Pekný deň, moja otázka znie:
Píšem si cca 2 týždne na zoznamke s jedným mužom, každý deň, podľa komunikácie a vyjadrovania sa mi zdá, že by mohol byť v pohode, ale ešte je skoro hodnotiť.
Ja mám fotku, ale keď si pýtam od neho fotku, povie že nemá. čo je samozrejme blbosť, kto sa v dnešnej dobe nefotí a nemá svoje foto v mobile. Ako by ste reagovali , pokračovali by ste ďalej v konverzácií keby neviete kto je na druhej strane, ako vyzerá?
Ďakujem 🙂
Nepokračovala by som v konverzácii
Ze kto sa v dnesnej dobe nefoti a nema svoje foto v mobile... ja sa hlasim. Nemam snad ani jednu moju fotku v mobile 🙂
Tak ja sa nerada fotim. A dokonca nemam ani jedinu selfie ci ako sa to pise. Ale je na zamyslenie preco nechce. To si chce iba pisat nechce sa stretnut....divne. Mozno ....mozno...
Buď nie je úplne ten za koho sa vydáva (myslím napr. vekovo) alebo proste nie je so sebou spokojný, takýto človek sa však podľa mňa ani do stretnutia nebude hrnúť..A teda ak by som hľadala vzťah a niečo vážne, nie len písanie, prišlo by mi to ako strata času a ukončila by som kontakt
@terezka0123 ja by som navrhla osobné stretnutie a hneď vieš na čom si. Veď dokedy si s ním chceš vypisovať?
@terezka0123 ja sa nefotim a ani svoje deti cca 1xza mesiac ak odfotim. Takže keby si si pýtala foto odomna tiež ti nepošlem 😁
môže mať foto na preukážke, v dokladoch,,, aj to môže odfotiť a poslať..... ak by chcel...
@terezka0123 tak navrhni stretnutie
@terezka0123 tak sa sa nerada fotím a neznášam posielať niekomu fotky, v telefone nemám ani jednu, aj takí ľudia sú, ved sa s ním stretni, možno je len hanblivý a nie je veľký fešák, alebo si to o sebe myslí, niekto vyzerá na fotke horšie ako v skutočnosti a vies ako sa to hovorí, chlap nemusí byť pekný, stačí, že je krajší od čerta 😀
mozno si pride nepekny a nechce ta tym hned na zaciatku odradit, kym sa lepsie nepoznate..
ono na druhej strane aj keby Ti poslal fotku, kde mas istotu ze poslal svoju?
A mozno ma frajerku a na zoznamke si hlada baby ktore mu pošlu svoje pekne fotečky😁
A nie je z rovnakého mesta? Mne napadlo, či ťa náhodou nepozná...nestretáva alebo tak...a asi sa boji, že keď zistíš totožnosť, odmietnes v tom pokračovať...
Ja si pamätám ako som si začala písať s terajším priateľom. On vo vzťahu, ja tiež. Veľmi dlho nám trvalo, kým sme si začali dôverovať, dlhú dobu sme ani nevedeli ako sa voláme. 😁 Potom som opýtala fotku, tak mi poslal jedno oko 🤣 a ja jemu tiež 🙈
Potom postupne sme sa odhodlali a na ďalší deň sme si už volali cez WhatsApp 😃
Ale keby on opýtal fotku, poslala by som a on by robil drahoty, tak ukončím písanie a nech si robí dobry deň z niekoho iného.
Moze byt zadany, a kedze nevies, ako vyzera, nic mu nehrozi.
Najpravdepodobnejšie si neverí a bojí sa, že keď zistíš ako vyzerá, stratíš záujem. A pritom aj môže byť pekný, ale je v tomto zbabelec... zlý materiál na frajera.
@diewcatqoo hej, aj ja napr. ale oni si píšu na zoznamke, kde všetci majú svoje fotky, lebo však sa tam zoznamujú. Čiže je on nechce pridať tú svoju, tak je to divné
Nepisala by som si 2 tyzdne s niekym o kom neviem ako vyzera a teda ta chemia moze po stretnuti zmiznut, pretoze skratka nebude mat charizmu pre mna. A este odmieta poslat na ziadost.. Ak ja mam foto, tak nech aj on navali.
Ak je hanblivy, nech si pise s nejakou bez fotky..
@terezka0123 bloknut, dovidenia. Toto je neférové jednanie. Máš právo vedieť s kým sa bavíš, hanblivost tu nemá miesto. Výhovorka, že nemá foto tiež neobstojí.
@terezka0123 haha, ani ja som nemala fotku na zoznamke a fakt som si vyberala, komu ju pošlem, ale mňa vždy pobavila veta: "Ja mám fotku, tak je fér, aby si mi aj ty poslala." Logická odpoveď: "Ja nemám fotku, tak by bolo fér, keby si si aj ty tú svoju zmazal." Akože ja nemám problém so svojím výzorom, ale nikdy som nemala potrebu sa vycapovat na zoznamku, kde som vedela, že je kopa mojich známych, plus ani sa ukazovať každému kto sa mi ozval, po pár vetách. To len na margo niektorých komentov...ale po dvoch týždňoch by aj bolo nacase, teda ak na neho netlačis s tou fotkou pravidelne od začiatku
bože, ľudia... zoznamujte sa reálne a nie virtuálne a máte s takýmito "problémami" vystarané...
@danica2711 no neviem, neviem.. bez virtuality by som netusila, ze o 50 km dalej sa nachadza moj manzel 😅
@jabadabadu napríklad ja. Nepotrebujem mat v mobile svoje fotky,ved viem,že ked som to fotil,tak som tam bol.
Asi je skaredy..