahnevat, nemohol z niecoho len proste dostat strach? Alebo je potom teda uz len jedna moznost, ze je v tom nejaka ina..

alaguema
6. dec 2017

@saskia00721 po rokoch kamarátstva ste sa dali dokopy? A ako dlho ste spolu? Chcel ťa vždy? Myslím, či si vycítila, že si ho vždy priťahovala, ale ty si napr.nebola voľná, tak ste boli len kamoši? Lebo toto znie, ako keby to z neho proste odrazu opadlo. Ak si ho nikdy nejak extra nepriťahovala a bral ťa len ako kamošku a potom ste sa z nejakého dôvodu dali dokopy (a ten dôvod je nejaký praktický, pragmatický, alebo proste lebo šak prečo nie, veď sa už tak dlho poznáme), tak si možno uvedomil, že to nie je ono a dáva ti to takto najavo. Možno je to preňho o to ťažšie o tom s tebou hovoriť, že sa poznáte tak dlho a nechce ti ublížiť.

alaguema
6. dec 2017

@saskia00721 ...a odpoveď na tvoju otázku - nie, nie je to bežné. Nestretla som sa tým vo vzťahoch a určite tým niečo hovorí. Keby to bol deň, dva, že má zlú náladu, niečo sa nedarí v práci, alebo tak...Ale mesiac nie.

janickacrazy
6. dec 2017

@saskia00721 Ako dlho spolu chodíte? Napísala si, že sa poznáte 10 rokov a potom ste sa dali dokopy. Možno ozaj zistil, že ťa vlastne nemiluje a je mu to trapné ti to povedať, tak robí všetko preto, aby ti liezol na nervy a aby si ho opustila ty sama. Chlapi takéto veci robia, proste sú to zbabelci. Ono je niečo iné poznať sa, byť kámoši, občas vybehnúť na kávu, pokecať a iné spolu chodiť / bývať/ riešiť domácnosť, účty, peniaze, deti, atd. Spávate spolu? Tam nemože byť nejaký problém?

wikiwiki
6. dec 2017

Z ničoho nič to nie je.. Je strašne veľa možností, možno má aj janicka pravdu, že sa ti snaží sprotiviť aby si ho ty sama opustila alebo je v tom iná ale proste len má zlé obdobie.. Ale tak pravdupovediac podľa mňa sa poznáte dosť dlho na to aby si ho vedela odhadnúť a aj na to aby ste k sebe mohli byť úprimný, takže choď za ním a spýtaj sa ho kde je problém, či sa chce rozísť, či je problém v tebe alebo čo sa stalo.. Jednoducho naňho zatlač, povedz, že takto to nemá zmysel a musíte to vyriešiť..

h2
6. dec 2017
saskia00721
autor
7. dec 2017

@vetva99 ked tak nad tým rozmýšľam on chcel strašne zapojiť do nášho vzťahu aj rodinu moju chcel poznať moju sestru, skamarátila sa s nou no a ja som bola dosť proti vtedy sme sa trošku pochytili, neviem či to môže byť tým...

saskia00721
autor
7. dec 2017

@wikiwiki pokúsila som sa na neho pritlačiť ale totalne to ignoruje, skusila som aj osobne aj cez správu že tak mu napisem na viber a tú správu ani neotvoril ale isto videl čo tam je len to neotvoril aby nemusel odpísať 👎, ale inak sa so mnou bavi o hocičom okrem tejto temy keď nadhodim že som si všimla že sa správa cudne a že by som rada vedela čo také som povedala ci sa ho dotklo to alebo to tak sa tvári že nepočuje. Absolútne nechápem jeho chovanie. Ten vzťah inicioval on ja som sa do neho vôbec nehrnula tak teraz nechápem prečo sa chová ako malé decko. Keby aspoň na rovinu povie že toto si posrala ale nie že tvári sa že mu nič neni a pritom aj slepý by videl že ho niečo stve. S deťmi je to jednoduchšie.

saskia00721
autor
7. dec 2017

@h2 ďakujem idem pozriet🙂

hrajka
18. sep 2018

Cudne