Mali ste na základnej škole chalanov, čo mali samé zlé známky? Ale myslím, hlavne takí vymyslenici, čo nerobili zle deťom ako šikanu, ale vymýšľali proste stále niečo, srandičky. Ja teraz pozerám po rokoch (na Facebooku, kontakt inak nemáme), títo triedni vyvrheli, majú také krásne rodinky, ich ženy vyzerajú stastne, majú detičky, zdá sa, že žijú pekne a usporiadane. Máte tiez také skúsenosti, keď pozriete na bývalých spolužiakov? Celkom ma to zaujalo.
Ano je to tak, ti najvacsi lajdaci (ale naozaj bystri) su najuspesnejsi..moj syn je tiez taky typ..neuveritelne mu to pali, ale je to šašek triedy, hlucny, neustale stredobodom pozornosti, rozptyluje svojimi srandickami ostatnych a rozptyluje ich..samozrejme, pravidelne sme na koberceku u triedneho ucitela, taketo dieta je narocne pre rodicov..takze neustale riesime jeho spravanie, ale paradoxne ucitel povie, ze je to vyborny typ do dnesnej doby..no uvidime..zatial sa syn vidi minimalne na drzitela nobelovej ceny 😅
@ruza123 zlatý 😀
@ruza123 ja som takýchto mala rada, že síce samé štvorky, ale srandičky, nezbednici, ale iba takých, čo nerobili zle iným deťom, proste keď vymýšľali, ale nerobili zle. 😊
Ano.
Musím skonštatovať, že najväčší "lajdaci" , šašovia a vymyselnici z našej triedy sú naozaj úspešní podnikatelia, stále sú to kamoši, na ktorých sa aj po rokoch viem obrátiť a neodmietnu pomôcť a väčšina z nich má aj pekné rodinky, niektorí su rozvedení, ale nič extrémne oproti zvyšku. To, že sú úspešní v práci je asi ich najvýznamnejšia spoločná črta. Nik sa nebál zariskovať a spraviť chyby. Presne, ako v škole, oni si zo zlých známok nerobili ťažkú hlavu. A ešte - na VŠ väčšina z nich nešla, vlastne len jeden kamoš má VS a potrebuje ju k svojmu podnikaniu. Takže predpokladám, že preto si ju spravil.
Ako keby sa tým neucenim, nestratili radosť, majú ľahkú hlavu, robia si čo chcú, tešia sa zo života, veľa aj blicovali, ale užívali si. A mám pocit, že im to aj do života zostalo.
Nas najvacsi triedny "zabavac" stvorkar,patkar sedi teraz v base,takze nie kazdy huncut sa vysvihol.
@marca12 no veď ešte z nej vyjde a potom všetkým ukáže 😀
@marca12 a za čo je tam, vieš?
Za drogy
AJ ja to tak mam :DD medzi spoluziakmi :D ale zase vacsina je ok aj tych, ktori boli "vzorni".
Ano, poznam minimalne 4, co aj prepadli..huncuti a rodina krasna, stara sa o deti, zenu, vylety..neviem, co je za dverami? Ale poznsm aj uplne vybornych ziakov s krasnou rodinkou a zodpovednostou. velky podiel na tom, ako funguje rodina maju obaja partneri. Je mozne, ze nasli zeny, ktore ich usmernili a doplnaju sa. A naopak.