Chlap z pokecu sa mi vyhráža a ja sa začínam báť

22. jún 2020

Mam sice priatela ale spoznala som jedneho fajn chalana teda aspon som si to myslela. Navypraval mi kopec hluposti aj ked som mu neverila ani slovo no po roku pisania sme sa dohodli na stretku. Na stretko prisiel mierne podnapity bol neprijemny,vulgarny ale povedala som si ok. Objednal si pivo a frtany a mne aj napriek tomu,ze vedel ze som autom vino. Samozrejme,ze som ho nevypila nastastie casnicka bola velmi zlata a po nnenapadnej dohode mi nalievala vodi s citronom. Chlap bol totalne nevychovany vyblakoval tam po nej po mne zjapal,ze vsak ma na sukacku. Uprimne mala som dost a pri prvej prilezitosti som usla do auta a odfrcala domov. On sa mi ale teraz vyhraza ze ked som ho o....a tak aj on bude svina. Mam sa bat? Bola som fakt hlupa,ze som sa s nim stretla lutujem to. Na mobile som ho blokla a idem zrusit aj pokec len sa bojim,ze mi znici vztah s priatelom ktory o tom nema sajnu. Viem naletela som ale proste je to humusak a v zivote ho nechcem viac vidiet. Co mam robit baby strasne sa hanbim a hrozne bojim.

wewerka01
22. jún 2020

Nemysli, zabudni nerieš.ak sa bude vyhrážať udať na polícii.

s_a
22. jún 2020

Čoho sa bojíš? Ze sa priateľ konečne dozvie, že si počas vzťahu vypisujes s inými chlapmi? Čiže sa dozvie pravdu?

korunka1
22. jún 2020

Tak to musíš vediet ty,ci sa maš coho bať.
Vytarala si mu kde byvas,kde robíš, kde maš aku rodinu..poslala steklive fotky a pisala hluposti?
Nuž a čo k tomu dodat..za blbost sa platí

autor
22. jún 2020

@s_a nie priatel vie ze si obcas pisem s kamosmi ale tento sa na mna zavesil

jaskolka
22. jún 2020

Chybu si veru riadnu urobila, našťastie si to uvedomujes. Síce je divne, ze si vo vzťahu a vôbec hľadá inú známost, a ideš ešte aj na stretko, ale budiz. Ako by ti mohol zničiť vzťah? Neviem, pozná tvoje meno, alebo máš na profile meno priateľa?Písali ste si intimne veci, alebo si mu povedala, kde bývaš, či pracuješ?To ty vieš, pokiaľ hej, jedine to priznať priateľovi, pracovať na vzťahu k nemu, aby si nemusela vypisovať blbosti na pokeci

damtiporiti
22. jún 2020

Tu už ozaj všetkým preskočilo 🤦‍♀️ čo je ten príbeh o koze čo jej bolo dobre a šla na ľad tancovať.. To budeš ty 🤦‍♀️

autor
22. jún 2020

@korunka1 nie nepovedala som mu kde presne lebo on by bol schopny sa ku mne dotrepat ja som uz aj rozmyslala,ze zavolam policiu

wewerka01
22. jún 2020

@s_a kto je bez viny nech hodí kameňom! Každá žena zažije bokovku-pokiaľ má možnosť😉 a chlap sa to nedozvie .....nemyslím tým posteľ samozrejme.ale iba také otukavacky plus niečo viac...nie posteľ

autor
22. jún 2020

@jaskolka nie iba vie ako sa priatel vola a ako vyzera ale ked videl jeho fotku bol opity

jaskolka
22. jún 2020

Tak to máš dosť blbé, lebo kľudne môže napísať jemu,a aj si po vymýšľať pár pikantných veci, keď je taky magor. Ja by som sa úprimne a s popolom na hlave asi priznala

s_a
22. jún 2020

@wewerka01 hovorte prosím za seba 🙂 zachviľu budem matka a som manželka toho najlepšieho muža na svete a teda nemám ani zďaleka chuť ani potrebu si ísť vypisovať s cudzími chlapmi 🙂 ani sa po nich neobzeram, ani nehadzem očká.. Tak keď vas to baví, ok, ale nehadzte vsetkych do jedného vreca a potom sem neprídte vyplakavat ako vas nechal 😉

autor
22. jún 2020

Ja ani neviem preco som zvolila na to stretnutie. Ale ja som tiez trochu patrala a neni ani odtial odkial tvrdil. Mne povedal,ze sa vola Patrik ale jeho mobilne cislo je pisane na nejakeho Miroslava. Ze ma zivnost ale ziadnu som na jeho meno nenasla. Tvrdil mi,ze je zenaty a potom povedal,ze co si vymislal no proste jak totalny buran

