Dobrý deň. Predávala som cez Bazoš mobilný telefón a už mi ho aj jeden kupujúci kúpil a bolo všetko ok. Lenže potom mi začal vyvolávať ten istý kupujúci z toho istého čísla, proste neviem ani jeho meno, ale vyzerá tak na 45. Začal mi imponovať, vypisuje smsky, že sa do mňa zahľadel a podobne. Ja som ho už aj blokla, jeho číslo, ale stále mi vyvoláva z nového. Ja fakt nemám oňho záujem, mohol by mi byť otcom. Čo mám robiť, ak nechcem meniť číslo?
Imponovat? Skor opak, nie?
ak si aj jemu povedala, ze ti imponuje, necudujem sa, ze ta stale otravuje
Imponuje Ti …. čiže sa ti jeho dvorenie páči, páči sa ti jeho správanie.
Asi si sa pomýlila, nie?
Pardon, pomylila som sa
Tak sa necuduj, ze ta otravuje, ked si mu povedala, ze ti imponuje 😆
Jednoznačne mu dať najavo, že nemáš záujem. Pokiaľ mu budeš dávať čo len malé nádeje bude pokračovať. A odporúčam mu rovno povedať, že si zadaná.
@martinkatinka to som mu fakt nepovedala 😂
A nemas manzela, priatela, kamarata, brata ktory by to raz zdvihol a razne mu vysvetlil, ze ak este raz zavolas mojej zene,tak....( dopln si nieco primerane)
však ho pošli do p :D ... alebo blokni číslo :D alebo presuň číslo niekam, aspon dostaneš zadara net na mesiac alebo nejake bonusy :D
Kamaratku takto jeden podobne otravoval, ale este pubertaci. Postazovala sa kamaratovi, ten mu rovno zavolal zo svojho telefonu, ze policia a ze maju oznamenie o telefonickom obtazovani atd. A bol pokoj. Inac teraz uz naozaj robi na policii. Ale to chce asi fakt taky rozhodny ucitelsko policajny typ, co kamos je. A teda razne mu povedat, ze si to nezelas a kludne s tym ist aj na policiu.
Pozri, si mu povedala, že ti imponuje, tak on ti nechcel volať, len chcel kúpiť telefon, ale po tejto vyzve 2x zrychlil tempo a poslal počet sms, a kul železo, ešte kým je horúce 🙂
Predaj z čísla 0915654308