Chladnička Bosch zle chladí a vydáva hlasné zvuky. Poradíte?

trogir
16. feb 2015

Mate prosim Vas tiez taketo negativne skusenosti s chladnickou BOSCH? Chladenie mam zapnute na maximum, ale vyslovene sa mi v nej kazia jogurty, nemozem si navarit dopredu na par dni, pretoze mi tam skratka potraviny nevydrzia. A neuveritelne "striela", skutocne mam pocit, ze striela ako z pistole. Opravar povedal, ze chladi akurát a ze tato znacka sa takymto spôsobom odmrazuje....a vyinkasoval si za taketo konstatovanie 25 euro. Ja mam tuto chladnicku vo velkej izbe....spojenej kuchynke s obyvackou kde zvykne manzel spat ked dlho do noci pracuje, takze tie zvuky ho budia. Pan opravar nam este povedal, ze pri chladnicke nemame co spat 😖 . Takze cely nerezovy BOSCH aj s arogantnym servisom ma vrcholne sklamal. Mozno ste mala niektora takuto skusenost a podarilo sa Vam ju vyriesit. Vopred dakujem za radu.

hradnapani
16. feb 2015

ja mam a je tichucka, ze o nej ani nevieme, ani ked spime. Mame ju pat rokov. Velmi si ju pochvalujem. Ale nie je nerezova, obycajna biela, spojena s mraznickou na jeden motor.

ivetlo
17. feb 2015

Ahojky, aj mi máme nerezovú bosch chladničku aj s mrazákom na jeden motor, obývačku s kuchyňou spojenú tiež, ale žiadne zvuky nevydáva. Chladí super a nemáme to ani na maxime. A dobre ti tesní? Lebo mne s tými potravinami sa to stalo keď mi ju decká dobre nezatvorili. Našu máme 4roky.