autor
22. jún 2020

@jaskolka nema ako nepozna ho nevie ani jeho nick

jaskolka
22. jún 2020

@s_a súhlasím, tiež nemám potrebu kontaktovať iných chlapov, aj keď je príležitosť

autor
22. jún 2020

@jaskolka ja som ho nekontaktovala on mne zacal vypisovat

jaskolka
22. jún 2020

Meno ak reálne pozná, tak môže na tom základe si pozisťovať, ak ozaj bude taky, švihnutý

autor
22. jún 2020

@jaskolka ved to ze on bol mnou jak posadnuty a stalr vypraval o sexe a ked som mu povedala,zee ja s nim spat nebudem tak on a neondej sa pojdeme k tebe a 100x som mu vysvetlila,ze ku mne v ziadnom pripade nastastie nevie ake mam auto ani znacku

marlent
22. jún 2020

A ked nevie meno tvojho chlapa ani kde byvas ani ake mas auto tak cohi sa bojis

marca12
22. jún 2020

No ty si si poriadne zavarila,ale ber to ako poucenie. Ak mas priatela,nestretavaj sa s inymi chlapmi.

misa11111
22. jún 2020

Tak Sorry ale nemáš si čo vypisovať s inými a nie to ešte z pokecu chodiť s chalanom von.. Tebe by sa to páčilo??? Aký požič taký vráť... SORRY je to detinské správanie. Nechápem takých ľudí...
Nech sa ti darí!

simca06022011
22. jún 2020

Jedným uchom dnu s druhým von. A pouc sa do buducna. Zablokuj ho. Ak sa niekde objaví, daj ho vyhodiť... Kľudne by som aj frajerovi pri nejakom výstupe (toho chlapa), povedala, že je to ohrdnuty psychopat 😂 ja som takto suhladila so stretkom s jedným.chalanom, zakomplexovanym, aj to len tak ze vlastne dobehol ku mne do firmy na pokec... Vedel ze mam priateľa atď. A začalo mu takto svitorit, nakoniec som Bola k***a co mu nechce dať, ale svojmu chlapovi dá. Ostala som zaťažená, že čo ma za skrat a poslala ho preč. Recicky, správy posielal... Zablokovala som ho. Prisiel a akurát dobehol "kolega", tak ho vyhodil. Viac som o ňom nepočula. To bude daaky psychos, alkoholik.. Keď uvidí, že na teba nefunguje bububu tak hádam si nájde inú obeť 🤦‍♀️ ale treba rátať s tým, že mozno to bude treba ráznejsie riesit s treťou osobou. Ak nevie kde bývaš, pracuješ... Tak ta nemá asi veľmi ako nájsť, či?

autor
22. jún 2020

No vie iba meno partnera nevie kde presne u nas byvam lebo som zahmlievala a priatela som nepovedala tiez ze kde presne byva a ak je tak naliaty tak nema co ale aj tak mam obavy. Uz som ho blokla premyslam ze keby sa aj objavil tak poviem,ze absolutne netusim kto to je

ovaaa
22. jún 2020

Zena mas doma priatela a ides na tretko z pokecu a este ho nazyvas kamaratom. Virtualny kamarat nie je skutocny kamarat. Blokni jeho cislo, zmen si nick. Ak bude volat z inych cisel zmen si t.c. . Ak sa to bude stupnovat tak smer policia. Pisala si, ze nevie kde byvas tak snad ani nezisti.

77daniela77
22. jún 2020

Zatlkat,zatlkat,zatlkat.....ak by nieco....ako radil Dr.Plzak 😉 Ale myslim si zs ten ogrgel da pokoj,ved kto by uz ozranovi veril....

jaskolka
22. jún 2020

Tak potom by som normálne vysvetlila priateľovi, že je to nejaký magor, čo ťa prenasleduje, otravuje, a podobne a do budúcnosti sakra pozor na také veci

korunka1
22. jún 2020

A čím sa ti vyhráža?

autor
22. jún 2020

@korunka1 ze sa mi pomsti a znici ma

marlent
22. jún 2020

Ale prpsim ta normalne ho blokni a cus bus...nejaky zmatok

korunka1
22. jún 2020

A čím sa ti akoze pomstí...ma nieco okrem tvojho a priatelovho mena?

halabolka
22. jún 2020

Ale on ta nenutil sa s nim stretnut tym, ze ti drzal noz pod krkom, takze je to len hlupe vyhovaranie sa. nabuduce treba rozmyslat predtym, nez spravis taku hlupost. Nebudes sa potom musiet strachovat ci sa o tom niekto dozvie.