Čo si myslíte o tom keď 37 ročný chlap ide po 19,20 ročných ženách ? ...po starších nie ...
Moze chciet aj taku, co mu po 6 mesiacoch nebude nariekat, ze ma vela rokov uz a potrebuje rychlo plodit deti. Poznam par chlapov, co z tohto dovodu nechcu rovesnicku.
Nevyzrety jedinec, ktorý neodkáže očarit a zbaliť ženu o niečo mladšiu či vekovo seberovnu
Preto bali mladé a neskusene baby, ktoré sú lacná korisť
Nemá dostatok sebavedomia či sociálnych zručnosti aby si trúfol na ženu ktorá má už nejaké požiadavky a životne skúsenosti, preto bali mladé baby, ktorým stačí drink v bare
Mladé, neskúsený, neotukane je jednoduchšie obalamutit. Žena co už má čo to za sebou ak nie je úplne mimo už má na chlapa iste nároky. Kto vie ci ich pan spĺňa.
Lebo mladá nemá toľko skúseností a skôr si nechá “skákať po hlave” ako nejaká 30+
No a potom aj čo sa týka veľkosti 🍆 - snaží sa znížiť riziko porovnávania 😂😂😂
Že jeho vec... Ak sa taká nájde a si sadnú, ich vec 🤷. Môže to byť už aj kríza stredného veku z jeho strany.
to je pokračovanie témy "Prosba"?
@danica2711 vyzera to tak
vzhladom na to, ze ho sledujes 5 minut na Instagrame, nemozes vediet ze ide po mladych zenach. Ty budes nejake mlade teliatko. Najdi si chlapca priemeraneho svojmu veku a uzi si mladost a vztah. Stareho plesniveho single capa ti fakt netreba. Ten bude prezrany chorobami horom dolom.
@kittykat22 on chce mladé aj v realite nie len na insta. Ja sama som mlada
Nic si nemyslim. Niekomu sa pacia mladsie, druhemu zase starsie. Aj zenam sa niektorym pacia mladsi, inym zase starsi muzi. Ak sa ten tvoj stretne s 20 rocnou, co je na starsich, tak by si mali vyhovovat.
Leo, si to ty?
muz ktory si vybera len mlade dievcata - myslim 17/18 rokov minus musi byt dobry chudak. S mladymi dievcatami nic zle nie je - su krasne, mile, maju svoj svet - ale 40 rocny cap s nimi nema nic spolocne. Rano vzdycha ked vstava :D ze ho boli srdce, praskaju mu kosti a ma sedive vlasy. Pomaly bude disfunkcia hned po ranu 🙂))))) to chces ....
Prirodzene muzov priťahujú ženy v takom veku. Tuším okolo 22-23 rokov sú ženy pre muzov najpríťažlivejšie. Môže namotavat mladé naivne s vidinou sexu.
Ak takú hľadá na vzťah, na seriózny vzťah, tak je to naozaj nevyzrety jedinec. Keď budeš staršia pochopíš.. je to taký vek kedy si mlada dospela, myslíš si že už všetko vieš, myslíš si aké máš životne skúsenosti a keď zostarnes tak sa len na tom zasmejes aká si bola “hlupucka”. Nechcem povedať že si niečo menej než 30-35 ročná, teda jeho veku primeraná, práve naopak, si ruža vo výkvete, na vrchole svojej krásy (užívaj si to) zdrava, energická a milo naivná 🙂 ale ta mentalita človeka je naozaj niekde inde, človek dozreje a na tento vek sa pozrie ako na milú naivnu mladosť (na pubertu sa pozrie ako na trapnu naivnu mladosť 😀😀)
Ten vekový rozdiel je priepastný. Podľa mna takto vzťah môže fungovať keď ona je s ním pre penaize a on s ňou pre krásu…
Naozaj nechcem odsudzovať, ale tak to vidím- že buď chce sex alebo loví mladé naivne žubrienky lebo žiadna s “rozumom” by mu na med už neskočila- a tým pádom nemôže mat moc čo ponúknuť
Starkej sestra mala manžela no starý chren 70 ročný a pozeral po 20 ročných lebo si myslel že ho chcú a doma mal manželku ktorú bil a neraz sa stalo že keď umývala okná tak ju chcel zhodiť z rebríka ( bývali v paneláku) no ona ho ľúbila a tiež už bola stará tak sa rozvádzať nechcela ... Už zomrel tak ma aspoň pokoj od neho
@dreamss stredný vek je okolo štyridsiatky, v šesťdesiatke je už starý dedo.😁
Autorka- Ty keby si si mala vybrať, chceš starého deda, alebo mladého kanca? Ja v tom mám úplne jasno.🤣
A ty si teda na starších?
nechápem, ale riešenie tvojej dilemy čakáš ..
@zoro9836 myslím
ze ma predcasnu krizu stredneho veku... btw preco by mal 37 rocny muz primarne chciet rovesnicku a starsiu... postav si vedla seba priemerneho 37 rocneho muza a priemernu 37 rocnu zenu,... kto ti z toho vyjde "lepsie" ?
a co je na tom zle ?